Putousrinne 1, Vantaa, Myyrmäki

Previous

kerrostalo

80.0 m²

Vantaa, Myyrmäki,
Putousrinne 1
Mh. 168 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

17.7.2019 19:00-19:30Twitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Saunallinen asunto Myyrmäen parhaalta paikalta!

Tämän kodin kauniissa keittiössä on runsaasti kaappitilaa sekä paikka pienemmälle ruokailuryhmälle. Ruokailutila on olohuoneen yhteydessä. Olohuone on todella tilava ja helppo sisustaa. Tilavat ja selkeät huonekoot. Hyvät näkymät 4.kerroksen asunnosta.

Makuuhuoneet ovat erittäin tilavia ja niissä on hyvin kaappitilaa.

Kylpyhuone on laatoitettu ja tilava. Ikkunallinen sauna on ehdoton plussa! Lisäksi erillinen wc.

Tilavavalla ja vehreällä tontilla taloyhtiö, johon kuuluu kerros- sekä rivitalohuoneistoja. Sopii hyvin lapsiperheille, lasten leikkipaikka pihalla sekä koulut ja päiväkodit alueella. Loistavat harrastusmahdollisuudet; uimahalli, urheilukenttä, urheilupuisto jäähalleineen kävelyetäisyydellä.
Hyvät kulkuyhteydet; junalla reilu vartti Helsingin keskustaan ja asemalle n.10min kävelymatka.

Yhtiö on hyvin hoidettu, taloudellinen tilanne hyvä ja vakaa. Erillistä vesimaksua ei peritä ja taloyhtiön laajakaista (10M) sisältyy vastikkeeseen. Yhtiössä tällä hetkellä vesikattojen saneeraus kerrostalojen osalta käynnissä.

Tätä asuntoa myy alueen hyvin tunteva välittäjä!
Lisätiedot ja näytöt;
Tuula Piiroinen
040 680 7716
[email protected]

Kohdenumero
9649826
Kunta
01600 Vantaa
Alue
Myyrmäki
Huoneet
3h, k, kph, s, wc, las. parv
Pinta-ala
80.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
80.0 m2
Kerros
4 / 5
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
2kk kaupanteosta/ sop. mukaan
Hoitovastike
376.0 € / kk
Lisätietoja maksuista
Hoitovastike sisältää korjausvastiketta 96,00€/kk. Autopaikka 8,00€/kk. Yhtiökokous 15.5.2019 antoi hallitukselle valtuutuksen periä yhden kuukauden ylimääräinen vastike taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä. Vesikaton korjaushankkeen budjetti ja kustannusvaraus on 450.000€, josta rahoitetaan vastikevaroilla enintään 100.000€ ja hallitukselle annettiin valtuudet nostaa enintään 400.000€ (51,37€/jym²) määräisen rahoituslainan sopimiseksi. Tämän huoneiston osalta enintään n. 4.109,60€.
Yhtiö
Asunto Oy Myyrinjoki
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
Keittiö remontti 2014
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019 Kerrostalojen vesikattojen peruskorjaus/uusiminen (käynnissä), vesikalustetarkastus ja korjattavaksi määritetyt kalusteet ja muut korjaukset. 2018 Linja- ja säätöventtiileiden uusimisen suunnittelu, vesikaluste,- märkätila- ja korvausilmaventtiileiden tarkastus, viemäreiden huoltotarkastus, Putousrinne 6 autopaikkojen kartoitus sähköistyksen modernisoimiseksi, B-rivitalon alapohjan viemäreiden kannakointityöt. 2017 Ilmanvaihtokoneiden uusiminen, julkisivujen rappauskorjausten ja parvekkeiden liittymien saumaukset, rivitalojen kattoturvatuotteiden uusiminen, autoparkkihallin kunnon selvitys/rakenteiden kuntotutkimus, pihan tukimuurin korjaus. 2016 lämmönvaihtimet uusittu, rivitalojen kattoikkunoiden uusiminen ja kunnostus sekä alipainetuulettimien asennus. 2015 Putkistojen kuntotutkimus päivitetty, liiketilojen ovet ja ikkunat uusittu. 2014 Vesikaton pinnoitteen korjaus tarvittavin osin. 2013 vesikaton/ räystäiden kunnostus, saneerattu kylpyhuoneita 13 kpl. 2006 Julkisivu- ja parvekerakenteiden peruskorjaus sekä ikkunoiden ja parvekeovien uusinta. Saatavilla tarkempi korjaushistoria.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Ylimääräinen yhtiökokous päätti 6.3.2019 käynnistää ja toteuttaa kerrostalojen vesikattojen korjaus-/uusimisurakan laadittujen suunnitelmien mukaisesti ja suunnitellussa laajuudessa. Korjaushankkeen budjetti ja kustannusvaraus on 450.000€, josta rahoitetaan vastikevaroilla enintään 100.000€ ja hallitukselle annettiin valtuudet nostaa enintään 400.000€ (51,37€/jym²) määräisen rahoituslainan sopimiseksi. Yhtiökokouksen 13.5.2019 päätökset: -päätettiin linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusiminen, n. 35.000€ -päätettiin Putousrinne &:ssa sijaitsevalla autopaikoitusalueella olevien autopaikkatolppien (18kpl) modernisoimisesta sähköistyksen osalta sähkö-/ hybridiautojen lataamisen mahdollistamiseksi, n. 20.000€ -talousarviossa huomioitu myös huoneistojen vesivahinkokorjusten varaus ja vesikalusteiden huoltokorjausvaraus -yhtiössä tehtiin periaatepäätös jäähdytykseen liittyvien ilmalämpöpumppujen asentamisesta, asennuksen vaatimuksista ja velvotteista sekä vastuista ja velvotteista laadittavan sopimuksen sisällöstä yhtiön ja osakkaan välillä Kunnossapitotarve seuraavien 5 vuoden aikana: Piha-alueiden mahdollinen kunnostus, perustusten ja rungon seuranta saunatilaremonttien yhteydessä, kattojen tarvittavat huoltotoimet, kylpyhuoneiden kosteusvauriokorjauksia, kellarikerroksen seinien ja lattioiden maalauksia, liiketilan portaiden kunnostus ja muurin kunnostus, putkistojen kuntotutkimuksen päivittäminen, huoltokorjaustöitä, saunatilojen peruskorjaus linjasaneeraushankkeen yhteydessä, hissien kevyttä kunnostusta ja modernisointia.
Asunnon kunto
tyydyttävä
Katon kuvaus
Harjakatto. Pelti.
Tila
Hyvä/ tyydyttävä
Tontin koko
12740.5 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapistot, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, kiertoilmauuni sekä liesituuletin (suodatin).
Makuuhuoneet
Kaksi makuuhuonetta.
Olohuone
Tilava olohuone, johon mahtuu ruokailuryhmä.
WC
Laatoitetussa wc:ssä peili- ja allaskaapistot sekä wc-istuin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitetussa kylpyhuoneessa, peili- ja allaskaapistot, suihku ja -seinä, pesukoneliitäntä, kuivauspatteri sekä hyllyjä.

Sauna
Ikkunallinen sauna.
Palvelut
Myyrmanni ja kaikki Myymäen palvelut lähellä.
Yhteydet
Juna ja bussit.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste