← Takaisin

Kaupinkalliontie 3 A, Tapiola, Espoo

Näytä kuvat

Kerrostalo

46 m²

Espoo, Tapiola
Kaupinkalliontie 3 A

Vh. 219 000 €
Mh. 214 508 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Espoo, Tapiola

2h+kk+kph+lasitettu parveke, 46 m²

Vh. 219 000 €
Mh. 214 508 €

Energialuokka: D2018

Tontin omistus: Vuokra

Kohdenumero: 80357577

Marja Pellosniemi

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

040 511 6411
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tervetuloa Tapiolaan!

Tässä se on; sellainen pieni suuri koti, viihtyisät puitteet, esteetön kulku, rauhallinen sijainti ja samalla elämää ympäristössä!

Tämä senioritalo sijaitsee aivan Tapion kentän laidalla, kivenheiton päässä Espoon kulttuurikeskuksesta, terveyspalveluista ja lähellä ovat kauppakeskus Ainoan palvelut. Talon länsipuolella avautuu vehreä Kaupinkallion puisto. Sijainti on siis maan mainio.

Valoisan, läpitalon kaksion kaikki neliöt on suunniteltu hyvin ja asunnon puitteet viihtyisät. Olohuoneen isosta ikkunasta voit seurata pallopelien sankareita kentällä. Kompakti keittiö on hyvin varusteltu. Makuuhuone on talon suojaisalla puolella ja siitä on käynti tilavalla lasitetulle parvekkeelle, josta on vehreä näkymä kalliolle.

Senioritalo tarjoaa yhteisöllisen, täysin esteettömän asumismuodon. Talon jokaisessa kerroksessa on yhteinen oleskelutila, alakerrassa kirjasto ja iso juhlatila. Ylimmän kerroksen hienot sauna- ja pesutilat ovat asukkaiden käytettävissä samoin kuin kodikas takkahuone. Voit osallistua myös erilaisiin mielenkiintoisiin asukkaille järjestettäviin tilaisuuksiin tai vetäytyä omaan rauhaan omaan kotiin.

Taloyhtiötä hoidetaan suunnitelmallisesti, tilat ovat raikkaat ja niistä huolehditaan hyvin. Alue on hyvin saavutettavissa, palvelut lähellä ja ulkoilumahdollisuudet erinomaiset.

Tervetuloa tutustumaan!

Esittelyvaraukset: Marja Pellosniemi puh 040 5116411 tai [email protected]

Kohdenumero
80357577
Kunta
Espoo
Alue
Tapiola
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
2h+kk+kph+lasitettu parveke
Pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
1989
Vapautuminen
Heti
Hoitovastike
349,60 €
Rahoitusvastike
55,20 €
Yhtiövastike yhteensä
404,80 €
Vesimaksu
20 € / hlö / kk
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2033-11-20 saakka.
Tehdyt remontit
Kylpyhuoneiden osittainen korjaus 2003. Elementtisaumojen uusinta 2005.
Yhden parvekelinjan räystäiden korotus- ja pellitys 2009. Viiden parvekelinjan räystäiden korotus- ja pellitys 2011. Takapihan aitojen peruskorjaus, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, vesikattojen kermikatteen uusinta 2012. A-portaan sisäänkäynnin muutokset ja kaide, Ekonor-lämmönvaihdin asennus, parvekkeiden kaide-elementtien silikonitiivistykset sekä kyynärkytkimet ja tiivistekynnykset huoneistokäytävien palo-oviin 2013. Kerrostasojen oviautomaattien asennus 2015. Pääsisäänkäynnin ja rollaattorivaraston oviautomaatit uusittu, jätekatos maalattu, julkisivuihin asennettu tippapellit 2017. Salaojien tutkimus ja kuvaus sekä julkisivujen kuntotutkimus 2018.
Parvekepilarien uusiminen ja julkisivujen paikkakorjauksen suunnittelu 2018 - 2019.
Parvekepilarien uusiminen ja julkisivujen paikkakorjauksen urakka käynnistetty 2019.
Parvekepilarien uusimisen ja julkisivujen paikkauskorjauksen urakka saatettu loppuun
ja viemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus, tukimuurien maalaustyöt 2020. Huoltorakennuksen vesikaton kermien uusinta, Viemäreiden painehuhtelu ja kuvaus, yksittäisen keittiöhaaran vaurion sukituskorjaus, vesikaton tarkastus ja huoltokorjaukset, talopesulan mankelin uusinta 2021.
2021-2022 Juhlasalin tuolien kunnostus.
IV-nuohous ja säätö, hissin hälytyspuhelimen. gsm toistimen asennus, väestönsuojan välineiden uusinta ja päivitys, väestönsuojan padotusventtiilin korjaus/uusinta, väestönsuojan välineiden uusinta ja päivitys 2022.
Palovaroittimien paristojen vaihto- ja huolto 5 -vuotis litiumpatterit (seraava arvioitu vaihto 27.2.2028), matalalämpöinen lämmönvaihdin ja pattereiden perussäätö (Lämpöhuolto Group Oy), pohjakerroksen lämpimän veden vuotokorjaukset, pohjakerroksen lämpimän veden vuotokorjaukset, A30 katon vuotojälkien kosteuskartoitus ja katon paikkatiivistyksiä (kosteus seuranassa ja mitataan uudestaan eo-syyskuun vaihteessa, VSS gsm toistin.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Suunnitellut: Hallituksen esitys 5-vuotiskorjausohjelmaksi (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): 2024 Salaojaremontin hankesuunnittelu 2025 Salaojaremontti, putkien kuntotutkimus 2025 IV-nuohous 2024–2028 Yleiskorjauksia, kiinteistössä suoritetaan vuosittain vähäisiä yleiskorjauksia tarpeen mukaan. Korjaustoimenpiteet tarkennetaan kuntoarvioiden ja kuntokartoitusten perusteella
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asunnon kunto
Huoneisto on tyydyttävässä, asuttavassa kunnossa, pientä pintojen kulumaa.
Katon kuvaus
Tasakatto, Bitumikermikatto
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Rakennusmateriaali
Betoni
Tontin koko
1192 m²
Tontin omistus
Vuokra
Sauna
Ei
Palvelut
Palvelut: Tapiolan alueen palvelut ja Ainoa n. 400 m päässä, kirjasto Kulttuurikeskuksen yhteydessä n. 200 m, WG n. 300 m, terveysasema n. 200 m. Uimahalli n. 300 m (remontissa), Silkkiniityn ja Urheilupuistot, Luterilainen ja ortodoksinen kirkko.
Koulut
Alueella
Yhteydet
Bussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste