Varkkavuorenkatu 19, Turku, Vätti

Previous

kerrostalo

115.5 m²

Turku, Vätti,
Varkkavuorenkatu 19
Mh. 115 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

________________
ISO PERHEKOTI UPEILLA MAISEMILLA!
________________

Mikäli etsitte isoa perhekotia, josta saisi pintaremontilla juuri oman näköisen, tähän kannattaa tutustua!
Tämän asunnon valoisuus ja avarat tilat tekevät vaikutuksen ja pohjaratkaisu on nimenomaan lapsiperheelle mitä parhain. Kotia on pidetty hyvin ja se on perussiisti vaikka pinnoilla näkyykin jo ajan tuoma patina. Erityisen kaunis on koivuinen Saima-parketti, jota ei enää kaupasta saa. Keittiö on remontoitu vuonna 2012 ja ollut sittemmin vähällä käytöllä. Tästä saa pienellä vaivalla todella upean ison perheen kodin aivan harrastusten ja palveluiden kupeesta, rauhaisan Tammispalttan puistoalueen reunalta. Ikkunoista kurkistaessa on vaikea uskoa silmiään, niin upeat ovat näkymät yli puistoalueen. Mäen päälle rakennetun talon seitsemännestä kerroksesta aukeaa maisema aina Turun keskustaan ja satamaan saakka.

Asunto-oy Varkkametsä ei kuulu Hepokullan yleishankkeeseen vaan taloyhtiö on toteuttanut remontteja oma-aikaisesti ja tulevat remontit eivät ole sidoksissa alueen muihin hankkeisiin.
Yhtiössä on otettu käyttöön 2020 maalämpö ja LTO. Yhtiö on vakavarainen eikä sillä tällä hetkellä ole rahoituslainaa. Yhtiössä kerätään korjausvastiketta, jolla rahoitetaan sekä tulevia hankkeita, että jo tehty LTO ja maalämpöön liittyminen. Kustannuksia katetaan myös lämmityksestä säästyneillä varoilla.
Taloyhtiön hallitus on aloittanut LVIST -hankkeen suunnittelun. Hankesuunnittelu on arvioitu valmistuvan tammikuussa 2023 ja lopullinen toteutus on suunniteltu toteutettavaksi 2024-2026, Koska hanke on vasta aloitettu, hankkeen loppuunsaattamisesta ei ole vielä kustannusarviota. Osakkeen omistajilla on mahdollisuus teettää kylpyhuoneremontti saneerauksen yhteydessä urakoitsijan toimesta.

Taloyhtiö sijaitsee Hepokullan ja Vätin rajalla Tammispaltan puiston reunalla. Sijainti on sekä koulujen, harrastusten, että keskustan palveluiden keskiössä. Impivaaran palloiluhalliin, jäähalliin ja uimahalliin on 1km matka. Länsikeskuksen palvelut löytyvät 2km päästä ja Puutorille matkaa kertyy 3km. Mikäli perheesi etsii kotia rauhalliselta sijainnilta, eikä lasten jatkuva harrastuksiin ajaminen houkuta, tämä voisi olla sinun kotisi!
_______________
SOLID HOUSE OY LKV
Erika Sjö
Asuntomyyjä, Partner
050 542 3414
[email protected]
Facebook: Solid House Erika Sjö
Instagram: solidhouse_erikasjo
www.solidhouse.fi/erika-sjo
____________
Onko oma asuntosi vielä myymättä?
Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Saat arvion asuntosi hinnasta sekä juuri sinun kodillesi räätälöidyn myyntisuunnitelman. Se on sinulle maksuton, eikä sido mihinkään.

Kohdenumero
21962385
Kunta
20320 Turku
Alue
Vätti
Huoneet ja tilat
5h+k+2xvh+kph+erill.wc+parv
Pinta-ala
115.5 m2
Kokonaispinta-ala
115.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Edellämainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
7 / 8
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Hoitovastike
483.06 € / kk
Lisätietoja maksuista
Sähkö ja vesi sisältyy vastikkeeseen.
Yhtiö
Asunto-oy Varkkametsä
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
KPH 1998 Keittiö 2011 Remontit tehty ammattilaisten toimesta
Rakennukseen
tehdyt remontit
1999-2000 Ikkunoiden uusiminen 2003-2007 Ulkoseinien maalaus 2001-2003 Saunaremontti 2001 Autokatoksen katto 2001 Autokatoksen lämmityspistorasiat 2004-2005 Lämmityksen perussäätö 2005 LV-laitteiden säätö 2005 Antenni digikelpoinen/laajakaista 2010 Vesikattojen uusiminen 2014 Kylmäkoneiston uusiminen A-talo, autotalon lämmityspistorasiat, piha-aidat 2015 Pääsisäänkäyntien ulko-ovien uusinta ja lukituksen uusinta Iloq 2016 Kanaviston nuohous, porrashuoneiden valaistuksen uusinta, ulko-ovien automatisointi 2016 Kellarin lattioiden osamaalauksia 2016 Pesubetoniseinien kuntoarvio, kiinteistökeskuksen korjaus 2017 A-talon poistoilmapuhaltimien uusinta (2kpl), A-talon kylmäkellarin lauhduttimien uusinta 2018 Pihan valaisinten uusinta, C-talon kylmäkellarin kompressorin ja höyrystimen uusinta 2019 A-B -sisäänkäyntikatosten ja syöksyjen korjaus, C-talon hissin moottorin käämitys 2019-2020 Maalämpöön siirtyminen, lämmöntalteenotto ilmanvaihdosta, sähköpääkeskuksen ja pihan kaikkien johtojen ja putkien uusinta sekä huoltorakennuksen rakentaminen 2021 Julkisivujen, parvekkeiden ja ikkunoiden peruskorjauksen suunnittelu 2021 Leikkimökin rakentaminen, kylpyhuoneiden massakosteuskartoitus
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
PÄÄTETYT: 2022 LVIST -saneerauksen toteutussuunnittelu 2022 Viemäreiden kuntotutkimus pesu, kuivaus ja kiinnityksien kartoittaminen 2022 Yleistentilojen asbestikartoitus SUUNNITELLUT (seuraavan viiden vuoden aikana) 2024-2026 Julkisivujen, parvekkeiden ja ikkunoiden peruskorjaus 2024-2026 LVIST -saneeraus, hissien saneeraustarpeen määrittely 2026-2027 Lämmityksen perussäätö, ilmanvaihtohormien nuohous ja säätö julkisivukorjauksen jälkeen. Taloyhtiö osallistuu seinäviemärien ja viemäröinnin tiivistyspuutteiden korjauksiin, sekä vesieristeen kustannuksiin osakkaan kylpyhuoneremontin yhteydessä. Taloyhtiön hallitus kuitenkin suosittaa, ettei LVIST -saneerauksen suunnittelun aikana osakkaat ryhtyisi omatoimiseen remontointiin, ennen kuin tuleva korjauslaajuus on selvillä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Asuntoa on pidetty erittäin hyvin. Asunnon pintaremonteista on jo aikaa ja olohuoneen ja makuuhuoneiden pinnat kaipaavat päivitystä. Lattiaparketti on upea, mutta kaipaa hiomista. Siinä ei kuitenkaan ole kolhuja vaan auringon tuomaa virttymistä. Keittiö on todella hyvässä kunnossa. Kylpyhuoneen ja wc ovat käyttöikänsä päässä.
Katon kuvaus
Harjakatto. huopakate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö.
Tontin koko
12292.7 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö saneerattu 2011
Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin. Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi, pakastin. Lattia: korkki.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 4
WC
Lukumäärä: 1.
Lattia: laatta. Varustus: lattialämmitys, bidee-suihku. Seinät: kaakeli.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste