Kirsi Aarikka-Laanti myy asuntosi Salossa

Kirsi
Aarikka-Laanti

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Twitter Facebook

Olen Kirsikka. Äiti, välittäjä ja vaimo. Järjestys usein muuttuu, sillä joskus tulee oltua ehkä liikaakin välittäjä ja äitinä oleminen unohtuu. Iloinen ja aidosti työstään innostunut persoonani ei kuitenkaan missään vaiheessa muutu.

Tavoitteeni on aina ollut onnistunut kauppa ja tyytyväinen asiakas. Kymmeneen vuoteen mahtuu monta onnistunutta kauppaa ja tyytyväisiä perheitä.

Salossa syntyneenä ja kasvaneena paikalliset kadut ja metsäpolut ovat tulleet tutuiksi vuosien mittaan. Tämän työn myötä myös viimeisetkin metsäpolut on tullut koluttua.

Olen vuosien varrella kartuttanut ammattitaitoani, kuunnellut ja auttanut työkavereitani sekä hankkinut lisäoppia erilaisten koulutusten muodossa. Talvella 2014 suoritin Isännöitsijän tutkinnon ja kesällä 2015 sain YKV-tutkinnon suoritettua.

Vapaa-aikani kuluu vapaaehtoistyössä ja erilaisissa talkoohommissa. Vuoden 2017 aikana teen yhteistyötä läheisesti Vilpas-koripallojunioreiden kanssa, sillä jokaisesta kaupastani maksan tukea toimintaan. Peli-iltoina minut tavoittaa Salohallita.

Salon_Vilpas_Vikings_logo.png

Ota yhteyttä, keskustellaan tarkemmin sinun asuntoasioistasi ja siitä miten minä voin olla sinulle avuksi!


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Voimanlähteenä toimii metsä ja sienestäminen

2. On aiemmin työskennellyt Nokialla, kuten jokainen aito salolainen jossain vaiheessa

3. On Suomen ensimmäinen nais-meripioneeri.

4. On hyvä tekemään useaa asiaa samanaikaisesti silti hoitaen kaiken valmiiksi

Aidot asiakaspalautteet

Hyvä Kiinteistönvälittäjä Salossa Kirsi Aarikka-Laanti

Asunnon myynti kesti jonkin aikaa, mutta vika ei ollut välittäjässä, vaan asunnon sijainti. Saatiin kuitenkin myytyä. Kirsi Aarikka-Laanti on loistava tyyppi ja hyvä myyjä. Suosittelen. Hän on myös hyvin...

Heidi Koskinen, Salo

Asunnon myynti kesti jonkin aikaa, mutta vika ei ollut välittäjässä, vaan asunnon sijainti. Saatiin kuitenkin myytyä. Kirsi Aarikka-Laanti on loistava tyyppi ja hyvä myyjä. Suosittelen. Hän on myös hyvin ajanhermolla ja käyttää sosiaalista mediaa.

Heidi Koskinen, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Kirsi oli ihanan reipas, avoin ja ammattitaitoinen hoitaen kaikki järjestelyt selkeästi ja hyvin . Sain tosi nopeasti aina vastauksen, jos joku mietitytti ja kommunikointi oli helppoa.

Saija Kaivola, Salo

Kirsi oli ihanan reipas, avoin ja ammattitaitoinen hoitaen kaikki järjestelyt selkeästi ja hyvin . Sain tosi nopeasti aina vastauksen, jos joku mietitytti ja kommunikointi oli helppoa.

Saija Kaivola, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Välittäjän kanssa kaikki sujui hyvin ja kaupat syntyivätkin yllättävän nopeasti. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja onnistuneilla kuvilla päästiin hyvään tulokseen. Välityspalkkiokin oli kohtuullinen ja...

Myyjä, Salo

Välittäjän kanssa kaikki sujui hyvin ja kaupat syntyivätkin yllättävän nopeasti. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja onnistuneilla kuvilla päästiin hyvään tulokseen. Välityspalkkiokin oli kohtuullinen ja linjassa ammattitaidon ja laadun kanssa.

Myyjä, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä