Kotkansiipi 3, Vantaa, Korso

Previous

kerrostalo

71.5 m²

Vantaa, Korso,
Kotkansiipi 3
Mh. 147 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Omalla tontilla valoisa kerrostalokolmio vapaana uudelle omistajalle.

Alueella on kaikki arjen peruspalvelut ihan kävelyetäisyydellä. Juna-asemalle reippaillen, joten Helsingissä olet hetkessä.

Remontoi tästä mieleisesi koti, tai muuta suoraan sisälle, sillä huoneisto on heti vapaa.

Kannattaa tulla tutustumaan!

Olet lämpimästi tervetullut esittelyyn!

Lisätiedot ja esittelyt:
Helena Koivula
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, partner
Solid House Oy LKV
[email protected]
p.0400 128078

Kohdenumero
21328569
Kunta
01450 Vantaa
Alue
Korso
Huoneet ja tilat
3h. k, kph, parv. (yht.järj. 3h+k)
Pinta-ala
71.5 m2
Kokonaispinta-ala
71.5 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Hoitovastike
376.04 € / kk
Vesimaksu
15
Lisätietoja maksuista
Saunamaksu 10 €/kk Autopaikka 12 €/kk Kaapeli TV ja laajakaistavastike 3,60 €/kk
Yhtiö
Asunto Oy Kotkansiipi 3
Energialuokka
G2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020 B8 kylpyhuoneen saneeraus, kurtturuusujen poisto. 2019 Kiinteistön kuntoarvion laadinta. 2018 A- ja B-portaiden antennivahvistimen uusinta, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja ilmamäärien säätö, kaukolämpölaitteiston uusiminen, huoneistokohtaisten lämpötila-antureiden asennus ja lämmitysjärjestelmän perussäätö. 2017 C-portaan alapohjan kunnostustyö. (katso selvitys kunnossapito- ja muutostöistä yhtiössä). 2016 B-portaan poistopuhaltimen uusiminen, salaojien ja sadevesiviemäreiden kuntotutkimus ja painehuuhtelu. 2015 Kylpyhuoneen saneeraus D 20. 2014 Roskakatoksen huoltomaalaus, koodilukkojen asennus porrassulko-oviin, antenniverkon kunnostus HD-valmiuteen, saunan kiukaan uusiminen, kylpyhuoneen saneeraus B10, toisen lisäautopaikan rakentaminen ja lisäpaikkojen asfaltointi. 2013 Kylpyhuoneen saneeraus C13, saunan kiukaan ohjauskeskuksen ja vastusten uusiminen. 2012 Kylpyhuoneen saneearus D 22 ja D 19. 2011 Kylpyhuoneen saneeraus C 14, lisäautopaikan rakentaminen, A- ja B-portaan yläpuolisen katon ns. väliräystään tiivistys/uudelleen rakennus, vakiopaineventtiilin asennus käyttövesijärjestelmään, pysäköintialueen lämmitystolppien kaapeloinnin korjaus. 2009 Katon maalaus, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. 2008 Kellaritilojen huoltomaalaus. 2007 Patteriverkoston moottoriventtiilin ohjausyksikkö uusittu, D-portaan kohdalta jalkaränni ja katto osittain uusittu. 2006 Ilmanvaihtokoneen moottori uusittu, pysäköintialueen sadevesiviemärin korjaus ja tarkastuskaivon lisäys. 2005 Pelastustien asfaltointi ja salaojituksen uusinta, lukituksen uusinta Abloy Exec -järjestelmään. 2004 Antennijärjestelmän kunnostus digikelpoiseksi, pysäköintialueen asfaltointi. 2001 Porrashuoneiden maalaus ja akustolevyjen uusiminen 2000 Jätekatoksen uusiminen, elementtisaumojen uusiminen. 1999 Kuivaushuoneen lattian kunnostus, pysäköintialueen laajennus 2 lämpöpaikalla. 1998 salaojien osittainen uusiminen. 1997 Kylpyhuoneiden vedeneristyskorjaukset A1, A2, A3, A4, A5, B7, B8, B9, C11, D17, D21. 1994 Katon maalaus. 1993 Saunaosaston kunnostus, parvekkeiden maalaus 1992 Lämmönjakokeskuksen (alajakokeskus) osittainen uusinta, autopaikkojen korjausasfaltointi ja yhden lisäpaikan rakentaminen.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Kunnossapitotarveselvitys seuraavan viiden vuoden aikana (2021--2025) Pysäköintialueen portaiden uusiminen, sokkelien halkeamakorjauksia, B-portaan ryömintätilan siivous, puu- ja metalliosien huoltomaalaus, elementtisaumojen uusiminen, kuntotutkimus. Ikkunoiden ja parvekeovien huoltokierros. Jalkarännien kunnostus, lumiesteiden asennus, huoltomaalaus. Seitsemän kylpyhuoneen saneeraus, saunaosaston saneeraus, pesutuvan ja kuivaushuoneen koneiden uusiminen, valaisimien uusiminen liiketunnistimellisiksi led-valoiksi.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Katon kuvaus
Harjakatto. Pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö, muu.
Tontin koko
3021 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: liesituuletin, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu, osalaatoitus. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi/pakastin. Lattia: parketti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Seinät: tapetti. Lattia: muovi.
Olohuone
Seinät: tapetti. Lattia: parketti.
Taloyhtiössä on:
Pesutuvan pesukone on rikki ja ylimääräisessä yhtiökokouksessa 2/2014 on päätetty, että uutta konetta ei hankita. Yhtiössä on Telian kaapeli-tv ja jokaiselle huoneistolle kuluu 50/10 M laajakaista, avaus sovittava Telian kanssa.
Palvelut
Useita ruokakauppoja lähialueella.
Yhteydet
Juna-asemalle reilu 0,5 km, ja bussit läheltä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste