Porakuja 2, Lieto, Keskusta

Previous

omakotitalo

164.0 m²

Lieto, Keskusta,
Porakuja 2
Mh. 289 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

27.1.2019 18:00-18:30Twitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

___________________
TYYLIPUHDASTA ARKKITEHTUURIA LIEDON KESKUSTASSA
___________________

SAFA arkkitehti Pertti Pernajan 1974 suunnittelema tyylikäs ja upea kokonaisuus. 70-luvun arkkitehtuuria arvostavalle tämä yksilö on todellinen löytö, joka sytyttää varmasti.

Talo on rakennettu erittäin hyvin ja ollut vain yhden suvun omistuksessa. Toista vastaavaa ei löydy. Ajaton ja tyylikäs charmi, funktionaaliset linjat ja aikakaudelle tyypilliset suuret ikkunat ovat kaikki niitä elementtejä, jotka tekevät tästä kokonaisuudesta uniikin. Tilat ovat selkeät ja toimivat niin lapsiperheelle kuin pariskunnallekin, joka haluaa kodiltaan avaruutta ja tilaa.
Luonnollisesti pinnat kaipaavat jo monin paikoin uudistusta, joten siihen sinun täytyy varautua. Olemme toki ottaneet sen myös hintapyynnissä huomioon. Merkittävimmät remontit, joita haluan kuitenkin korostaa, ovat olleet täydellinen kattoremontti ja lämmitysjärjestelmän remontti (VILP), joka on laskenut huomattavasti lämmityskustannuksia. Tästä on hyvä jatkaa ja antaa talolle uusi elämä vanhaa tyyliä kunnioittaen.

Sijainti on sijainnin aatelia, sillä ollaan Liedon keskustassa ja aivan vieressä (200-500 metrin säteellä) sijaitsevat päiväkoti, alakoulu, yläkoulu ja lukio. Myös urheilukeskus, jalkapallokenttä, kuntorata ja monitoimikeskus löytyvät tien toiselta puolelta. Bussi menee vierestä eikä toista autoa välttämättä tarvita. Liedon palvelut ovat tunnetusti hyvät.

TERVETULOA ENSINÄYTTÖÖN KESKIVIIKKONA 16.1. KLO 17:00
______________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
______________

Mikäli otat yhteyttä tällä sivustolla olevan linkin kautta, kirjoitathan viestikenttään myös mitä yhteydenotto koskee, eli haluatko varata yksityisesittelyajan, haluatko tilata esitteen, rakennustapaselosteen, oman asunnon arvion tai onko sinulla jotain kysymyksiä kohteeseen tai asunnonvaihtoon liittyen. Vastaan aina nopeasti.

Kohdenumero
9622349
Kunta
21420 Lieto
Alue
Keskusta
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
3mh, oh, k, rh, th, 2xkph, 2xwc + muut tilat (katso pohjakuva)
Pinta-ala
164.0 m2
Muut tilat
31.0 m2
Kokonaispinta-ala
195.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaan huoneistoala 164 m2 ja kerrosala 195 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
31.5.2019
Rakennuksen lisätiedot
Kylmä autosuoja/varastorakennus pihalla. Lämmin autotalli talon yhteydessä.
Lisätietoja maksuista
ASUMISKUSTANNUKSET: *** SÄHKÖ: Myyjän sähkön kulutus on ollut noin 23 000 kWh/vuosi. Tämä sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmitykseen (VILP) käytetyn sähkön. Sähkösopimuksesta riippuen ja keskiarvolla 0,13€/kWh laskettuna kuukausittainen keskiarvokustannus on noin 249 €/kk sisältäen myös siirtomaksun. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutus- ja asumistavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän sähkön kulutus ei siis välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. *** ÖLJY: Vesi-ilmalämpöpumpun rinnalla varajärjestelmänä toimii öljylämmitys. Öljyä tilataan noin 5-6 vuoden välein 2500 litraa (arvio). Tällä hetkellä öljyn hinta on noin 0,90€/litra. *** VESI: Oman kulutuksen ja Liedon kunnan hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. *** JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 10-20 €/kk. *** KIINTEISTÖVERO: 317,08€/vuosi. MUUT OSTAJALLE MAHDOLLISESTI TULEVAT KUSTANNUKSET: *** KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus ennen omakotitalon kauppaa. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti, joka lähetetään tilaajille viikon sisällä tarkastuksesta. *** KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kiinteistökaupan yhteydessä kaupan vahvistaa aina maamittauslaitoksen hyväksymä kaupanvahvistaja. Kaupanvahvistajan palkkiosta vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (60 €/osapuoli). *** VARAINSIIRTOVERO JA OMISTUSOIKEUDEN KIRJAAMINEN: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. Varainsiirtovero maksetaan ennen lainhuudon (omistusoikeuden kirjaamisen) hakemista. Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan lainhuudatuksen kustannus on 119€. Mikäli ostaja rahoittaa kaupan asuntolainalla, lainhuudon hakemisen hoitaa yleensä ostajan pankki. Pankki voi periä lainhuudon hakemisesta lisäksi oman palveluhinnastonsa mukaisen palkkion. *** MUUTA: Ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainannoston tai kiinnitysten hakemisen yhteydessä syntyviä kuluja pankin hinnaston mukaisesti. Lisätietoja saa omasta pankista.
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Myyjä hankkii lain mukaisen energiatodistuksen
Tehdyt remontit
KATTO: Kokonaisvaltainen kattoremontti tehty 2008. Katon kunto on ammattilaisen toimesta tarkastettu 2017 ja hyväksi todettu. *** LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ: Lämmitysjärjestelmä uusittu 2011. *** IKKUNAT: Osa ikkunoista on uusittu 2000-luvulla (makuuhuoneiden, keittiön ja työtilan ikkunat). Muiden ikkunoiden uusimiseen ei ole ollut tarvetta.
Asunnon kunto
tyydyttävä
Rakennusmateriaali
RAKENTEET: Talosta on olemassa kattava 22 sivuinen rakennustapaselostus. Pyydä välittäjältä se sähköpostiisi. TALOTEKNIIKKA: *** LÄMMITYS: Lämmönlähteenä on ilmasta veteen -lämpöpumppu (VILP) jonka rinnalla varalla öljylämmitys. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisten patterien avulla. *** ILMANVAIHTO: Painovoimainen. *** KÄYTTÖVESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄT: Liitetty kunnan verkkoon.
Tontin koko
910.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Kaapistot uusittu 90-luvulla. Varustus: 2010-luvulla uusitut täyskorkea jääkaappi, kalusteuuni, mikroaaltouuni, keraaminen liesitaso ja astianpesukone.
WC
Alakerran wc alkuperäinen ja yläkerran wc uusittu 2000-luvun alussa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuone uusittu 2000-luvun taitteessa (remonttifirman tekemä) ja yläkerran kylpyhuone alkuperäinen.
Kodinhoitohuone
Alkuperäisessä kunnossa.

Sauna
Panelit ja lauteet uusittu 2000-luvulla.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste