Rykmentintie 45, Turku, Uittamo

Previous

rivitalo

122.0 m²

Turku, Uittamo,
Rykmentintie 45
Mh. 243 870,41 €
Vh. 258 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

KAIKKI AINEKSET UNELMIEN KODIKSI – MERELLINEN UITTAMO

Meren läheisyys, Koti arvoalueelta, Vehreä ympäristö, Rauhallinen asuinalue, Toimivaksi suunniteltu kokonaisuus, Hyvin hoidettu yhtiö – tässä on tarjolla ihastuttava rivitalokoti, jossa toteutuu samalla kerralla kaikki nämä monen asunnon etsijän hartaimmat toiveet. Kaksikerroksisen rivitaloasunnon sijainti on mitä parhain, välittömästi meren ja suositun uimarannan vieressä. Huoneiston pohjaratkaisu on nykyisellään hyvällä tavalla perinteinen, pinnat osittain alkuperäiset mm. alakerran apachiviilutettu alakatto, portaiden tammipintaiset askellankut, laakaovet tammiviilupintaisia jne. Tämän asunnon ehdottomasti huomioitavia yksityiskohtia ovat mm.:

• pohjasuunnitelman selkeys ja toisaalta sen muokkausmahdollisuus
• oma autotallipaikka sisältyy kauppaan, pinta-ala n. 14 m2 (paikka nro 10)
• autopaikka sijaitsee asunnon läheisyydessä
• rakennukseen on tehty 1980 luvulla kellarikerros n. 40 m2 (lopputarkastettu)
• iso etu- ja takapiha pihanhoidosta innostuneelle
• huoneiston levyinen parveke yläkerrassa ja katettua terassitilaa maan tasalla
• saunatilat alakerrassa, vilvoittelu terassilla
• pyykinhoitotila alakerrassa, pyykin kuivatus kätevästi omalla takapihalla

Mahdollisuudet:

• 1 makuuhuone saatavissa lisää, yläkerran aulamuutos makuuhuoneeksi
• pintoja uusimalla päivittää koti oman maun mukaiseksi
• osassa yhtiön vastaavissa asunnoissa keittiö ja olohuone on yhdistetty poistamalla vaatehuone tilojen välistä. Kulkuyhteys tilojen välillä wc:n takaa ja edestä.

Asunto-Oy Kornetti yhtiö käsittää kolme (A, B ja C) rakennusta, joissa on yhteensä 32 asuntoa. Taloyhtiössä on suoritettu vuosien varrella kiinteistön huolto-, kunnostus- ja parannustöitä, joista mainittakoon mm.:

• vesikaton uusiminen/peruskorjaus (2017)
• tonttijohdot ja asuntojen asennusvalmius (valokuitu, tietoliikenne) (2014)
• käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusinta ja viemäriputkien pinnoitus (2011)

Uittamon alueella on erittäin moninaiset ulkoilumahdollisuudet, luonto on lähellä ja tarjolla myös runsaasti harrastusmahdollisuuksia. Koulut ja päiväkodit löydettävissä läheltä kotia. Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille!

Kohdenumero
9941209
Kunta
20880 Turku
Alue
Uittamo
Huoneet
5h+k+s
Pinta-ala
122.0 m2
Muut tilat
40.0 m2
Kokonaispinta-ala
162.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoon on rakennettu jälkikäteen kellaritila (40 m2), joka käsittää varasto ja askartelutilaa, kulku tapahtuu varaston kautta. Loppukatselmus suoritettu 10.2.2011 / Pöytäkirja päivätty 22.2.2011.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
n. 1kk kaupasta / sopimuksen mukaan
Yhtiövastike
561.2 € / kk ( hoitovastike 451.4 € / kk + rahoitusvastike 109.8 € / kk )
Lisätietoja maksuista
Vesimaksu laskutetaan kulutuksen mukaan. Asuntoon on vedetty Telian 10 Mbit laajakaista, verkkotyyppi valokuitu, (kustannus 0 euroa) ja se kuuluu yhtiövastikkeeseen.
Yhtiö
Asunto-Oy Kornetti
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Kellari on rakennettu 1980 luvulla.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019 erillisen pysäköintialueen rakentaminen uudelle vuokra-alueelle. 2018 parkkipaikan rakentaminen autotallirakennusta vasten. 2017 vesikaton uusiminen/peruskorjaus, huippuimureiden uusiminen 9kpl, jätevesiviemärin tarkistuskaivon rakentaminen asunto 28 edustalle, kattoantennikaapeleiden uusiminen ja korjaus. 2016 asuinrakennusten 1 ja 2 sekä AT sokkelin maalaus, sähköpääkeskuksen määräaikaishuolto. 2015 talo 3 (asunnot 21-32) OH-ikkunoiden uusiminen (3kpl), ulkovalolamppujen lisäys, pihapollarivalaisimien lisäys. 2014 vesieristekorjaukset 2 terassin osalta (30, 31), tonttijohdot ja asuntojen asennusvalmius (valokuitu, tietoliikenne). 2013-2015 vesikattojen huoltokorjaus (talot 1-3 sekä AT), vuosihuolto. 2013 terassien kuntotarkastukset/jatkotutkimus (talo 3), tiiliseinän huoltokorjaus (AT). 2012-2013 VSS-tilan huoltokorjaus ja kaluston täydentäminen sekä palotarkastukset. 2012 vesieristekorjaukset 3 terassin osalta (23, 24, 32), Rakuunan Huolto Oy:n osakasyhtiöiden lämpöjärjestelmän eriyttäminen. 2012, 2015 ilmastointiputkien nuohous, talot 1-2 ja 3. 2011 käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusinta ja viemäriputkien pinnoitus, patolevyjen uusimista putkiremontin yhteydessä talot 1-3, asfaltoinnin ja nurmikoiden korjaukset/takuutyöt. 2010 talo 1 (asunnot 1-20) julkisivun yläkerran ikkunoiden uusiminen. 2009-2010 julkisivumaalauskorjauksia ja pihaparannustöitä. 2007 jätepiste uusittu. 1988 vesikatot peruskorjattu.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
2023 Vesikatot: Autotallirakennuksen vesikaton huoltokorjaus/kunnossapito uusiminen (julkisivupäädyn suojaus kosteudelta). Julkisivu: mahdollinen ikkunoiden uusiminen uudelleen arvioituna. 2020 Kuntoarvion laatiminen/päivittäminen (tulevan korjaustarpeen huomioimiseksi vuoteen 2030). 2019 Sähköjärjestelmät: Saipu Oy, 08.03.2016 ja sähkösuunnittelu APT Elektro Oy antaman arvion/lausunnon mukaan; pääkeskus ja sen yhteydessä olevat mittauskeskus (uusimistarve arvioidaan uudestaan, kun asuntokohtaiset syötöt tulee uusittavaksi), kiinteistökeskus, mittauskeskusasunto 21 päädyssä, autotallien mittauskeskus. Julkisivu: rivitalot (talo 1) alakerran ikkunoiden kuntokartoitus ja tarvittavat huoltokorjaukset. Yhtiön piha- ja istutussuunnitelman päivittäminen. Sähköautojen latauksen hankekartoitus.
Asunnon kunto
tyydyttävä
Katon kuvaus
Tasakatto. Huopakate.
Tontin koko
14105.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi, pakastin, perinteinen lattialiesi, liesituuletin. Seinät tapetoitu, lattia muovimattoa.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Makuuhuoneita on 3. Varustus: komerot. Seinät tapettia, lattiat muovimattoa. Yläkerrassa aula (arkiolohuone), joka on muutettavissa makuuhuoneeksi. Seinät tapettia, lattia parkettilattia.
Olohuone
Seinät tapettia, lattiat parkettia.
WC
Lukumäärä: 1.
Varustus: wc-istuin, hana, bide-hana, peili. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutila 1 varustus: suihku, amme, wc-istuin, hana, pesuallas, bide-hana, peili. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Pesutila 2 varustus: suihku, hana, pesuallas, pesukoneliitäntä. Seinät kaakelia, lattia laattaa.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Seinät puupaneelia ja tiiltä, lattia laattaa.
Lisätietoja
Taloyhtiön korjausvastuu osakkeenomistajan toteuttamissa märkätilojen peruskorjauksissa on korkeintaan 1000,00 euroa kertakorvaus vesieristyksen aineista ja asennuksesta. Taloyhtiöllä on oikeus valvoa muutostyöt ja hoitaa vedeneristyksen laadunvarmistus.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste