Kalliotie 7, Salo, Muurla

Previous

omakotitalo

210.0 m²

Salo, Muurla,
Kalliotie 7
Mh. 495 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

ENSIMMÄINEN LUKU

Kannuksen talo, eteläisessä Varsinais-Suomessa, seisoo erään korkean mäen lounaisella rinteellä, liki Muurlan kylää. Sen läheisin ympäristö on kankainen metsä, mutta alempana alkaa pellot. Seitsemää veljestä mukaillen alkaa tämä esittelyteksti, ja jatkuu: Paljon on metsää raivattu ja kiveä hakattu tieltä ja jylhä talo on noussut sijaan.

Metsän keskeltä nousee todellakin jylhä kartanomainen Kannustalo, joka ei asujaltaan jätä mitään puuttumaan. Kauniisti sisustettu talo sisältää kaiken sen, minkä ihminen voi kodiltaan toivoa. Kallion päällä tukevasti seisova talo on puusta ja kivestä rakennettu ja istuu metsäiseen rinnetonttiin kuin tammi. Iso kivetty piha niin ala- kuin yläpuolella taloa. Iso parveke ja terassi joihin voi hetkeksi illan tullen istahtaa levähtämään ja viinikellarista hakea pullon ja kaataa kielenpäälle pienen viinitilkan.

Talvella kaksi takkaa nostavat lempeän lämmön huoneisiin täydentämään lattialämmitystä, mikä on kaikissa huoneissa. Miksei voisi pulahtaa isoon poreammeeseen saunan jälkeen ja kuunnella musiikkia integroidusta kaiutinjärjestelmästä. Altaan yläpuolella tuikkii tähtitaivas. Sitten voikin siirtyä katsomaan elokuvaa Bosen elokuvateatterijärjestelmästä takkahuoneeseen.

Yläkerran korkeat ja valoisat huoneet antavat ilmavan tunnelman, kun mittatilaustyönä tehdyn keittiön uumenista alkaa kiertoilemaan herkullisen ruuan tuoksu.

Metsäretkelle voi lähteä takaoven kautta, mistä kaunis kangasmetsä alkaa heti ja jos kengät ovat saaneet kuraa osakseen läheisen lammen rannalta, voi ne tullessa pestä kodinhoitohuoneen kurarallissa.

Jos tontin alapuolelta kaataisi muutaman puun, näkyisi talon parvekkeelta koulu. Sinne ensiluokkalaisellakin on lyhyt ja turvallinen matka taivaltaa aapiskirja selkärepussa. Kunhan ei poikkea matkalla läheiseen leikkipuistoon, silloin matka vähäsen pitenee. Läksyt tehdään omassa isossa huoneessa ensin ja sitten leikitään.

Päiväkoti on ihan koulun vieressä, mutta sinne taidetaan mennä vielä lämpimästä tallista otetulla autolla.

Energiatodistuksessakin todetaan: "Talo on rakennettu eristevahvuuksien suhteen selvästi paremmaksi, kuin mitä rakentamisen aikaiset määräykset olisivat vaatineet." Tämä sama pätee tämän talon rakentamiseen kaikkiaankin. Parannusehdotuksia ei ollut.

Tätä jylhää kokonaisuutta sinun ei kannata jättää näkemättä.
______
Juha Lehtonen, asuntomyyjä, osakas

050 4034132
[email protected]
______

Kohdenumero
9879876
Kunta
25130 Salo
Alue
Muurla
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
6h, k, s, kph, khh, työtila, at, ak, varasto, parveke, terassi
Pinta-ala
210.0 m2
Muut tilat
92.0 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta
Sähkölämmityskulut
195 € / kk
Vesi- ja jätevesimaksu
38 € / kk
Puhtaanapito
15 € / kk
Kiinteistövero
630 € / vuosi
Energialuokka
D2018
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
Harja. Tiili.
Lämmitys
Sähkö, LTO
Tontin koko
0.1837 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Induktioliesi, erillinen monitoimiuuni, korkeat jää- ja pakastekaappi, liesituuletin mikroaaltouuni, astianpesukone, tasot aitoa kiveä, saareke. Lattia laattaa, seinät tapettia/kaakelia. Lattialämmitys. Bose -audiojärjestelmä.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Lattiat korkeatarsoista laminaattia, seinät tapettia. Bose -audiojärjestelmä kaikissa makuuhuoneissa. Lattialämmitys. Huonekorkeus yläkerran makuuhuoneissa 280 cm. Alakerran makuuhuoneessa saarnipuukaapistot ja käynti terassille, toisesta yläkerran makuuhuoneesta käynti parvekkeelle.
Olohuone
Takkasydän ja takkamantteli, lattiat korkeatasoista laminaattia, seinät tapettia ja sisustuskiveä. Bose -audiojärjestelmä. Käynti parvekkeelle. Yhtenäinen tila ruokailuhuone/olohuone. Lattialämmitys. Huonekorkeus 280 cm.
WC
Lukumäärä: 2.
Luonnonkivilattia, seinät kaakelia, parialtaat, Led -valaistus. Lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kolme suihkua, Novitec Hercules poramme, luonnonkivilattiat, Led yleisvalaistus, sähköinen pyyhekuivausteline. Seinät kaakelia. Käynti erilliseen wc:hen. Lattialämmitys.
Kodinhoitohuone
Rst (ruostumaton) lavuaari kuraharjalla, pesukoneliitäntä, kuraralli, laattalattia. Oma sisäänkäynti. Lattialämmitys.

Sauna
Lumilaude parilauteet välitasolla, valaistu kiulu hanalla, Iki -sähkökiuas, kuituvalaistus, luonnonkivilattia, seinät paneelia, kostean tilan Bose -kaiutin. Kiukaan takana sisustuskiveä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste