”Ei kuluja, ellei kauppaa”

Vai tuliko sittenkin? Mitä asunnon myyjän on hyvä tietää mainoslauseen takana piilevistä mahdollisista kuluista, joita saattaakin syntyä, vaikka kauppaa ei tullutkaan.

Mikäli on mainostettu fraasilla ”ei kuluja, ellei kauppaa” se yksiselitteisesti antaa ymmärtää, että jos kauppaa ei syntyisi sopimusaikana, ei välitysliike laskuta asiakkaalta välityspalkkiota, sen osaa tai mitään muitakaan kuluja, kuten markkinointi-,  asiakirja-, stailaus- tai valokuvauskuluja sopimuksen aikana tai sen jälkeen. Mutta mitä tapahtuu seuraavissa tilanteissa?

Miksi muut omakotitalot asuinalueeltasi menevät kaupaksi mutta omasi ei?

Myytkö kotiasi samaan aikaan naapureiden kanssa? Kun samalla alueella myydään useampaa kotia yhtä aikaa, voi kilpailu olla kovaa. Miten varmistat, että juuri sinun kotisi myydään alueelta ensimmäisten joukossa? On olemassa 6 seikkaa, joita kannattaa tarkastella.

Onko huoneita liian vähän tai liikaa?

Onko talosi alueelle haluavien ostajien standardien mukainen. Esimerkiksi makuuhuoneiden puute lapsiperheiden suosimalla alueella saattaa vaikuttaa ratkaisevasti siihen, ostetaanko sinun vai naapurisi talo, vaikka hinta ja laatu olisi muuten sama.

Solid Houselle lisää asiantuntijuutta

Kevät on valmistujaisjuhlien aikaa! Myös me Solid House Kiinteistönvälitystoimistossa haluamme juhlistaa joukossamme tänä keväänä valmistuneita ja tutkintonsa suorittaneita rautaisia välitysalan ammattilaisia!

Solid House Turussa työskentelevä Kadri-Ann Öunap on suorittanut liiketoiminnan ammattitutkinnon kiinteistönvälityksen osaamisalasta (KiAT) ja Solid House Salon välittäjä Janita Eloranta on valmistunut Turun ammatikorkeakoulusta tradenomiksi liiketalouden koulutusohjelmasta.

Suunnitteletko asuntosi myyntiin laittoa, mutta naapuri ehti ensin?

Olet koko vuoden suunnitellut asuntosi myyntiä ja juuri kun olet aikeissa soittaa kiinteistönvälittäjälle ja laittaa pyörät pyörimään, huomaat naapuriasunnon tuoreen myynti-ilmoituksen netissä. Miten tällainen tilanne vaikuttaa omasi myyntiin ja mitä sinun tulisi ottaa huomioon?

Ostaja saattaa pohtia, miksi asuntoja on useita myynnissä – halutaanko alueelta tai taloyhtiöstä pois ja onko asuntoja tulossa vielä lisää myyntiin? Olisiko tässä tinkimisen paikka, kun naapurit kilpailevat keskenään? Ja saako asuntoa myytyä uudelleen, jos sellainen tilanne tulee eteen?

5 VINKKIÄ MÖKIN MYYNTIIN

Mökkien kuumin myyntisesonki lähestyy, joten nyt on loistava hetki laittaa mökki myyntikuntoon. Kysyimme Solid House -välittäjiltä parhaat vinkit, joiden avulla saat mökkisi myytyä nopeammin ja hyvällä hinnalla!

1. Perusasiat kuntoon – siisti mökki ja pihaympäristö houkuttelevat ja antavat hyvän ensivaikutelman

Raivaa kaikki ylimääräiset, vuosien aikana kerääntyneet tavarat pois mökiltä tai varastoi ne siististi. Siivoa ja tuuleta sekä pese ikkunat.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste