Blogi

13-08-2019

Miltä kuulostaisi UUSI, tyylikäs koti lähellä merta? 

Kauniille Kaarinan Kärjen alueelle rakennetaan laadukas ja moderni kolmen asunnon rivitalokokonaisuus. Kaksikerroksinen rivitalo toteutetaan turvallisesti kiinteistömuotoisena, hallinnanjakosopimuksella jaettuna. Talon suunnittelutyö on tehty tarkoin tämän päivän vaatimuksia vastaten – esimerkiksi kaikki rakenteet ovat täysin muovittomia ja hengittäviä. 

 

sisakuva.jpg

 

Kuusistonsalmen puoleinen päätyasunto on kooltaan 135,5 m2 (5h+k+s) ja kaksi muuta asuntoa 98,5 m2 (4h+k+s). Jokaisessa asunnossa on keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneiden lisäksi sauna ja kodinhoitohuone. Lisäksi jokaiseen asuntoon kuuluu oma piha-alue, lämmin varastotila ulkorakennuksessa, sekä autoille piha- ja katospaikka. 

 

makkari.jpg

 

Alueena Kaarinan Kärki on ihanteellinen – kaikki palvelut löytyvät läheltä, mutta saat nauttia luonnon rauhasta ja meri-ilmasta. Turun keskustaan ajat kodilta vain vartissa. Kauniilla alueella on pääasiassa omakoti- ja rivitaloja. Kärki on pääosin uudisrakennusaluetta ja etenkin lapsiperheiden suosima.

 

ulkokuva1.jpg

 

Kärjen rantatie 17 on täydellinen valinta esimerkiksi veneilystä nauttivalle perheelle. Hovirinnan rannan uimaranta, venelaiturit ja vastavalmistunut rantabulevardi ovat vain kävelymatkan päässä uudesta kodista. Liikenne- ja leikkipuisto sekä lenkkipolut sijaitsevat myös aivan kodin lähistöllä. Ala- ja yläkoulu sekä lukio sijaitsevat noin kilometrin päässä.

 

sisakuva2.jpg

 

Jos toimit nopeasti, voit vaikuttaa asuntojen sisustuksessa käytettäviin materiaaleihin. Saat upouuden tasokkaan kodin, ilman stressiä ja huolta rakentamisesta. Asuntojen upea sijainti ja ensiluokkainen varustelutaso takaavat sujuvan arjen.

 

Kärjen rantatie 17 rakentamisen vaiheet:

copy_of_karjen_rantatie_aikajana.png

 

ulkokuva2.jpg

 

Jos olet miettinyt kerrostalosta isompaan muuttamista tai omakotitalosta pienempään vaihtamista ja toivot laadukasta asumista luonnon ja palvelujen läheisyydessä, on kärjenrantatie 17 kuin sinulle tehty.

Katso myös: www.karjenrantatie.fi 

Kysy lisätietoja välittäjältä:

Teppo Tuijula, 
Yrittäjä, LKV 
p. 050 053 0942 
[email protected] 

tai 

Kadri-Ann Öunap 
Asiakkuuspäällikkö, KED, KiAT 
040 154 7844 
[email protected] 


Kärjen rantatie 17 rakentaa Rakennusliike Yrttiaho:
 

Rakentamiseen erikoistunut Rakennusliike Yrttiaho on perustettu elokuussa 2010. Yritys toteuttaa kaiken rakentamisen uusissa sekä remontoitavissa kohteissa laadukkaasti ammattiylpeydellä ja vankalla kokemuksella.

Yritys on keskittynyt toimimaan Varsinais-Suomen alueella, mutta rakentaa myös muualla Suomessa. Asiakkaita ovat niin yritykset kuin yksityisetkin henkilöt.

Rakennusliike Yrttiaho toteuttaa kaiken rakentamisen perustuksista ja runkotöistä kattoon asti sisältäen julkisivut sekä lattia-, ikkuna- ja oviasennukset.

Yrityksen alaa ovat mm. kerrostalot, omakotitalot, loma-asunnot, huvilat, kiinteistöremontit, maatalousrakentaminen sekä lämpökeskukset.

 

karjen_rantatie_7_logo_0.jpg

Twitter Facebook Pinterest

Blogin tiedot

Blogin etusivulle

Lyhyesti Blogista

Blogissa seikkaillaan sisätiloissa ja ulkona, tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, laitetaan koti kuntoon ja suunnitellaan vapaa-aikaa. Testailemme myös DIY-juttuja ja tutkimme välittäjien arkea. Ennen kaikkea, blogissa sisustetaan ja inspiroidutaan!

Näistä on kirjoitettu

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste