< Takaisin

Lauri Turtolasta myyntijohtaja Satakuntaan

Lauri Turtola, LKV, on valittu 1.3.2022 alkaen myyntijohtajaksi, vastuualueenaan Satakunta. Rami Valli jatkaa myyntijohtajana Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. 

Myyntijohtajan tehtävänä on sparrata ja kehittää olemassa olevaa henkilöstöä entistä parempiin tuloksiin, sekä tutkia mahdollisuuksia kasvattaa Solid Housen liiketoimintoja niin Porissa, kuin koko Satakunnan alueella. 

”Tavoitteenamme on kasvattaa Porin toimiston väkimäärää, mutta mahdollista on myös laajentuminen muualle Satakuntaan, mikäli kaikki osuu kohdalleen” Lauri kertoo. 

”Etenemme kuitenkin maltilla, kasvaminen ei saa olla itseisarvo, vaan uusien rekrytointien täytyy sopia brändiimme ja tiimiimme”.

Laurilla on pitkä kokemus yritysmaailmasta, niin yrittäjänä, kuin erilaisista johtotehtävistä, ja hän uskoo esimerkillä johtamiseen, siksi asuntojen välittäminen on Laurin päätyö jatkossakin. Lisäksi haluan, että välittäjämme ovat aina ajan hermolla, ammattitaitoisia ja luotettavia. Alalla korostuu asiantuntijuus ja nykymarkkina heittelee välillä nopeastikin. Siksi työtä pitää ohjata tieto, eikä arvailu ja tulemme panostamaan oman työn johtamiseen, sekä markkinatilanteen tuntemukseen.

Ole yhteydessä Lauriin, jos haluat mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme!

Lauri Turtola, myyntijohtaja, LKV, partner

040 187 0867

[email protected]

www.solidhouse.fi/lauri-turtola

Twitter Facebook
Lauri Turtola istuu sohvalla

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste