Kipparintie 129, Uusikaupunki, Lokalahti

Previous

mökki tai huvila

72.0 m²

Uusikaupunki, Lokalahti,
Kipparintie 129
Mh. 185 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

24.3.2019 12:00-13:00Twitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_____________
IHANAT MÖKIT MEREN RANNALLA
______________

Ihastuttava kolmen mökin kokonaisuus Lokalahden merellisessä maisemassa. Myytävän kiinteistön rakennukset on itselle rakennettu ja tila ollut saman suvun omistuksessa vuodesta 1975 lähtien. Tämä kohde sopii loistavasti kahden sukupolven kesäpaikaksi tai tontin toinen mökki kesävieraiden käyttöön.

Tänne ajaa autolla tontin rajalle asti, mikä helpottaa huomattavasti tavaroiden kuljetusta. Vesiosuuskunnan liittymä on ja samoin myös sähköliittymä.
Koko irtaimisto kuuluu kauppaan (ruokailutilan tuoleja lukuun ottamatta), joten nyt mökkeilyn aloittaminen on tehty todella helpoksi.

Kokonaisuuteen kuuluu:
•Päämökki (47 m2) jossa olohuone, keittokomero ja 2-3 makuusoppea
•Vierasmökki (25 m2) jossa iso tupa ja makuusoppi
•Saunamökki (12 m2) jossa sauna ja pukuhuone
Kaikki mökit ovat perustettu pilarien päälle rinteeseen. Rakennusten alapohja pääsee tuulettumaan eikä kosteusvaurioita täten pääse syntymään. Huopakatteet on myös kertaalleen uusittu, vaikka tarkkaa vuotta ei ole tiedossa. Kaikki mökit ovat kaikin puolin ryhdikkäässä kuosissa.

Lisäksi tontilta löytyy:
•varastomökki
•2 biokäymälää (ylä- ja alapihalla)

Rannassa on edellisvuonna uusittu ponttonilaituri, josta pääsee helposti uimaan ja rantaa on ruopattu, joten syvyyttä isommallekin veneelle löytyy.
Tontilta on raivattu urakalla puita, ja suurin osa rangoista on jätetty kiinteistölle polttopuiksi. Ihan heti ei klapikuormaakaan tarvitse tilata.

Lokalahden kirkolle on 6 km (10 min). Sieltä löytyy K-kauppa, baari, kahvila, kampaamo jne. Etäisyydet ovat muuallekin kohtuulliset:

•Uusikaupunki 24 km (30 min.)
•Turku 63 km (1 h)
•Rauma 70 km (1 h, 10 min)

Olisiko tämä ihana kokonaisuus juuri sinun unelmiesi kohde? Tätä helpompaa ei mökkeilyn aloittaminen voi olla. Tartu tilaisuuteen ja osta omaksesi tämä valmis "kattaus".
Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö, sillä se selviää!

__

Tervetuloa esittelyyn! Anneli Saario p. 040 0624 928
__

Onko asuntosi vielä myymättä ja etsitkö asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Soita tai lähetä sähköpostia ja sovitaan tapaaminen. Hinta-arvio asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään. Ota yhteyttä Anneli Saario p. 040 0624 928 tai [email protected]

Kohdenumero
9403776
Kunta
23450 Uusikaupunki
Alue
Lokalahti
Tyyppi
vapaa-ajan asunto (kiinteistö)
Huoneet
Asuintilat yht. n.72 m² (47 m²+ 25 m²). Sauna 12m², varasto 10 m², 2x biokäymälää
Pinta-ala
72.0 m2
Muut tilat
25.0 m2
Kokonaispinta-ala
97.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot ovat suuntaa antavia ja laskettu ulkomitoista. Päämökki 600x780 = 47m2 + eteläterassi 20 m2 ja pohjoisterassi 13 m2. Vierasmökki 540x460 = 25 m2 + terassi 7 m2. Saunamökki 400x300 = 12 m2 + terassi 6 m2. Tien laidassa sijaitseva varastomökki 400x250 = 10 m2. Pinta-alatietoja ei ole virallisesti tarkistettu eikä kauppahinta perustu pinta-aloihin vaan kokonaisuuteen (maapohja + rakennukset yhdessä)
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan (nopeasti)
Lisätietoja maksuista
Myyjän vuosikulut (2017): Vakuutusmaksut 150€, kiinteistövero 362€, jätehuoltomaksut 110€, tienhoitomaksut 51€, vesimaksut 80€ ja sähkö 500€. Yhteensä 1255€. Myyjän vuosikulut eivät välttämättä ole täysin vertailukelpoisia tulevan ostajan kulujen kanssa, koska kuluihin vaikuttavat esim. sähkön ja veden käyttötottumukset.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Mökkeihin on tehty normaalia huoltoja ja korjauksia säännöllisesti. Huopakatteet on uusittu (vuotta ei tiedossa). Merkittävimpiä viime vuosien perusparannuksia ovat olleet rantaan uusittu ponttoonilaituri (2017) ja kompostoiva biokäymälä (2016).
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
harjakatto. huopakate.
Lämmitys
takka, sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu
Tontin koko
0.502 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Päämökin keittokomerossa kaapistot, pöytätaso sekä jääkaappi-pakastin, sähköhella keraamisella keittotasolla ja mikroaaltouuni. Vierasmökissä on pöytätaso sekä jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Sauna
Saunamökissä puukiuas ja kiukaan yhteydessä pieni vesisäiliö veden lämmitykseen.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste