Putouskuja 2, Vantaa, Myyrmäki

Previous

kerrostalo

56.0 m²

Vantaa, Myyrmäki,
Putouskuja 2
Mh. 148 347,32 €
Vh. 152 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Kauniisti ja laadukkaasti remontoitu koti!

Tähän kotiin ihastuin jo ensi askelmalta... Tämä asunto on todella valoisa, koska eteisen seinää on avattu. Vaatekaapistoihin on myös lisätty led-valoja, joten eteisessä on hyvä peilailla syksyn pimeinäkin aamuina.
Tilavat huonekoot ja vapaat näkymät ikkunoista sekä lasitetulta parvekkeelta.

Keittiössä riittävästi kaappi- ja säilytystilaa, lisäksi siirreltävä saareke. Kodinkoneet on integroitu. Aamupalan mahtuu hyvin keittiössä syömään ja isommat kattaukset on kiva tehdä olohuoneen puolelle.

Kylpyhuone on nerokkaasti suunniteltu. Hyvin kaappitilaa on saatu mahtumaan. Koko kylpyhuone ei kastu pesulla käynnin aikana suihkukaapin ansiosta. Kaapiston laatikossa myös kätevästi kokoontaittuva silityslauta.

Keittiön värimaailmaan tuotu sopivasti punaista, jonka voi myös helposti muunnella oman maun mukaan.
Remontin yhteydessä on uusittu myös sulakekaappi ja sähköt.

Yhtiövastike sisältää vesi-ja laajakaistamaksut. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa toteutettiin salaoja-, pohjaviemäri- ja sadevesijärjestelmien korjaushanke suurimmalta osin kassavaroin.

Myyrmäen kaikki palvelut ja juna-asema kävelyetäisyydellä.

Lisätiedot ja yksitysinäytöt;
Tuula Piiroinen
040 680 7716
[email protected]

Kohdenumero
9958792
Kunta
01600 Vantaa
Alue
Myyrmäki
Huoneet
2h, k, kph, las.parv
Pinta-ala
56.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
56.0 m2
Kerros
5 / 8
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
2kk/ sop. mukaan
Yhtiövastike
316.8 € / kk ( hoitovastike 283.2 € / kk + rahoitusvastike 33.6 € / kk )
Lisätietoja maksuista
Autopaikka 1.7.2019 -30.06.2020 ajalta 96,60€. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä yhden kuukauden vastike yhtiön tilanteen niin edellyttäessä.
Yhtiö
Asunto Oy Myyrinpuro
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
2013 remontoitu asunto; keittiö, kylpyhuone, seinä- ja lattiapinnat, eteisen kaapistot valaisimineen, osittain sähköt/ sulakekaappi sekä väliovet karmeineen.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019 kiinteistön ulkopuolisten salaojien-, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien korjausurakka sisältäen rakennuksen sisäpuolisen pohjaviemärin sukitus. 2018 kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2017-2018 salaojien ja pohja- sekä sadevesijärjestelmien suunnittelu. 2017 liikesiiven katon huoltokorjaus. 2016 vesikatteen maalaus- ja pinnoituskunnostus, kattovesisyöksyjen kunnostus sekä salaojien kuntotutkimus. 2014 lämmityksen alajakokeskuksen ja patteriventtiilien kunnostus. 2013 kattosiltojen uusiminen ja räystäslämmitykset uusittu, pohja- ja tonttiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus sekä vierasautopaikkojen (8 kpl) sähköistäminen. 2012 parvekelippojen pintojen kunnostus. 2011 porrasaulojen alaovien ja liikesiiven ikkunoiden ja ulko-ovien uusinta. 2009 Pitkien julkisivujen kunnostus sekä ikkunoiden ja parvekkeiden uusinta. 2008 päätyjulkisivujen kunnostus. 1997 parvekkeiden kunnostus. Pyydä tarkempi kunnossapitohistoria välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Ylimääräinen yhtiökokous (13.02.2019): Päätettiin toteuttaa kiinteistön ulkopuolisten salaojien-, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien korjausurakka sisältäen rakennuksen sisäpuolisen pohjaviemärin sukituksen. Urakka rahoitetaan kassavaroin aiemmin kerätyillä vastikkeilla. Yhtiökokouksen 21.05.2019 päätökset: parvekkeiden kuntotutkimus, parvekekattojen kunnostaminen ja vedenpoiston parantaminen, LVIS-hankesuunnittelun käynnistäminen, salaoja-, pohjaviemäri- ja sadevesijärjestelmien korjaushankkeen lisätyörahoitus, valtuutus hallitukselle käyttää enintään 50 000,- euroa, LVV-kuntotutkimusen ja kylpyhuonekartoituksen johtopäätökset ja suositukset (informointi). Kunnossapito-ohjelma (PTS-taulukko 2018-2027): 2019 asbesti ja haitta-ainekartoitus; 2020 jäte- ja sadevesipohja- ja tonttiviemäreiden huuhtelu ja uudelleenkuvaus sekä linjasaneerauksen hankesuunnittelu; 2021 linjasaneerauksen toteutussuunnittelu; 2022 linjasaneeraus; 2025 lämpöjohtoverkoston seurantatutkimus.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Peltikate.
Tontin koko
4092.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Keittiössä korkeakiiltoiset kaapistot, siirreltävä saareke (pyörät alla), jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, induktio liesitaso, mikroaaltouuni, liesituuletin (suodatin), astianpesukone sekä työtasolla led-valot.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneeseen käytännöllinen taiteovi.
Olohuone
Tilava olohuone, josta kulku parvekkeelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitetussa kylpyhuoneessa kaapistot, silityslauta (kiinteä), suihkukaappi, peili, allaskaapisto, wc-istuin sekä lattialämmitys (sähkö).
Palvelut
Myyrmäen kaikki palvelut; Myyrmannin kauppakeskus, apteekki, terveyskeskus n. 1,7 km päässä.
Koulut
Alueella useita.
Lastenhoito
Alueella useita.
Yhteydet
Bussit ja juna.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste