Kirsi Aarikka-Laanti myy asuntosi Salossa

Kirsi
Aarikka-Laanti

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Twitter Facebook

Olen Kirsikka. Äiti, välittäjä ja vaimo. Järjestys usein muuttuu, sillä joskus tulee oltua ehkä liikaakin välittäjä ja äitinä oleminen unohtuu. Iloinen ja aidosti työstään innostunut persoonani ei kuitenkaan missään vaiheessa muutu.

Tavoitteeni on aina ollut onnistunut kauppa ja tyytyväinen asiakas. Kymmeneen vuoteen mahtuu monta onnistunutta kauppaa ja tyytyväisiä perheitä.

Salossa syntyneenä ja kasvaneena paikalliset kadut ja metsäpolut ovat tulleet tutuiksi vuosien mittaan. Tämän työn myötä myös viimeisetkin metsäpolut on tullut koluttua.

Olen vuosien varrella kartuttanut ammattitaitoani, kuunnellut ja auttanut työkavereitani sekä hankkinut lisäoppia erilaisten koulutusten muodossa. Talvella 2014 suoritin Isännöitsijän tutkinnon ja kesällä 2015 sain YKV-tutkinnon suoritettua.

Vapaa-aikani kuluu vapaaehtoistyössä ja erilaisissa talkoohommissa. Vuodesta 2017 olen tehnyt yhteistyötä läheisesti Vilpas-koripallojunioreiden kanssa. Maksan jokaisesta kaupastani tukea toimintaan ja olen aktiivisesti mukana toiminnassa. Peli-iltoina minut tavoittaa Salohallita.

Salon_Vilpas_Vikings_logo.png

Ota yhteyttä, keskustellaan tarkemmin sinun asuntoasioistasi ja siitä miten minä voin olla sinulle avuksi!


Tätä et tiennyt välittäjästä

1. Voimanlähteenä toimii metsä ja sienestäminen

2. On aiemmin työskennellyt Nokialla, kuten jokainen aito salolainen jossain vaiheessa

3. On Suomen ensimmäinen nais-meripioneeri.

4. On hyvä tekemään useaa asiaa samanaikaisesti silti hoitaen kaiken valmiiksi

Yhteydenottolomake


 

Aidot asiakaspalautteet

Hyvä Kiinteistönvälittäjä Salossa Kirsi Aarikka-Laanti

Vielä kerran iso kiitos Kirsille meidän talon myymisestä! Yhteistyö sujui loistavasti ja mutkattomasti. KIITOS!

Petra

Vielä kerran iso kiitos Kirsille meidän talon myymisestä! Yhteistyö sujui loistavasti ja mutkattomasti. KIITOS!

Petra


Twitter Facebook Pinterest

Kaiken kaikkiaan myynti sujui oikein onnistuneesti. Kirsi antoi realistisen arvion myyntihinnasta ja talo menikin kaupaksi nopeasti. Välittäjän kanssa työskentely oli luontevaa ja vastaukset mieltä...

Myyjä, Salo

Kaiken kaikkiaan myynti sujui oikein onnistuneesti. Kirsi antoi realistisen arvion myyntihinnasta ja talo menikin kaupaksi nopeasti. Välittäjän kanssa työskentely oli luontevaa ja vastaukset mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin sai pikaisesti - mihin kellonaikaan tahansa. Tässä työlleen omistautunut toiminnan nainen välittäjäksi. Suosittelen!

Myyjä, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Kaikki sujui mainiosti ja olemme erittäin tyytyväisiä solidhousen ja erityisesti Kirsin toimintaan. Jo arviokäynnin eteen kirsi oli tehnyt mukavasti töitä ottamalla selvää alueen tilanteesta ja näyttämällä...

Myyjä, Salo

Kaikki sujui mainiosti ja olemme erittäin tyytyväisiä solidhousen ja erityisesti Kirsin toimintaan. Jo arviokäynnin eteen kirsi oli tehnyt mukavasti töitä ottamalla selvää alueen tilanteesta ja näyttämällä meille todellisia faktoja vastaavien kohteiden myyntiajoista ja asuntokaupan tilanteesta Salossa niitä "karujakin" totuuksia yhtään vääristämättä. Yhteydenpito kirsin kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Sovituista ajoista pidettiin kiinni ja Kirsiin pystyi olemaan helposti yhteydessä. Ja erityisen tyytyväisiä meistä teki se että asunto saatiin myytyä ja vielä juuri sillä hinnalla jonka Kirsi arvioi toteutuvakai kauppahinnaksi.

Myyjä, Salo


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste