Länsi-Keimolan tie 17, Vantaa, Keimola

Previous

omakotitalo

195 m²

Vantaa, Keimola,
Länsi-Keimolan tie 17
Mh. 575 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Reilusti tilaa ja erilaisia vaihtoehtoja!

Etsitkö asumisen ja työ- / harrastetilan yhdistelmää, kahden sukupolven koteja saman katon alla tai kotia suurelle perheelle? Tästä löytyvät ne kaikki! Tilat ovat muunneltavissa, joten saat toteutettua juuri sellaisen kodin kuin tarvitset. Tällä hetkellä pääasunnosta on erotettu kotitoimisto, jossa on kaksi huonetta, pieni keittiö sekä sauna/pesuhuone/wc. Toimisto on tarvittaessa helppo yhdistää pääasuntoon yhdellä ovella.

Pääasunto on kolmessa kerroksessa. Kellarikerroksessa ovat saunatilat, wc, kodinhoitotila ja huone, joka toimii esim. saunatilojen pukeutumishuoneena. Keskikerroksessa on keittiö, suuri ruokailu- ja oleskelutila, kaksi makuuhuonetta ja wc. Makuuhuoneet on mahdollista yhdistää helposti yhdeksi suuremmaksi huoneeksi. Yläkerrassa on aulatila, wc/kph ja viisi huonetta, joissa on osittain matalaa tilaa.

Alkuperäinen päärakennus on v. 1998, sitä on laajennettu 2008 ja nykyinen omistaja on saneerannut taloa 2015. Alkuperäinen autotalli on purettu ja sen tilalle on tehty n. 80 m2:n talli.

Pihalla on paljon tilaa ja kulkuväylien maapohja on toteutettu suuriakin ajoneuvoja kestäväksi.

Ota yhteyttä niin sovitaan kohteeseen yksityisesittely!

Myynti ja lisätiedot:
Pertti Haverinen LKV
0400 435 907
[email protected]

Kohdenumero
21685038
Kunta
01750 Vantaa
Alue
Keimola
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
10h, 2 x k, 2 x s, khh,
Pinta-ala
195 m2
Muut tilat
60 m2
Kokonaispinta-ala
255 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan alkuperäisen osan kerrosala on 148 m2 ja huoneistola on 130 m2. Laajennusosan kerrosala on 72 m2 ja huoneistoala on 65 m2. Kellarin rakennusala on 60 m2. Autotallin pinta-ala on 80 m2.
Kerros
3 / 3
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
1998
Rakennuksen lisätiedot
Autotalli: laajennettu n. 80 m2 kokoiseksi. Laajennuksen jälkeen ollut autotallina ja toimistona. Muutettu yhdeksi tilaksi ja saneerattu 2020. Katto eristetty uudelleen, lämmitys ilmalämpöpumpulla. Keskikerros lattialämmitys pl. mh:eet. Kellarissa lattialämmitys. YK: kph lattialämmitys, muuten patterit. Sivuas: lattialämmitys, ei mh:ssa.
Kiinteistövero
827,74 € / vuosi
Rasitteet
1) Tieoikeus, oikeutettu 92-416-1-60, rasitetut 92-416-5-3, 92-416-5-48. 2) Tieoikeus, oikeutettu 92-416-1-60, rasitetut 92-416-1-67.
Lisätietoja maksuista
Sähkön keskimääräinen kokonaiskustannus on ollut n. 300 €/kk sis. talous- ja lämmityssähkön. Kiinteistövero 827,74 euroa v. 2020.
Energialuokka
D2018
Tehdyt remontit
Ulkoa: maata vaihdettu, asennettu suodatinkangas, salaojitusta parannettu, suuri määrä murskaa (n. 200 tonnia), kunnallistekniikka 2020, valokuituvalmius asennetaan alkuvuodesta 2021. 2017 asennettu kattoikkunoita ja samassa yhteydessä tarkastettiin ja parannettiin eristystä. Peltikatetta uusittiin n. 60-70 %, lisäksi asennettiin lumiesteet. Pysäköintialueelle 4 autolle sähkötolpat. 2020 kunnallistekniikan asennustyön jälkeen parannettiin uudelleen pihaa, puustoa kaadettiin ja purettiin vanha puutarhavaja sen tilalle on tehty suurta autokatosta varten anturapohjat ja sähkövaraus.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Peltikate.
Lämmitys
Sähkö, lattialämmitys, 5 kpl ilmalämpöpumppu, patterit
Tontin koko
0.2735 ha
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiön yhteydessä suuri ruokailutila. Liesituuletin (hormiin), saareke jossa leveä liesitaso sekä pesuallas. Keittiö uusittu 2010. APK 2016. Sivuasunto: keittiö kokonaan uusittu 2017.
Liesi: induktio, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Seinät: kaakeli, maalattu. Lattia: laatta. Varustus: liesikupu, astianpesukone.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 9
Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta keskikerroksessa (täyskorkeat huoneet), ja viisi huonetta yläkerrassa (osittain matalaa tilaa). Yksi huoneista on ollut säilytystilana. Sivuasunnossa kaksi huonetta.
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Laajennusosan alkuperäinen suuri olohuone on nyt jaettu väliseinällä kahdeksi huoneeksi. Väliseinän ja ovet voi halutessaan poistaa helposti.
Seinät: tapetti. Lattia: laatta.
WC
Lukumäärä: 2.
Erilliset wc:t uusittu 2017
Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Päärakennus: kellarikerroksen pesutilat saneerattu 2017. Yläkerrassa kph/wc, suihku ja amme. Sivuasunnossa kph/wc saunan yhteydessä.
Varustus: lattialämmitys, suihku. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Kodinhoitohuone
Uudistettu 2017, myös kaapistot.
Seinät: kaakeli, maalattu, puu. Varustus: pesukone, pesukoneliitäntä, kuivausrumpu, lattialämmitys, pöytätaso. Lattia: laatta.

Sauna
Päärakennuksen sauna uusittu 2017. Lämpökäsiteltyä haapaa. Sivuasunnossa toinen, pienempi sauna.
Seinät: puu. Lattia: laatta.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste