Katja Valli kiinteistönvälittäjä Porista

Katja
Valli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, osakas
Twitter Facebook

Katja Valli tässä hei. Olen tavoitteellinen ja myyntihenkinen kiinteistönvälittäjä Porista. Jo pienenä tyttönä Tuorsniemessä myin ovelta ovelle –myyntinä omia vesiväripiirustuksiani. Yrittäjähenkeä on siis aina ollut, taiteellisuutta ei sitten niinkään J

Asiakaspalvelussa mielestäni yksi tärkeimpiä asioita on asiakkaan ajan tasalla pitäminen ja siihen myös panostan. Olen ollut kiinteistönvälitysalalla keväästä 2015 saakka ja olen ollut iloinen, että uskallusta riitti vaihtaa henkilökohtaisen pankkineuvojan työstä kiinteistönvälitykseen. Uusi urasuuntaus ei tullut pankkikavereilleni yllätyksenä, eli ilmeisesti minussa oli jo ollut näkyvissä selvät kiinteistönvälittäjän elkeet. Alkuun pääsin loistavasti asuntomyyjänä, mutta kunnianhimoisena ihmisenä melko pian suoritin kiinteistönedustajan (KED) sekä kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnot.

Vapaa-ajalla harrastan satunnaisesti käsitöitä, villasukkia neulon muutamat vuodessa ja nyt viimeksi innostuin virkkaamaan tiskiliinoja. Pihan eläimistöä meillä pitää ”jöössä” suloinen Jack Russelin terrieri Lissu. Lintujen, kissojen ja rusakkojen lisäksi harvinaisempi takaa-ajo oli ketun kanssa. Kettu juoksi edellä lintu suussaan, tämän perässä Lissu ja viimeisenä minä jahdaten koiraa. Mieheni Tero on myös työkaverini ja usein teemmekin tiimityötä.

Aidot asiakaspalautteet

Kiinteistövälittäjä Porista Katja Valli

Pelkkää hyvää sanomista!! KATJA on oikea ihminen oikeassa paikassa.
Kaikki toimii ja asiat sujuu.

Myyjä, Pori

Pelkkää hyvää sanomista!! KATJA on oikea ihminen oikeassa paikassa.
Kaikki toimii ja asiat sujuu.

Myyjä, Pori


Twitter Facebook Pinterest

Katja Valli ansaitsee täyden 5+ työstään! Hän on asiansa osaava, ihana, rautainen ammattilainen. Hän saa asiat liikkeelle nopeasti ja tehokkaasti. Katjan iloinen, positiivinen ja reipas olemus tempaisee...

Myyjä, Noormarkku

Katja Valli ansaitsee täyden 5+ työstään! Hän on asiansa osaava, ihana, rautainen ammattilainen. Hän saa asiat liikkeelle nopeasti ja tehokkaasti. Katjan iloinen, positiivinen ja reipas olemus tempaisee mukaansa ja kaupat saatiin syntymään nopeasti. Kaikki sujui hyvin alusta loppuun saakka.

Myyjä, Noormarkku


Twitter Facebook Pinterest

Katja Valli on paras välittäjä ja suosittelen häntä muillekin. Asunnon myymisessä auttaa kun välittäjä on iloinen ja puhelias ja hän saa ihmiset kiinnostumaan.

Välittäjä oli alusta saakka erittäin...

Myyjä, Harjavalta

Katja Valli on paras välittäjä ja suosittelen häntä muillekin. Asunnon myymisessä auttaa kun välittäjä on iloinen ja puhelias ja hän saa ihmiset kiinnostumaan.

Välittäjä oli alusta saakka erittäin innostunut meidän asunnosta ja sen myymisestä. Vaikka aikaa kuluikin niin katja teki töitä asunnon myynnin eteen ja meille auttoi kun vaihdettiin välittäjää ja uudeksi välittäjäksi valittiin katja ja kyllä rupes asunnossa käymään ihmisiä. Kuvat ja stailaus olivat mahtavat.

Ei voi muuta sanoa kun KIITOS!!

Ehdotin ystävälleni katjaa ja sai asunnon myytyä ekalla näytöllä ja voin melkein varmuudella sanoa että joku toinen välittäjä ei olisi siinä onnistunut!

Myyjä, Harjavalta


Twitter Facebook Pinterest

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä