Vääräalhontie 14, Turku, Teräsrautela

Previous

omakotitalo

120 m²

Turku, Teräsrautela,
Vääräalhontie 14
Mh. 328 000,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

LOISTAVA SIJAINTI JA ISO KOMEA TALO

Kvartsinvalkoinen Kahi Rustiikka -julkisivutiili oli 30 vuotta sitten pientalorakentajien keskuudessa todellinen hittituote, jolla verhoiltiin rakennuksia valtavia määriä. Niin tehtiin myös täällä, valittiin arvokkaaseen 1982 vuonna valmistuneeseen rakennukseen laadukas, kestävä ja näyttävä pinta, joka tekee edelleen oikeutta massiiviselle rakennukselle yhdellä Teräsrautelan parhaimmista tonteista. Noin 1000 neliön tontti on tällä sijainnilla itsessään jo arvokas ja niin on kolmikerroksinen ulkomittojen mukaan noin 300 neliön kokoinen asuinrakennuskin, mutta aikaa on kulunut ja nyt tämä koti etsii uusia asukkaita elämään, olemaan, huolehtimaan ja päivittämään kokonaisuutta tähän uuteen aikaan sopivaksi. Asunto on asumiskelpoinen tällaisenaankin, mutta normaalia elämisen jälkiä on perheen pitkäaikaisen asumisen vuoksi toki tullut.

Kuten pohjapiirroksesta on nähtävissä, asunnossa on runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia. Makuuhuoneita on varsinaisesti kolme, mutta yläkertaan on rakennettu lisää suurelle perheelle soveltuvaa ja käyttökelpoista asuintilaa pesuhuoneineen. Varastotilaa on rakennuksessa runsain mitoin. Myös autotalli löytyy.
Avomallisen keittiön yhteydessä on ruokailutila, josta on suora näköyhteys olohuoneeseen. Isot ikkunat olohuoneesta ja ruokailutilasta suuntautuvat ilta-auringon puoleen. Olohuoneessa on ollut aikanaan takka, joka on purettu vähäisen käytön vuoksi.

Kellarikerroksessa on suuri tiilimuurattu takka ja erillinen leivinuuni. Myös sauna lämpiää puilla. Rakennuksen suuresta koosta huolimatta asumisen kustannukset ovat erittäin maltilliset. Pääasiallisena lämmityksenä on ilmalämmitys (Valmet Kotilämpö), lämpö verkostoon tuotetaan maalämpöpumpulla. Lämmin käyttövesi hoidetaan myös maalämpöpumpulla. Ilmalämpöpumpulla nykyisellään hoidetaan lähinnä kohteen kesäaikainen jäähdytys.

Tontti on suojainen ja tässä hetkessä hieman metsittynyt. Omistajilla on ollut halu säilyttää pihan vanhaa puustoa ja sen ohessa myös luonnonmukaisuus. Tontille voi helposti sijoittaa oleskeluterasseja ja muuttaa loivasti laskevaa rinnetonttia enemmän puutarhapihaksi niin halutessaan.
Asuinalue on rauhallinen ja Länsikeskuksen runsaat palvelut löytyvät vain pienen kävelymatkan päästä. Liikenneyhteydet erinomaiset ja lasten harrastusmahdollisuudet loistavat. Lähin koulukin turvallisen kävelymatkan päässä.

Kohteessa on tehty ASUNTOKAUPAN KUNTOTARKASTUS (08/2020). SUOMEN RAKENNUSASIANTUNTIJAT TURKU OY / Mika Salminen.

Tervetuloa tutustumaan !
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, partner

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Kohdenumero
20173319
Kunta
20320 Turku
Alue
Teräsrautela
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
3mh+oh+k/rt+takkah+khh+s+ph+at+2wc+var+ullakko
Pinta-ala
120 m2
Muut tilat
180 m2
Kokonaispinta-ala
300 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuksen pinta-ala on noin 300 kokm2, pinta-ala on arvioitu rakennuksen ulkomittojen perusteella.
Kerros
1,5 / 1.5
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Kiinteistövero
507,68 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
SÄHKÖ: nykyisellä omistajalla on sähkölasku ollut noin 30-40 euroa/kk. Vuotuinen määrä n. 11 104 kWh/vuosi (yö 4170 ja päivä 6934). Sähkönkulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, lämpimän veden käyttömäärästä jne. Myyjän sähkönkulutus ei ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. VESI: vesi+jätemaksu oman kulutuksen mukaan. JÄTEHUOLTO: jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta sopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä (1-4 kertaa/kk).
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Korjaushistoria: Ikkunoita ja ovia uusittu 2010, osittain ikkunoita uusittu myös 1990-luvulla. Lämpöpumppulämmitys asennettu 2017 Keskikerroksen wc:n yhteyteen on rakennettu suihkutila 2007-2008. Kohteessa esiintyvät aikakaudelle tyypilliset ns. riskirakenteet ja kartoituksessa esille tulleet oleellisemmat havainnot, jotka vaativat toimenpiteitä, on otettu huomioon hinnan määrityksessä. Tarkempaa tietoa on saatavissa kuntotarkastusraportista/välittäjältä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Kaipaa pintaremonttia ja päivitystä, asuintiloissa on elämisestä johtuvaa kulumista ja jälkiä mm. seinä ja lattiapinnoissa.
Katon kuvaus
Puurakenteinen harjakatto. Betonitiilikatteella. Vesikatteen alla muovikangas aluskate.
Rakennusmateriaali
Rakennustapa: paikalla rakennettu. Pääasiallinen runkomateriaali: puurankarunko. Julkisivumateriaali: kalkkihiekkatiili, vähäisemmin osien panelointeja. Yläpohja ja vesikate: puurakenteinen harjakatto, vesikatteena betonitiili.
Lämmitys
pääasiallisena on ilmalämmitys, Valmet Kotilämpö, lämpö verkostoon tuotetaan maalämpöpumpulla. Lämmin käyttövesi maalämpöpumpulla. Avustavina lämmönlähteinä takka, leivinuuni ja ilmalämpöpumput
Tontin koko
1070 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: keraaminen lattialiesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, allas ja hana, kaapistoa ja työtasoa. Seinät puupaneelia, lattia parkettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Keskikerroksessa on kolme makuuhuonetta, yläkertaan on rakennettu kaksi makuuhuoneena toiminutta tilaa. Varustus: osassa on komerot. Seinät maalattu/tapettia, lautalattiat keskikerroksessa, yläkerrassa muovimattoa.
Olohuone
Seinät tapetti/maali, lattia parkettia. Olohuoneessa ollut takka on purettu vähäisen käytön vuoksi.
WC
Lukumäärä: 1.
Alakerran wc: varustus: wc-istuin, allas, hana, seinäpeili. Seinät , lattia muovimattoa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone yläkerta: varustus: suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allas ja hana, wc-istuin. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Pesuhuone keskikerros: varustus: suihku, wc-istuin, bide-suihku, allaskaappi, tasoallas, hana, peilikaappi,. Seinät kaakelia, lattia muovimattoa. Keskikerroksen wc:n yhteyteen on rakennettu suihkutila 2007-2008. Pesuhuone alakerta: varustus: suihku. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneena on toiminut iso varastotila alakerrassa (maalämpölaite tilassa). Varustus: allas, hana ja kaappi, pesukoneliitäntä.

Sauna
Seinät puupaneelia, lattia laattaa.
Palvelut
Impivaaran liikuntakeskus n. 2km. Fitness24Seven n. 2km. Elixia Länsikeskus n. 1,2km. K-Citymarket Länsikeskus n. 1km. ABC Turku Sale Satakunnantie n. 600m. Prisma Länsikeskus n. 1,2km.
Koulut
Teräsrautelan koulu Hepokullan koulu n. 1km. Rieskalähteen koulu n. 2km. Suikkilan koulu n. 2km. Raunistulan koulu n. 2,5km.
Lastenhoito
Päiväkoti Taikahattu n. 1km. Nättinummen päivähoitoyksikkö n. 1,5km. Päiväkoti Satunummi n. 2km. Suikkilanseudun päivähoitoyksikkö n. 2km.
Yhteydet
Lähimmät linja-autopysäkit pysäkkinumerot 825 & 810 n. 300m. Linjat 300, 301, 302 & 303. Linja-autopysäkit Satakunnantiellä pysäkkinumerot 495 & 475 n. 500m. Linjat 6, 7, 7A, 60 & 206.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste