Putouskuja 2, Vantaa, Myyrmäki

Previous

kerrostalo

56 m²

Vantaa, Myyrmäki,
Putouskuja 2
Mh. 114 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Koti, jossa on viihdytty pitkään!

Nyt kuitenkin kaipaan uusia asukkaita ja elämää. Pintani ovat aitoa 70-luvun tunnelmaa huokuvat ja kaipaavat jo uutta väriä ja raikasta ilmettä. Tee minusta maalilla ja telalla näköisesi koti!
Kylpyhuone tosin vaatii muutakin kuin seinämaalia, mutta sen remontointi tulee putkiremontin yhteydessä. Toki näin retronakin saatan miellyttää.
Läpitalon huoneisto.

Avaimet oveeni saatte heti kaupanteosta...

Hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiövastike sisältää vesi-ja laajakaistamaksut. Kaikki palvelut löytyvät läheltäni Myyrmäestä ja toimivat kulkuyhteydet useaan suuntaan junalla ja busseilla.

Olethan yhteydessä yksityisnäytöstä;
Tuula Piiroinen
040 680 7716
[email protected]

Kohdenumero
20255795
Kunta
01600 Vantaa
Alue
Myyrmäki
Huoneet ja tilat
2h, k, kph, vh, las.parv
Pinta-ala
56 m2
Kokonaispinta-ala
56 m2
Kerros
4 / 8
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
kaupanteosta
Hoitovastike
280.25 € / kk
Lisätietoja maksuista
As Oy Puron autopaikka kausimaksu on 96,60€/ vuosi. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä yhden kuukauden vastikkeet yhtiön taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä.
Yhtiö
Asunto Oy Myyrinpuro
Energialuokka
F2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020 LVIS-hankesuunnittelu, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. Parvekkeiden hankesuunnittelu, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. Jäteselvitys, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. 2019 parvekkeiden kuntotutkimus, kiinteistön ulkopuolisten salaojien-, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien korjausurakka sisältäen rakennuksen sisäpuolisen pohjaviemärin sukitus. 2018 kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2017-2018 salaojien ja pohja- sekä sadevesijärjestelmien suunnittelu. 2017 liikesiiven katon huoltokorjaus. 2016 vesikatteen maalaus- ja pinnoituskunnostus, kattovesisyöksyjen kunnostus sekä salaojien kuntotutkimus. 2014 lämmityksen alajakokeskuksen ja patteriventtiilien kunnostus. 2013 kattosiltojen uusiminen ja räystäslämmitykset uusittu, pohja- ja tonttiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus sekä vierasautopaikkojen (8 kpl) sähköistäminen. 2012 parvekelippojen pintojen kunnostus. 2011 porrasaulojen alaovien ja liikesiiven ikkunoiden ja ulko-ovien uusinta. 2009 Pitkien julkisivujen kunnostus sekä ikkunoiden ja parvekkeiden uusinta. 2008 päätyjulkisivujen kunnostus. 1997 parvekkeiden kunnostus. Pyydä tarkempi kunnossapitohistoria välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Varsinaisen yhtiökokouksen 30.9.2020 päätökset: Hyväksyttiin LVIS-saneerauksen vaihtoehto 1 yhtiön hankeohjelmaksi, jonka mukaisella sisällöllä ja laajuudella päätettiin käynnistää linjasaneerauksen toteutussuunnittelu; vesijohtojen ja viemäreiden uusiminen, kylpyhuoneiden perusparannus sekä sähkö- ja telejärjestelmien perusparannus (perinteinen putkiremontti). Samassa yhteydessä suunnitellaan ilmanvaihtohormien uusiminen märkätiloissa ja sukitus muissa tiloissa (tarve määrittyy tarkemmin suoritettavan hormikartoituksen perusteella). Päätettiin myös lämmöntalteenoton/ poistoilmalämpöpumpun suunnitteluista sekä valtuuksista hallitukselle teettää tarkempia selvityksiä maalämmön asentamisen mahdollisuuksista ja kustannuksista. Päätettiin valtuutuksista hallitukselle hankkia ja kiinnittää projektipäällikkö yhtiön korjaushankkeiden koordinointiin ja rakennuttamisen tehtäviin ja valtuutus kilpailuttaa ja valita tarvittavat linjasaneeraushankkeen suunnittelijat ja toteutussuunnitelmien laadinta. LVIS-linjasaneeraushankkeen suunnittelu päätettiin rahoittaa hoitovastikkeilla talousarvioon sisältyen , kustannusvaraus 150 000 euroa. Hallituksen kunnossapitotarveselvitys; Pihakunnostus salaojaurakan jälkeen. Parvekkeiden korjaussuunnittelu ja parvekesuunnittelu. Ikkunat ja ulko-ovet, tarvittaessa huoltokorjauksia. Katon hankesuunnittelu. Kylpyhuoneiden korjaukset (LVIS-urakassa). Porrastasanteiden korjaus (LVIS-urakassa). LTO:n selvitykset LVIS-hankesuunnittelun yhteydessä. Vesi- ja viemärijärjestelmä; LVIS-toteutussuunnittelu, pystyviemäreiden huuhtelu, LVIS-linjasaneerausurakka. Ilmanvaihto; LVIS-linjasaneerauksen yhteydessä, LTO-lämmöntalteenotto/ mahdollisuuksien mukaan. Sähkö- ja tietojärjestelmä; LVIS-saneerauksen yhteydessä. Jätekatoksen uusiminen/ toteutettavien urakoiden yhteydessä (parveke- tai LVIS) suunnittelu ja uusiminen (erillinen jäteselvitys). Hissien tarvittavat huoltokorjaukset. Peruskuntoarvion laatiminen.
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Alkuperäiskuntoinen, siisti. Parketti uusittu jossain vaiheessa.
Katon kuvaus
Harjakatto. Peltikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
4092 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Alkuperäiskuntoinen keittiö, jossa kaapistot, jääkaappi ja sähköliesi.
Makuuhuoneet
Yksi makuuhuone, jossa ikkunallinen vaatehuone sekä vaatekaappi.
Olohuone
Tilava olohuone, josta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alkuperäiskuntoinen kylpyhuone, jossa kylpyamme, pesuallas, peili ja wc-istuin.
Taloyhtiössä on:
Koneellinen poisto. DNA Welho taloyhtiölaajakaista 10M/10M sisältyy hoitovastikkeeseen.
Palvelut
Lähikauppa kävelyetäisyydellä. Myyrmäen kaikki palvelut; Myyrmannin kauppakeskus, apteekki, terveyskeskus n. 1,7 km päässä.
Koulut
Uomarinteen koulu, Kilterin koulu, Vaskivuoren lukio.
Lastenhoito
Alueella useita myös ruotsinkielinen.
Yhteydet
Bussit ja juna.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste