← Takaisin

Sammenportti 3, Kaitaa/Kaitamäki, Espoo

Näytä kuvat

Paritalo

170 m²

Espoo, Kaitaa/Kaitamäki
Sammenportti 3

Vh. 749 000 €
Mh. 749 000 €

Näytä kohteen yhteenveto

X

Paritalo | Espoo, Kaitaa/Kaitamäki

5-6h+k+s+aputilat, 1 wc, 170 m²

Vh. 749 000 €
Mh. 749 000 €

Energialuokka: C2018

Tontin omistus: Oma

Kohdenumero: 80127971

Mari Koski

Solid House Oy LKV Espoo

050 559 9977
[email protected]
Varaa yksityisesittely Pyydä oman asunnon arvio Pidä minut ajantasalla kohteesta

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Uniikki, tilava ja valoisa paritalokoti, Espoon rauhallisella ja merenläheisellä Kaitamäen alueella.

Tämä 1989 valmistunut usean tason Siporextalo hurmaa ilmavilla, korkeahuoneisilla tiloillaan sekä kauniilla näkymillä, jotka tuovat luonnonvaloa ja luonnonrauhaa arjen keskelle. Tämä n. 170 m² kokoinen (kokonaispinta-alaltaan 338 m2) koti sopii mainiosti perheelle, joka etsii tilaa ja tunnelmaa kauniista ympäristöstä. Lämmitysmuotona on maalämpö. Kodin n. 6 huonetta tarjoavat erinomaiset puitteet niin arkeen kuin juhlaankin. Lisäbonuksena tässä kodissa on viherhuone, parveke sekä kolme takkaa jotka luovat tunnelmaa syys- ja talvi-iltoihin. Lisäksi omassa puu- ja sähkölämmitteisessä saunassa nautit rentouttavista löylyistä isommassakin porukassa. Asunnon kellarikerroksessa on useita aputiloja jotka muuntuvat asukkaan intressien mukaan niin kuntosaliksi, kotileffateatteriksi, kotitoimistoksi kuin varastotiloiksi ja jopa viinikellariksi, tai vaikkapa kaikki edellä mainitut! Oma piha puutarhoineen mahdollistaa viihtyisät kesäpäivät, ja tarjoaa viherpeukaloisellekin mielekästä tekemistä. Pihaistutuksista löytyy mm. omenapuita, kirsikkapuu, päärynäpuu, luumupuita, mustaherukkapensaat ja koristekasveja.

Kaitamäen läheisyydessä pääset nauttimaan Espoonlahden ja Soukan monipuolisista palveluista sekä luonnonläheisistä ulkoilumahdollisuuksista. Lähin päiväkoti on vain n. 80 m etäisyydellä ja ala-aste sekä lukio n. 1 km päässä. Merenrantaan on vain n. 800 m ja lähiruokakauppa sekä metropysäkki ovat kävellen vain n. 1 km päässä Iivisniemessä. Alueella onkin erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuen. Tämä koti onkin mainio valinta sinulle, joka arvostat arkkitehtuurisesti mielenkiintoisia ja tyylikkäitä tiloja, hyviä lähialueen palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä, sekä etsit samalla rauhallista ja vehreää ympäristöä.

Tervetuloa ihastumaan paikan päälle tähän kauniiseen paritalokotiin Espoon Kaitamäessä!

TIEDUSTELUT JA ESITTELYPYYNNÖT
Mari Koski 050-5599977 tai [email protected]

Kohdenumero
80127971
Kunta
Espoo
Alue
Kaitaa/Kaitamäki
Tyyppi
Paritalo (Asunto-osake)
Huoneet
5-6h+k+s+aputilat
Pinta-ala
170 m²
Muut tilat
168 m²
Kokonaispinta-ala
338 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoon A kuuluu asuinpinta-alan lisäksi n. 27 m2 suuruinen autotalli, n. 135 m2 kellaritilat, n. 6 m2 tekninen tila, puolet n. 7 m2 suuruisesta yhteisestä ulkovarastotilasta sekä asunnon yhteydessä oleva aidalla rajattu piha-alue, yhtiöjärjestyksen liitteenä olevan asemakaavapiirroksen mukaisesti. Kohde on tarkistusmitattu, jonka tarkoituksena oli selvittää kohteen Huoneistoala (htm²). Mittaus ja laskenta on suoritettu standardin SFS 5139 (RT- 12-10277) mukaisesti.
Kerros
2
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Muu
Vapautuminen lisätietoja
2-3kk kaupoista
Hoitovastike
0 €
Rahoitusvastike
0 €
Yhtiövastike yhteensä
0 €
Vesimaksu
20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Vesimaksu on arvio, HSY laskuttaa asoy:tä (noin 2-3 kertaa/vuosi) joka jaetaan osakkaiden kesken omien vesimittarilukemien mukaisesti. Kiinteistövero asunnon osalta 1626,14 €/v (v. 2023). Tietoliikenneyhteysmaksu 19,90 €/kk (DNA Welho mobiiliyhteys). Sähkönkulutus v. 2022 18 000 kWh. Asuntoyhtiölaista poiketen, osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneiston sijaintirakennuksen, siihen kuuluvien tilojen sekä piha-alueiden ja piharakennelmien kunnossapidosta kokonaisuudessaan kuitenkin sillä rajoituksella, että yhtiöjärjestyksessä mainitun 5 § mainitut huoneiston rakenteissa olevat osat sekä muut erikseen mainitut asiat jäävät yhtiön kunnossapitavastuulle. Tässä mainittu osakkeenomistajan ja/tai yhtiön vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta, uusimisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. (Lisätiedot saatavilla välittäjältä)
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Energiatodistus on voimassa 2033-05-05 saakka.
Tehdyt remontit
2003 Keittiö uusittu, 2013 Maalämpöön siirtyminen, Vesikatto, aluskate, vesikourut ja syöksytorvet, pellitykset, seinätikkaat, kattosillat, lumiesteet etupihan puolelle ja autotallin katolle, kattoluukut ja kattoikkunat uusittu, 2019 Autotallin edustan salaojien ja tarkastuskaivon uusiminen, 2020 Kivipesän kunnostus ja hulevesien ohjauksen uudistaminen, 2021 Huoltomaalausta, 2022 kapillaarikatkosepelin puhallus kahteen isoimpaan ryömintätilaan, Kanavapuhaltimet (2kpl) uusittu, 2023 Pienimmän ryömintätilan kapillaarikaton asennus, ryömintilan luukkujen tiivistys, Kellarin poistoilmapuhallin uusittu. (Kattava listaus liittyen tehtyihin korjauksiin ja remonteihin n. vuodesta 1994 alkaen saatavilla välittäjältä)
Tiedossa olevat tulevat korjaukset
Asunto 3A:n PTS:n mukaiset toimenpiteet. Taloyhtiössä päätetyt korjaukset ja perusparannukset sekä muutostyöt: Loppukatselmusprosessi 4/2022, arkit.tsto Doventus Oy, Kunnossapitotarpeet kohdistuvat pihavarastoon, vierasparkkipaikan muuriin ja yhtiön vastuulla olevaan savupiippuun (mahdollinen purku tai tikkaat ja piipunsuojus). Lähivuosille suunnitellaan etupihan sadevesikaivojen tyhjennys ja vuodelle 2025 suunnitellaan seuraava salaojakuvaus. Asuntojen yhteisenä hankkeena voidaan suunnitella aitojen kunnostusta, josta yhtiön osuus on etu- ja takapihalla olevien asuntojen pihojen väliset aidat.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Katon kuvaus
Harjakatto/pulpetti, Tiili
Lämmitysmuoto
Maalämpö
Rakennusmateriaali
Siporex/Betoni ja tiili
Ilmanvaihto
Koneellinen poistoilma
Tontin koko
2289 m²
Tontin omistus
Oma
WC
Lukumäärä: 1
Sauna
Kyllä
Palvelut
K-Market Iivisniemi n. 1 km, K-Supermarket Soukka n. 1 km, Alepa Soukka n. 2 km, Espoonlahden terveysasema n. 2 km, Kivenlahden terveysasema n. 7 km, Oma Lääkärisi Iso Omena n. 7 km, Matinkylän terveysasema n. 8 km, Fressi Espoonlahti n. 3,5 km, Esport Express Liila n. 3 km, Fressi Suomenoja n. 5 km, Pickala Padel Oy n. 6,5 km, Espoonlahden uimahalli sekä urheilupuisto n. 2 km, Espoonlahden ratsastuskoulu n. 4 km
Koulut
Alakoulut: Iivisniemen ala-aste n.1,3 km, Koulumäen koulu n.2 km, Soukan koulu n. 2 km Yläkoulut: Espoonlahden koulu n. 2 km, Kaitaan koulu n. 1 km Lukiot: Espoonlahden lukio n. 2 km, Kaitaan lukio n. 1 km
Yhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste