← Takaisin

Piispansilta 17 B, Matinkylä, Espoo

Näytä kuvat

Kerrostalo

74.5 m²

Espoo, Matinkylä
Piispansilta 17 B

Vh. 418 000 €
Mh. 418 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Espoo, Matinkylä

3h+k+kph+lasitettu parveke, 74.5 m²

Vh. 418 000 €
Mh. 418 000 €

Energialuokka: D2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80361841

Hilkka Laakso

Solid House Helsinki Oy, Espoo

040 579 3303
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Huikeiden palvelujen koti! Iso Omenan talossa uima-allasosastolla varustettu huippuyhtiö, josta saatavilla nyt laadukas 7. kerroksen kolmio!

Kodissa on useita perustasoa parempia materiaaleja ja ratkaisuja, esimerkiksi keittiön ja olohuoneen välinen seinä on poistettu ja näin on saatu upean suuri yhtenäinen tila, josta on seitsemännen kerroksen näkymät ja valoa kahteen suuntaan. Olohuoneen jatkeena on huikean suuri lasitettu parveke, jonka ilmansuunta on optimaalinen.

Makuuhuoneista toinen on isompi ja toinen pienempi, mutta pienempäänkin huoneeseen mahtuu hyvin parisänky, joten tilat joustavat elämäntilanteen ja käyttötarpeiden mukaan. Tilava kylpyhuone on remontoitu vuonna 2016 ja säilytystilaa on kaappien ja vaatehuoneen lisäksi yhtiön tiloissa olevassa lämpimässä irtaimistovarastossa. Kodin mukavuuden kesähelteelläkin takaa viilentävä ilmalämpöpumppu.

Yhtiöllä on kolme sisäpihaa eri teemoilla, suojaisilla ja vehreillä pihoilla on mm. minigolfia, grillipaikka, leikkipaikka tai pihakeinu, ihan mikä sinulle parhaiten sopii! Kaiken kruunaa oma uima-allasosasto, jossa on laajat käyttöajat ja sen lisäksi lenkkisaunavuorot ja kohtuuhintaiset yksityiset saunavuorot. Uima-allasosaston yhteydessä on myös pieni kuntosali. Yhtiön tilat ovat siistit, tilavat ja valoisat ja esteettömyys on huomioitu huikealla tavalla mm. automaattiovilla niin, että kulkeminen on aidosti esteetöntä.

Tästä eivät sijainti ja palvelut parane, sillä kodin rappukäytävästä on suora pääsy Suomen parhaaseen kauppakeskukseen, jossa on yli 220 liikettä, yli 50 ravintolaa ja kahvilaa, liikuntakeskus, sisäleikkipuisto ja elokuvateatteri, sekä kattavat julkiset palvelut terveysasemasta kirjastoon.

Kotonasi on siis niin kattavat palvelut, ettei talosta välttämättä tarvitse poistua ollenkaan! Jos kuitenkin haluat tehdä niin, niin Omenassa on metroasema, bussiterminaali ja liikut näppärästi myös omalla autolla tai pyörällä. Yhtiöllä nimittäin on tilava pyörävarasto ja iso autopaikkakiintiö parkkihallissa. Jos taas nautit ulkoilusta, niin Omenaa ympäröivät viihtyisä Tynnyripuisto, Matinkallionpuisto ja Matinniitynpuisto, eikä merenrantaan ja upealle Espoon rantaraitillekaan ole matkaa kuin 1,5 km.

Tätä huikeaa kotia esitellään vain yksityisesittelyin, varaa heti oma aikasi!

________________________________
Lisätiedot ja esittelyvaraukset:

Hilkka Laakso
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, Partner, Myyntipäällikkö
+358 40 579 3303
[email protected]
facebook: Hilkka Laakso LKV
instagram Hilkka Laakso LKV
www.solidhouse.fi/hilkka-laakso

Kohdenumero
80361841
Kunta
Espoo
Alue
Matinkylä
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
3h+k+kph+lasitettu parveke
Pinta-ala
74.5 m²
Muut tilat
0 m²
Kokonaispinta-ala
74.5 m²
Kerros
7
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Vapautuminen
Päivämäärä
Hoitovastike
402,30 €
Yhtiövastike yhteensä
402,30 €
Vesimaksu
28 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Hallituksella valtuus periä tai perimättä jättää enintään 2 kk hoitovastike.
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2033-02-08 saakka.
Tehdyt remontit
MERKITTÄVIMMÄT TEHDYT KORJAUKSET, kattavampi korjaustarveselvitys saatavissa välittäjältä.
2004: Uimahallin takuukorjaukset.
2006: A-talon hissin moottorin uusiminen.
2009: Uimahallin pienen löylyhuoneen laatoituksien, puuosien ja kiukaan uusiminen
2010: Uimahallin ison löylyhuoneen sekä pesuhuoneen peruskunnostus
2015: Huoneistokohtaisten käyttöveden sulkuventtiilien asennus. Hissien hälytyspuhelimien uusiminen. Uimahallin pienen löylyhuoneen katon kunnostus. Lämmönjakohuoneen siirto ja lämmönvaihtimen uusiminen. Uimahallin kondenssikuivaimen uusiminen
2016: Kiinteistöautomaation uusiminen 2016
2017: C-talon uima-allasosaston laatoitusten paikkakorjaus, Huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden hankkiminen (DNA 10M)
2018: Parvekelasien peruskunnostus. Pihakunnostus, osa 1.
2019: Vesikatteiden huoltokunnostus. Sähköisten ilmoitustaulujen hankkiminen porrashuoneisiin. Porrashuoneiden ulko-ovien kaukosäätö. Räystäyden myrskypeltien uusiminen. Ison saunan kiukaan ja ohjauskeskuksen uusiminen. Jäte- ja sadeveden pohjaviemärien puhdistus 2019.
2020: Lukituksen uusiminen (Abloy Pulse). Julkisivujen elastisten saumojen uusiminen. Parvekekattojen yläpuolisten julkisivupaneelien uusiminen. Porrashuoneiden ala-aulojen maalaus 1. krs.
2022: Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen kaikkiin ABC-talojen huoneistoihin, Tulo- ja poistoilmanvaihto-järjestelmien puhdistus ja säätö.
2023: Yhdyskäytävän ovien (3 kpl) muuttaminen automaattisiksi. Parvekelasien huoltokorjaukset. Huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden päivitys (DNA 25 M). Patteriventtiilien uusiminen ja lämmönsäätö. Energiatodistuksen päivitys. Siemens rakennusautomaation-valvomojärjestelmän päivitys. Huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden päivittäminen (DNA 25M), Antenniverkoston kunnostaminen huoneistoihin asennettavilla multimediarasioilla.
Lisäksi kylpy- ja löylyhuoneiden peruskorjauksia vuosina 2010-2016
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
KUNNOSSAPIDON PERIAATEOHJELMA 12.10.2023
2023-2024: Hissien ja vesikatteiden kuntotarkastus
2025-2029: Yhteisten tilojen seinien huoltomaalaus, jätehuoneen seinien kunnostus. Jäte- ja sadevedenpohjaviemärien puhdistus. Pihakalusteiden ja varusteiden uusiminen. Varaudutaan tarvittaessa hissien peruskorjaukseen (ohjausjärjestelmät, sähköistykset ja korien automaattiovet). Uima-altaan betonikalusteiden kuntotutkimus, varaudutaan uima-allas/saunaosaston peruskunnostukseen. Harkitaan julkisivupintojen puhdistamista.
2030-2034: Tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö. Jäte- ja sadeveden
pohjaviemärien puhdistus. Vesikatteiden peruskunnostus. Julkisivujen ja parvekkeide, sekä vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmien kuntotutkimus. Yhdyskäytävien kunnostus. Parvekelasien huoltaminen. Lämmönvaihtimen uusiminen. Harkitaan aurinkopanelien hankkimista vesikatoille vesikatteiden uusimisen jälkeen. Varaudutaan lämmönvaihtimen uusimiseen.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Tasakatto, Huopa
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Rakennusmateriaali
Betoni
Ilmanvaihto
koneellinen tulo- ja poistoilma
Tontin koko
3184 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö Domus 2013 korkakiiltovalkoinen, työtasot tammea, kodinkoneet mikroa lukuunottamatta Miele, kylmälaite ja astianpesukone integroitu.
Astianpesukone (Miele), jääkaappipakastin (miele), mikroaaltouuni (whirlpool), uuni (miele) ja liesituuletin (miele, suodattimella)
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Olohuone kuvaus
Olohuoneessa katonrajaan asennettu, epäsuora led-valaistus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone peruskorjattu taloyhtiön toimesta 2016.
Sauna
Ei
Palvelut
Ympärillä huikea palvelutarjonta: Yhtiön tiloista on sisäänkäynti Iso Omena kauppakeskukseen, josta löytyvät mm. Citymarket, Prisma ja Lidl, Alko, lukuisat erikoisliikkeet, liikuntakeskus, elokuvateatteri ja ravintolamaailma. Myös kirjasto, terveysasema, veripalvelu ja KELA löytyvät Omenasta. Matinkylän uusi uimahalli naapurissa, Matinkylän urheilupuistoon 300 metriä.
Koulut
Tiistilän koulu (luokat 1-10) 900m, Mattlidens skola 1,1km, Espoo International school 4 km.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste