Aarnintie 31, Pori, Vanhakoivisto

Previous

rivitalo

54.5 m²

Pori, Vanhakoivisto,
Aarnintie 31
Mh. 74 854,97 €
Vh. 79 500 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_____________
USEAAN TAIPUVA KAUNIS KAKSIO
_____________

Tämä taloyhtiö sijaitsee kauniilla vehreällä paikalla Aarnintien varressa. Pihaan kaartaessasi autokatos tervehtii pihaan ajavaa autoa ylväänä ja aina valmiina suojaamaan pyhää peltilehmää rannikon viheliäiltä sääilmiöiltä. Astellessasi hyvin hoidetun pihamaan halki asuntoon, nautit suuresta nurmialueesta, jota sinun ei itse tarvitse leikata.
Avatessasi ulko-oven ja astuessasi sisälle asuntoon havaitset sisääntuloaulan, jossa tilaa on vaikka millaisille ideoille. Tästä aulasta saat tarvitsemasi työtilan, pukeutumishuoneen, koirien makuuhuoneen tai vaikkapa toisen makuuhuoneen, jos sellaiselle tulee yllättäen tarvetta. Toki voit pitää sen vain ylellisenä eteisenä, jonka tilava tunnelma saa sinut ja vieraasi hyvälle tuulelle.

Pesutilat ovat näyttävät ja kutsuvat. Tilaa on tarpeeksi eikä sinun tarvitse kärsiä ahtaasta suihkuttelusta. Aamutoimet sujuvat näissä tiloissa kuin tanssi. Keittiö on uusittu vuonna 2009, mutta se on suoritettu niin taitavasti, että se on edelleen hyvinkin kurantti! Nykyaikaisia trendejä löytyy rutkasti tässä luultavasti aikamatkaaja luomassa keittiössä. Pieni pöytä keittiön päässä luo mukavan jatkeen olohuoneen puolelle, joka upeine pintoineen kutsuu sinua ruokahetken jälkeen löysäilemään sohvalle ja nauttimaan illasta mukavassa seurassa tai sitten vaikka ihan hiljalleen yksinään vaipumaan syvään horrostilaan rankan päivän jälkeen.
Makuuhuone on mukavasti niin erillään olohuoneesta kun 54,5 m² antaa myöden. Oma rauha, hiljaisuus ja syvä uni vaikka kaverisi katsoisi televisiota olohuoneessa. Olohuoneesta on suora kulku suojaisalle takapihalle ilta-auringon suuntaan. Tässä sinulle terassi, jolla kylvet auringossa aina viimeiseen päivänsäteeseen asti.

Asunnossa ei ole omaa saunaa, mutta älä vaivu epätoivoon! Taloyhtiöllä on upea vuonna 2015 uusittu sauna ja pesuhuone. Sinne voit kävellä aivan koska vaan, kirjoittaa nimesi vihkoon ja laittaa kiukaan lämpenemään. Ainoa rajoite saunan käytölle on että kello 22:00 jälkeen pitää jälleen odottaa seuraavaan aamuun voidakseen jatkaa löylyttelyä.
______________
Tarja Riekkinen
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, sisustusartesaani
Solid House Oy LKV
050 357 2822
[email protected]
______________

Kohdenumero
9923682
Kunta
28360 Pori
Alue
Vanhakoivisto
Huoneet
2h, k, ph/wc, eteisaula
Pinta-ala
54.5 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
54.5 m2
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Yhtiövastike
322.83 € / kk ( hoitovastike 273.32 € / kk + rahoitusvastike 49.51 € / kk )
Vesimaksu
16 € / hlö / kk
Yhtiö
Asunto Oy Aarnintie 31-33
Energialuokka
F2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
Aarnintie 33:n saunan katto uusittu 2002. Väliaidat uusittu 2017. Autokatosten korjaus 2009. Talon 31 yleisten sauna- ja pesutilojen korjaus 2015. Tv-antenni ja vahvistin uusittu 2015. Kaukolämpöautomatiikan uusiminen Ouman- laitteilla 2015. Salaoja- ja sadevesiviemäriremontti 2016- 2017. Julkisivujen ja räystäiden maalaus 2016.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Hallituksen kunnossapitotarveselvitykseen vuosille 2018 - 2022 on merkittynä: 1. piha-alueiden kunnostus tarpeen mukaan 2. selvitetään tarvittaessa putkiston kuntoa 3. korjataan ilmastointikanavat (ettei lumi pääse kanaviin)
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
harja. pelti.
Tontin koko
4538.3 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu 2009.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1

Sauna
Taloyhtiön sauna on uusittu 2015. Todella näyttävä, hyvän näköinen sauna ja pesuhuone! Saunamaksu on 0 eur /kk. Saa lämmittää itse kun haluaa. Ei saunomista klo 22.00 jälkeen.
Palvelut
Mikkolan palvelut n. 600 m.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Liity Solid House ystäväpiiriin ja saat monenlaisia kivoja ystävänpalveluksia. Ruksita kohta "Haluan Solid House ystäväksi" niin saat ystävänpalvelukset sähköpostiisi.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste