← Takaisin

Aapelinkatu 9 C, Matinkylä, Espoo

Näytä kuvat

Kerrostalo

74 m²

Espoo, Matinkylä
Aapelinkatu 9 C

Vh. 289 000 €
Mh. 226 415 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Kerrostalo | Espoo, Matinkylä

3h, k, kph, vh, las. parv. (yj. 3h+k), 74 m²

Vh. 289 000 €
Mh. 226 415 €

Energialuokka: E2007

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80295686

Jenny Vento

Solid House Oy LKV Helsinki

0500 980 948
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kaunis ja valoisa kolmio putkiremontoidussa taloyhtiössä

Tule ihastumaan tähän viihtyisään läpitalon kolmioon kivenheiton päässä merenrannasta. Kodin keittiö on remontoitu vuonna 2014 tyylikkääksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi ja sieltä löytyy mm. induktioliesi, integroitu astianpesukone, side-by-side jääkaappipakastin - ja ruokapöydällekin on hyvin tilaa. Olohuone on avara ja sen yhteydessä on hyvin tilaa ruokailuryhmälle tai esim. työpisteelle. Olohuoneen yhteydessä on länteen avautuva lasitettu parveke, josta on näkymä taloyhtiön vehreälle sisäpihalle. Tilavat makuuhuoneet ovat käytännöllisesti erillään toisistaan ja niistä on molemmista käynti vaatehuoneeseen. Tämä toimiva pohjaratkaisu mahdollistaa asunnon käytön myös loistavana kimppakämppänä. Ikkunallinen kylpyhuone on tyylikäs ja uuden karhea, sillä se on uusittu viime kesänä valmistuneen linjasaneerauksen yhteydessä. Asunnossa on kauttaaltaan vaalea laminaattilattia ja säilytystilaa löytyy runsaasti. Tänne pääset muuttamaan nopeasti, sillä asunto on heti vapaa.

As. Oy Aapelinkatu 9 on valmistunut vuonna 1971 ja sijaitsee omalla tontilla. Yhtiötä on hoidettu suunnitelmallisesti mm. julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus (2004) ja viimeisimpänä on valmistunut linjasaneeraus (2022). Yhtiössä on tyylikkäät saunatilat sekä etätyötila, jonka yhteydessä olevassa saunassa hetivalmis kiuas. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus vuokrata lisävarastotiloja. Yhtiössä on taloyhtiölaajakaista 50Mb ja sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet 2 x 11 kW ja 8 x 3,6 kW

Matinkylä on ihanteellinen alue asua, sillä täällä yhdistyvät kaupunkiasumisen mukavuudet ja vehreät maisemat meren läheisyydessä. Kauppakeskus Iso Omenan kattava palvelutarjonta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja ihastuttava rantaraitti kahviloineen ja ulkokuntosaleineen kutsuu reippailemaan vuoden ympäri. Alueella on myös useita kouluja ja päiväkoteja, myös ruotsinkieliset ja lisäksi monipuoliset liikunta- ja urheilupalvelut mm. urheilupuisto sekä uimahalli. Matinkylästä on loistavat liikenneyhteydet niin julkisilla (metro ja bussi) kuin omalla autollakin.

Tervetuloa ihastumaan!

________________________________

SOLID HOUSE OY LKV
Jenny Vento
LKV, BBA, Partner

0500 980 948
[email protected]

facebook: Jenny Vento LKV
instagram: jennyventolkv
www.solidhouse.fi/jenny-vento

_____________________________

Kohdenumero
80295686
Kunta
Espoo
Alue
Matinkylä
Tyyppi
Kerrostalo (Asunto-osake)
Huoneet
3h, k, kph, vh, las. parv. (yj. 3h+k)
Pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
7
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Heti
Vapautuminen lisätietoja
1.8.2023 alkaen
Hoitovastike
318,20 €
Rahoitusvastike
381,10 €
Yhtiövastike yhteensä
699,30 €
Vesimaksu
15 € / hlö
Lisätietoja maksuista
**Vesimaksu on ennakko, tasaus kulutuksen mukaan.
**Autopaikka (sähköpistoke) 15 €/kk
**Saunamaksu (vakiovuoro) 10 €/kk
**Sauna 5 & etätyötila 25 €/kk
**Sähkömaksu kylmäkaapista 3 €/kylmäk./kk
**Varastovuokrat 8 €/yks./kk
Energialuokka
E2007
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2023-05-30 saakka.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: **2021-2022: Linjasaneeraus, jossa: huoneistojen märkätilat uusittu, käyttövesiputket uusittu kuparilla ja viemärit uusittu desibeliviemäreillä, pohjaviemärit on sukitettu, sähköt uusittu huoneistojen ryhmäkeskuksiin asti sekä huoneistoissa kph:n ryhmä ja keittiön lieden syöttökaapelointi, tietoliikennekaapeloinnit uusittu (cat-6) ja valokuituvalmius huoneistokeskukseen, siirrytty Telian kaapeli-tv verkkoon ja otettu käyttöön taloyhtiölaajakaista, lämmönjakoverkoston tasapainotus ja säätö, uudet linjasäätö- ja patteriventtiilit, L-portaan sauna saneerattu ja asennettu hetivalmis kiuas, C- ja F-portaan saunat saneerattu, L-portaan kellariin asennettu minikeittiö ja rakennettu kaksi etätyötilaa, kylmäkellarit purettu ja lisätty vuokrattavia varastokomeroit, IV-koneet uusittu ja saunaosastoille lisätty tulo- ja poistoilma LTO-koneilla, huoneistoihin lisätty korvausilmaventtiileitä tuuletusikkunoihin, yhteisten tilojen valaisimien uusiminen ja kellareiden huoltomaalaus, 2-talon VSS-tilan lattiarajan Xypex-käsittely ja Troax-kaappien asennus, 2-talon salaojituksen kunnostus ja sokkelin eristys talon länsi- ja pohjoissivuilla, pihavalaistuksen parantaminen ja 3 ulkopistorasiaa pihalle, pelastusteiden levennys ja pihojen uudelleenasfaltointia Lukitusjärjestelmän muutos, iLoq S5-avaimille. Talotikkaiden nousukiskojen uusiminen **2020: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu ja kilpailutus. 2-talon edustan portaikon ja kaiteiden kunnostus. Sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet 2 x 11 kW ja 8 x 3,6 kW. 1-talon IV-koneen uusiminen **2019: Lämmitysverkoston paineastioiden uusiminen **2018: C-portaan välipohjan puhdistus **2017: 5-talon IV-laitteiston uusiminen Compact Eco-järjestelmällä **2016: Kellarikäytävien takana olevien kylmien ”sokkelitilojen” eristys. Kuivaustelineiden ja pihakaiteiden maalauskunnostus **2015: 2-talon iv-laitteiston päivitys Compact Eco-järjestelmällä. Roskakatosten lattioiden pinnoitus. Lipputangon ja alueopastekylttien uusiminen **2014: 3-talon edustan piha-alueen pinnoitekorjauksia. 1- ja 2-talojen porrashuoneiden maalaukset **2013: 3- ja 4-talojen porrashuoneiden maalaukset **2012: 5-talon porrashuoneen maalaus. 2-talon hissin koneiston, ohjausjärjestelmän ja sisustan uusiminen **2010: Lämmitysverkoston moottoriventtiilien uusiminen **2009-2010: Huoneistojen ulko-ovien kunnostus **2009: C-portaan savunpoistoluukun asennus. Porrashuoneiden ulko-ovielementtien uusiminen. Pihan perusparannustyöt, 1 – 5 talojen välinen alue **2005: Pihatöitä: 3 – 4 – 5 talojen edustojen tukimuurit ja istutukset. Alaparkkipaikan autolämmitysjärjestelmän uusiminen **2004: Parvekelasituksen asentaminen. Julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus (lämpörappaus) 5-talon lämmönvaihtimen uusiminen **2003: Varastojen puuovien uusiminen. 2-talon lämmönvaihtimen uusiminen **2000: Etuikkunoiden hankinta ja asennus **1995: Jätekatosten rakentaminen **1994: Vesikattojen saneeraus
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Hallituksen arvio kunnossapitotarpeesta vuosien 2023–2027 aikana:
**2023 VSS:n kuntotarkastus ja tarvittavat huollot/päivitykset. Piha-ajoreitin levennys Aapelinkadun varressa. Rengasvaraston saneeraus. Piha-alueen kunnostusta.
**2024 Kuntoarvion päivitys. Kattoremontin ja aurinkopaneeliasennuksen hankesuunnittelu/suunnittelu. Kattoremonttikierroksen aloitus ja mahdollisesti aurinkopaneelien asennus.
**2025–2027 Määritellään 2024 kuntoarvion perusteella
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Tasakatto, Bitumikermi
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö
Rakennusmateriaali
Betoni
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Tontin koko
13409 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Remontoitu 06/2014
Jääkaappi, jääkaappipakastin, liesi, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Sauna
Ei
Palvelut
Kauppakeskus Iso Omena, Uimahalli, Matinkylän uimaranta kahviloineen ja ravintoloineen.
Koulut
Mattlidenin koulu, Kirstillinen koulu, Matinlahden koulu, Matinkylä lukio

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste