Johanna Kiminkinen, Solid House Oy LKV, Kiinteistönvälittäjä LKV

Johanna
Kiminkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
Twitter Facebook
Helsinki

Kiinteistönvälittäjän työ ei tavallaan ole edes ammatti, vaan se on elämäntapa. Se on luottamustehtävä, asiantuntijatoimi ja ongelmanratkaisubusiness, jonka onnistuneeseen hoitamiseen tarvitaan ammattitaidon ja myyntiosaamisen lisäksi mm. niin sydämen sivistystä, kuin yleissivistystäkin, rakkautta ihmisiin ja koteihin, visuaalista silmää, rehellisyyttä, rohkeutta, joustavuutta ja oikeaa asennetta, ahkeruutta, pitkäjännitteisyyttä, periksiantamattomuutta ja draivia. Aina jos yritän miettiä, mikä minusta tulee isona, totean, että eihän tätä työtä voita mikään ja niinpä tässä on jo hurahtanut 17 jännittävää ja vauhdikasta vuotta. Aika mahtavaa!

Urbaanina luonteena paras erikoisosaamiseni ja kattavimmat verkostoni ovat Helsingin kantakaupungin alueella, mutta palvelen luonnollisesti muuallakin. Facebookissa sama meininki, eli sivuni löytyvät sieltä nimellä Johanna Kiminkinen LKV - urbaani asunnonvälittäjä. Instaakin yritän muistaessani päivittää, mutta siinä on vielä petraamista, vaikka valokuvaamista intohimoisesti rakastankin.

Piipahda tyylikkäässä toimistossamme Erottajalla ja tarjoan sinulle kahvit tai soita ja jutellaan minkälaisia asunnonvaihtoon liittyviä toiveita sinulla on ja mietitään miten ne parhaiten saavutettaisiin. Tiedätkö esimerkiksi mitä hyötyä ostotoimeksiannosta voisi sinulle asunnonhakijana olla tai miksi nykyinen asunto todella kannattaa myydä ennen uuden ostamista?

I'm happy to serve you in English as well!


TÄTÄ ET TIENNYT VÄLITTÄJÄSTÄ

1. Ajoin vuonna 2002 varta vasten ajokortin päästäkseni kiinteistönvälittäjäksi. Kaupunkiajo on juttuni ja olenkin superhyvä taskuparkkeeraaja!

2. Tipe tap - olen kerran viettänyt joulua asiakkaallani. Se ei loppujen lopuksi ole niin hassua, kuin miltä kuulostaa, sillä vuosien varrella monesta asiakkaastani on tullut hyvä tuttu - tai jopa ystävä - joiden kanssa olen ollut vaikka missä, oopperasta taidenäyttelyiden avajaisiin. 

3. Kävin kerran Lontoossa tekemässä toimeksiantosopimuksen töölöläisestä asunnosta. Myin kyseisen asunnon, näkemättä, Kiinassa asuvalle asiakkaalleni, joka sittemmin Suomeen palattuaan on ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen.

4. Monikansallisesta taustastani huolimatta olen 4. polven tapiolalainen ja lempimaisemani ovat Länsiväylän merinäkymät.

5. Mottoni elämässä on "Todellisuus on tarua ihmeellisempää.", koska se osoittautuu paikkansapitäväksi kerta toisensa jälkeen.

Asiakaspalautteet

Ajankohtaista

Referenssit

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste