Kuuslahdentie 76, Kaarina, Kaarina

Previous

lomahuoneisto

98.0 m²

Kaarina, Kaarina,
Kuuslahdentie 76
Mh. 166 985 €
Vh. 329 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Tervetuloa Neidonrantaan!

Huikean valoisat ja viihtyisät vapaa-ajan kodit Kuusistonsalmen rannalla ovat paikka sinulle, joka et halua lomailla yksin metsän keskellä, vaan hyvässä seurassa, lähellä palveluja, meren rannalla, modernissa vapaa-ajanasunnossa, josta löytyvät kaikki herkut ympärivuotiseen ajanviettoon.

Nämä New England -tyyliin suunnitellut ihastuttavan lämminhenkiset vapaa-ajan kodit erottuvat edukseen tämän päivän arkkitehtuurin joukosta värikkäine julkisivuineen ja korkeine harjakattoineen. Neidonrannassa tulee heti hyvälle tuulelle.

Neidonrannan asunnon omistajana sinulla on mahdollisuus nauttia kauniista merenrannasta, upean yhteisen rantasaunan käyttöoikeus sekä mahdollisuus venepaikkaan yhtiön laiturissa. Sijainti päättyvän tien päässä sekä viereinen metsäalue antavat sopivasti myös omaa rauhaa alueelle. Täällä on tilaa harrastaa, ulkoilla, kalastella, ja talvella mm. tässä kohtaa Kuusistonsalmea on kerrottu löytyvän parhaat pilkkipaikat.

Lisätiedot ja esittelyt

Teppo Tuijula, LKV
0500 530 942, [email protected]

P.s. B, C, D, ja E -talojen sisustukseen voit vielä vaikuttaa! Kuvat A-talosta ja rantasaunasta.

Kohdenumero
9847230
Kunta
21620 Kaarina
Alue
Kaarina
Huoneet
4 h+ k+s+khh/kph+wc+ parvi+ak+v
Pinta-ala
98.0 m2
Muut tilat
15.0 m2
Kokonaispinta-ala
113.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Muut tilat- parvi. Parven pinta-ala siltä osin, kun se ylittää korkeudeltaan 1.6m. Tämän lisäksi kaikissa asunnoissa on oma varastotila.
Kerros
1-2 / 2
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Yhtiövastike
1539.3 € / kk ( hoitovastike 234.15 € / kk + rahoitusvastike 1305.15 € / kk )
Lisätietoja maksuista
Hoito- ja rahoitusvastike ovat arvioita ja tarkentuvat tarkemman taloussuunnitelman valmistettua. Vesimaksu: oma mittari Sähkö kulutuksen mukaan. Tontin vuokra 3380 eur / v. Hoitovastike sisältää tonttivuokran Mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta, joka erääntyy kaupanteossa. Lainaosuuden voi maksaa kaupan yhteydessä erillisellä sopimuksella Liedon Säästöpankin kanssa. Laina-aika 15+2 vuotta (yhtiölaina). Kuusiston Kruunu vastaa yhtiön huoltokuluista yhtiön luovutukseen Rantasaunan vastikearvio on koko yhtiön osalta n 600€/kk - Saunan hallinta siirtyy Koy Neidonranta 3 ja 2 yhtiöille kalenterivuoden päästä siitä kun ensimmäinen huoneisto on luovutettu asiakkaalle.
Yhtiö
Kiinteistö Oy Neidonranta
Energialuokka
C2013
Asunnon kunto
uusi
Katon kuvaus
Harjakatto.. Konesaumattua peltiä muistuttava teräspeltikate.
Tontin koko
4277.0 m2
Tontin omistus
vuokrattu
Keittiön kuvaus
Keittiön tasot ovat laminaattipintaisia. Keittiön työpöytävalaistus on asennettu yläkaapin alapintaan. Keittiön pesualtaat ovat tasoon upotettuja tummia komposiittirakenteisia altaita. Keittiössä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso (vakio tai induktiivinen), astianpesukone, tilava jää-viileäkaappi ja mikro.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
WC
Lukumäärä: 1.
Erillisen wc:n lisäksi parvella wc-varaus
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone on varustettu kahdella suihkulla (eri laatuluokkia saatavilla). Kosteiden tilojen osalta lattiat pinnoitetaan klinkkerilaatoilla. Pesuhuoneen ja erillisen WC:n seinät laatoitetaan. Saunan seinät paneloidaan vähäoksaisella vaalealla kuusipaneelilla (myös muut puulajit mahdollisia)
Kodinhoitohuone
Pesuhuoneen yhteydessä. Kodinhoitohuone on varustettu kalusteilla ja altaalla sekä liitäntämahdollisuudella pesu ja kuivausrumpua varten.

Sauna
Saunan seinät paneloitu vähäoksaisella vaalealla kuusipaneelilla. Sauna on varustettu isolla kivitilalla varustetulla, etäohjatulla sähkökiukaalla.
Palvelut
Turun keskustaan 16 km ja Kaarinaan 10 km.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste