Putouskuja 2, Vantaa, Myyrmäki

Previous

kerrostalo

56 m²

Vantaa, Myyrmäki,
Putouskuja 2
Mh. 133 000,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

24.10.2021 15:00 - 15:40Twitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Kaunis ja tyylikäs kaksio!

Asunnossa remontti on juuri valmistunut. Ihana tunnelma välittyy hyvin suunnitellusta remontista. Keittiössä vaaleat kaapistot, uudet kodinkoneet ja kauniita yksityiskohtia.
Kylpyhuoneessa tehty selkeä freesaus, jotta ei tarvitse odottaa kuumeisesti putkiremontin alkua. Kylpyhuoneen kalusteet uusittu ja kylpyamme vaihdettu suihkukaappiin.

Lasitettu länsiparveke ja ikkunallinen vaatehuone ovat iso plussa!
Hissitalon 4.kerros.
Sinulle, joka etsit muuttovalmista kotia ja tosiaan muuttamaan pääset heti kaupanteon jälkeen.

Hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiövastike sisältää vesi-ja laajakaistamaksut. Kaikki palvelut löytyvät läheltäni Myyrmäestä ja toimivat kulkuyhteydet useaan suuntaan junalla ja busseilla. Junalla reilussa vartissa Lentokentälle ja Helsingin keskustaan.

Olethan yhteydessä yksityisnäytöstä;
Tuula Piiroinen
040 680 7716
[email protected]

Kohdenumero
20202080
Kunta
01600 Vantaa
Alue
Myyrmäki
Huoneet ja tilat
2h, k, kph, vh, las.parv
Pinta-ala
56 m2
Kokonaispinta-ala
56 m2
Kerros
4 / 8
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Hoitovastike
280.25 € / kk
Lisätietoja maksuista
Asunto Oy Myyrinpuron autopaikka kausimaksu on 96,60€/ vuosi. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä yhden kuukauden vastikkeet yhtiön taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä.
Yhtiö
Asunto Oy Myyrinpuro
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
Keittiöremontti, kylpyhuoneen osittainen saneeraus, sähköt uusittu + sähköpääkeskus ja pintaremontti valmistunut 9.2021.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020 LVIS-hankesuunnittelu, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. Parvekkeiden hankesuunnittelu, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. Jäteselvitys, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. 2019 parvekkeiden kuntotutkimus, kiinteistön ulkopuolisten salaojien-, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien korjausurakka sisältäen rakennuksen sisäpuolisen pohjaviemärin sukitus. 2018 kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2017-2018 salaojien ja pohja- sekä sadevesijärjestelmien suunnittelu. 2017 liikesiiven katon huoltokorjaus. 2016 vesikatteen maalaus- ja pinnoituskunnostus, kattovesisyöksyjen kunnostus sekä salaojien kuntotutkimus. 2014 lämmityksen alajakokeskuksen ja patteriventtiilien kunnostus. 2013 kattosiltojen uusiminen ja räystäslämmitykset uusittu, pohja- ja tonttiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus sekä vierasautopaikkojen (8 kpl) sähköistäminen. 2012 parvekelippojen pintojen kunnostus. 2011 porrasaulojen alaovien ja liikesiiven ikkunoiden ja ulko-ovien uusinta. 2009 Pitkien julkisivujen kunnostus sekä ikkunoiden ja parvekkeiden uusinta. 2008 päätyjulkisivujen kunnostus. 1997 parvekkeiden kunnostus. Pyydä tarkempi kunnossapitohistoria välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Varsinaisen yhtiökokouksen 29.9.2021 päätökset; Hallitus valtuutettiin hakemaan linjasaneerausurakan rakennuslupa sekä kilpailuttamaan urakka. Urakan yhteydessä uusitaan porrasaulojen ja porrastasanteiden lattiapinnat. PILP-poistoilmalämmöntalteenoton ja maalämmön suunnittelu päätettiin jättää pois meneillään olevasta linjasaneeraushankkeesta. Perusteluna Swecon 25.8.2021 päivittämä maalämpö- ja poistoilmaselvitys ja lisäksi maalämpökaivojen rakentaminen olisi ollut toteutettavissa vain osittain yhtiön omalle tontille. Parvekkeiden korjaussuunnittelun hankeohjelmaksi hyväksyttiin Swecon laatiman hankesuunnitelma vaihtoehto 1; parvekkeiden korjaus ja päätettiin käynnistää parvekkeiden korjaussuunnittelu hyväksytyn hankeohjelman mukaisella sisällöllä ja laajuudella. Liikesiiven vesikaton uusimisen suunnittelu päätettiin käynnistää myöskin. Jätekatoksen uusimisen suunnittelu päätettiin myös käynnistää. Parveke-, katto-, ja jätekatos hankkeisiin tarvitaan myöskin rakennuslupa, jonka osalta sai myös hallitus tarvittavat valtuudet. Tarkemmat lisätiedot saatavilla välittäjältä. -------------------------------------------------------------- Hallituksen kunnossapitotarveselvitys; Pihakunnostus salaojaurakan jälkeen. Parvekkeiden korjaussuunnittelu ja parvekesuunnittelu. Ikkunat ja ulko-ovet, tarvittaessa huoltokorjauksia. Katon hankesuunnittelu. Kylpyhuoneiden korjaukset (LVIS-urakassa). Porrastasanteiden korjaus (LVIS-urakassa). LTO:n selvitykset LVIS-hankesuunnittelun yhteydessä. Vesi- ja viemärijärjestelmä; LVIS-toteutussuunnittelu, pystyviemäreiden huuhtelu, LVIS-linjasaneerausurakka. Ilmanvaihto; LVIS-linjasaneerauksen yhteydessä, LTO-lämmöntalteenotto/ mahdollisuuksien mukaan. Sähkö- ja tietojärjestelmä; LVIS-saneerauksen yhteydessä. Jätekatoksen uusiminen/ toteutettavien urakoiden yhteydessä (parveke- tai LVIS) suunnittelu ja uusiminen (erillinen jäteselvitys). Hissien tarvittavat huoltokorjaukset. Peruskuntoarvion laatiminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Peltikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
4092 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 9.2021. Kaapistot, integroidut kodinkoneet, astianpesukone, induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin (suodatin), jääkaappi/pakastin sekä tilaa ruokailuryhmälle. Laminaattilattia.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen yhteydessä ikkunallinen vaatehuone. Laminaattilattia ja seinät maalattu sekä ikkuna itään.
Olohuone
Olohuoneesta kulku lasitetulle länsiparvekkeelle. Laminaattilattia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihkukaappi, peili- ja allaskaapistot, pesukoneliitäntä sekä wc-istuin. Vinyylilattia sekä -seinät.
Taloyhtiössä on:
Koneellinen poisto. DNA Welho taloyhtiölaajakaista 10M/10M sisältyy hoitovastikkeeseen.
Palvelut
Lähikauppa kävelyetäisyydellä. Myyrmäen kaikki palvelut; Myyrmannin kauppakeskus, apteekki, terveyskeskus n. 1,7 km päässä.
Koulut
Uomarinteen koulu, Kilterin koulu, Vaskivuoren lukio.
Lastenhoito
Alueella useita myös ruotsinkielinen.
Yhteydet
Bussit sekä juna Myyrmäen ja Louhelan asemilta.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste