Simonkyläntie 11, Vantaa, Ristipuro

Previous

kerrostalo

58 m²

Vantaa, Ristipuro,
Simonkyläntie 11
Mh. 128 994,24 €
Vh. 159 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Kerrostalokaksio vapautuu uusille omistajille hyvällä paikalla luonnon ja veden äärellä.

Yhtiössä lähes kaikki isot remontit ovat lähihistoriaa, niistä ei siis tarvitse kantaa huolta lähivuosina; linjasaneeraus, julkisivut, ikkunat osittain, salaojat- ja sadevesijärjestelmät uusittu lähes kaikki, lukitus, lämmönsiirtimet, sähköjä uusittu rajatusti, saunaosastot, talopesula, tonttijohdot uusittu yms.

Päivitä tästä itsellesi koti pitkälle tulevaan. Mahdollisuuksien tilaisuus.

Olet ystävällisesti tervetullut esittelyyn!

Myyntiä hoitaa Helena Koivula p. 0400 128078 / [email protected]

Kohdenumero
21675006
Kunta
01390 Vantaa
Alue
Ristipuro
Huoneet ja tilat
2h, k, kph, p (yht.järj. 2H+K)
Pinta-ala
58 m2
Kokonaispinta-ala
58 m2
Kerros
3 / 6
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
2 kk tai sopimuksen mukaan
Hoitovastike
232 € / kk
Rahoitusvastike
113.1 € / kk
Vesimaksu
19
Lisätietoja maksuista
Vesimaksuennakko 19€/kk, tasaus kerran vuodessa Autopaikka 10€/kk Saunamaksu 12€/kk
Yhtiö
Asunto Oy Tikkurilan Ristipuro
Energialuokka
E2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
2021 aikana hissit uudistetaan C-G rapuissa ja B-rapun hissi kunnostetaan. Samalla porrashuoneiden ovet tehdään esteettömiksi. 2020 Piharakenteiden peruskorjaus. 2019 Pihaleikkivälineet ja D-talon salaoja. 2018 Linjasaneerauksen II-vaihe uudet käyttövesiputket ja vesikalusteet, vesimittarit huoneistoihin, rajattu sähköjen uusiminen, saunaosastojen uusiminen, talopesulan uusiminen, tonttijohdon uusiminen. Pelastusteiden ja tikasauton nostopaikkojen rakentaminen, savunpoistoluukkujen rakentaminen porrashuoneisiin. Varasto-, kellari- ja muiden yhtiön hallinnassa olevien tilojen kunnostaminen sekä ilmanvaihdon nuohous ja ilmamäärien säätö, Lisäksi uusittu C- ja E-talojen salaojat ja sadevesijärjestelmät. 2016 Linjasaneerauksen I-vaihe viemäreiden sukitus, asuinrakennusten sisäpuolisten viemäreiden sukitus, kaikkien lukkojen uusiminen. 2015 Lämmönsiirtimen uusiminen B-G taloissa. 2012 Ilmanvaihdon huoltoluontoinen säätö. 2011-2012 Julkisivujen peruskorjaus, ylimpien parvekkeiden kattojen elementtien uusiminen. Parvekeovien ja -ikkunoiden vaihto. Parvekeikkunoihin asennettiin korvausilmaventtiilit. 2010 Julkisivuhankkeen arkkitehti ja rakennesuunnittelu, 2008 Puuston kuntokartoituksen päivitys ja toimenpiteet. 2006 Leikkipaikkojen turvatarkastus ja toimenpiteet, peltikattojen ja B-talon sokkelin maalaus. 2005 A-talon (liikerakennuksen) kosteuskorjaus (mm. salaojitus, alapohjatila, vesikatto, ilmanvaihto, sähkönousut , viemärit ja osittain käyttövesiputket_). 2004 B-talon kylmäkellarin rakenteiden korjausta, B-talon vesijohdon korjaus johdon katkeamisen vuoksi, D-talon parvekekaiteen uudelleen valaminen. 2003 C- G -talojen hissien korjausta. 2002 F-talon edustan pyöräsuojan rakentaminen, porrashuoneiden ala-aulojen lattiapinnoitteiden uusiminen, C- G-talojen hissien kuntokartoitus ja korjaustoimenpiteet. 2001 B-talon hissin rakentaminen, porrashuoneiden maalaaminen ja valaistuksen kunnostaminen, yleisten tilojen lukituksen uusiminen , asuntojen ulko-ovien kunnostaminen/pinnoittaminen. Lisälistaus välittäjältä. Valtuutettiin hallitus tai määräämänsä nostamaan enintään 500 000,00 euron lainaa hissiremonttiin ja hankkimaan ja panttaamaan riittävän määrän panttikirjoja kyseisen lainan vakuudeksi. Laina otetaan ensin limiittilainana ja laina konvertoidaan töiden valmistuttua varsinaiseksi rahoituslainaksi.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeesta 2021- Muiden kuin olohuoneiden ikkunoiden kuntotarkastus ja johtopäätökset uusimistarpeesta tai kunnostuksesta. Lämmitysverkoston tasapainotus, porrashuoneiden lattiapintojen uusiminen.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Katon kuvaus
Aumakatto. Pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö, muu.
Tontin koko
19953 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: liesikupu, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Liesi: induktio, erillisuuni, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu, osalaatoitus. Lattia: muovi.
Makuuhuoneet
Seinät: maalattu. Lattia: muovi.
Olohuone
Seinät: maalattu, tapetti. Lattia: parketti.
Palvelut
Useita kauppoja kävelymatkan päässä, Koivukylän Citymarket, Koivukylän ja Tikkurilan terveysasema
Koulut
Simonkylän- ja Simonkallionkoulu,
Lastenhoito
Useita päiväkoteja lähialueella.
Yhteydet
Bussit vierestä, Leinelän juna-asemalle reippaillen

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste