Emmi Parviainen

Emmi
Parviainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED
Twitter Facebook

Kiinteistönvälittäjän työ ei ole pelkästään asuntojen myyntiä. Se on paljon muuta. Se on uusiin ihmisiin ja uusiin kohteisiin tutustumista. Se on monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Minulle tärkeää on yksilöidä jokainen myyntiin tuleva asunto todella tarkkaan, jotta mitään ei jää arvailujen varaan. Haluan tietää mitä myyn. On tärkeää tuoda asunnon hyvät puolet esiin.

Kaikkein tärkeintä on asiakkaiden luottamus. Pitää luottaa, että välittäjä tekee parhaansa juuri hänen asuntonsa eteen. Työstään pitää ottaa vastuu.

Tällä alalla on myös tärkeää pysyä ajan hermoilla. Pidän tärkeänä kouluttaa itseäni jatkuvasti. Itse tavoitteellisena ja kunnianhimoisena haluan aina oppia enemmän, sillä ala ja lainsäädäntö muuttuvat ja päivittyvät jatkuvasti.

Jos haluat välittäjän, joka todella tekee kaikkensa juuri sinun asuntosi myynnin eteen, ota yhteyttä.

Aidot asiakaspalautteet

Emmi Parviainen

Ajankohtaista

Media

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti

X

Ota yhteyttä