Tammelininkuja 3, Turku, Räntämäki

Previous

rivitalo

84 m²

Turku, Räntämäki,
Tammelininkuja 3
Mh. 172000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

MUUTTOVALMIS KOTI KAUNIILLA PIENTALOALUEELLA

Tämä v. 1980 valmistunut tummanruskealla tiilellä verhoiltu funkistyylinen rivitalokoti on ajanmukaisesti ulkoasultaan pelkistetyn selkeälinjainen ja huonejaottelultaan kaksikerroksinen. Tähän kohtalaisen isoon asunto-osakeyhtiöön kuluu yhteensä 5 rakennusta, joissa on yhteensä 34 asuntoa. Yhtiössä on jo aiemmin tehty mm. oheiset remontit:

• takapihan ovien ja ikkunoiden uusiminen.
• huoneistoihin asennettu korvausilmaventtiilit.
• lämmönsiirrin uusittu.
• ulko-ovet ja ovikatokset sekä julkisivuikkunoiden uusinta.
• talojen vesikatot uusittu.

Pohjaratkaisu ei ole ihan tavanomainen. Sisääntulokerroksessa sijaitsee keittiö ja ruokailutila. Putkimallisessa avokeittiössä on kaappi- ja laskutilaa runsaasti ollen samalla työskentelytilana erittäin tehokas. Alakerrassa on talon tyyliin täydellisesti sopiva tummanpuhuva käyttökelpoinen avotakka. Tänne alakertaan mahtuu pieni sohvaryhmä ruokapöydän lisäksi ja tilasta on myös käynti aurinkoiselle ja suojaisalle takapihan patiolle. Huoneiston pesuhuone ja sauna on juuri remontoitu. Varasto sisäänkäynnin vieressä on saanut kokonaan uuden ja nykyaikaisen roolin perheen arvokkaana kodinhoitotilana. Kauniit puupinnoitetut portaat johtavat yläkertaan.

Yläkerrassa on monikäyttöinen ja erittäin hyväkokoinen valoisuuttaan huokuva aula vaikkapa perheen varsinaiseksi yhteiseksi oleskelu- ja puuhastelutilaksi. Yläkerrassa on bonuksena katettu parveke, joka soveltuu mainiosti rauhaisaan oleskeluun tai vaatteiden tuulettamiseen. Yläkertaan on sijoitettu asunnon kaksi makuuhuonetta sekä erillinen wc. Asunto-osakkeeseen kuuluu ulkovarasto autokatoksen yhteydestä.

Yhtiössä on parhaillaan käynnissä valesokkeliremontti. Tämän huoneiston osalta remontti on valmis. Yhtiölainaosuus ja rahoitusvastike vahvistetaan vuonna 2020 koko remontin valmistuttua, isännöitsijän arvion mukaan jo keväällä.

Tämän hyväkuntoisen, muuttovalmiin kodin valtti on sen sijainti suojaisalla ja lapsiystävällisellä alueella. Runsaat palvelut, koulut ja päiväkodit, hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet ovat kaikki löydettävissä ihan lähettyviltä.

Heti vapaana, nopea muutto mahdollinen. Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista? Se onnistuu kyllä.
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille, tämä ei sido sinua mihinkään!

Kohdenumero
9918567
Kunta
20380 Turku
Alue
Räntämäki
Huoneet ja tilat
4h+k+sauna
Pinta-ala
84 m2
Kokonaispinta-ala
84 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Hoitovastike
218.4 € / kk
Vesimaksu
21.5
Lisätietoja maksuista
Erityisvastike: korjausvastike on 50,40 euroa/kk. Remontin yhteydessä asennetaan huoneistokohtaiset vesimittarit. Käyttösähkö maksetaan oman kulutuksen mukaan. Yhtiössä tehdään parhaillaan valesokkeli- ja alapohjakorjaukset 2019- 2020. Urakan pitäisi olla isännöitsijän kertoman mukaan valmis kesäkuun alkuun mennessä. Huoneistokohtaisia rahoitusosuuksia ei ole vahvistettu.
Yhtiö
Asunto Oy Tavastinkartano
Energialuokka
E2013 17.12.2014/16.12.2024
Tehdyt remontit
Huoneistossa on tehty pesuhuone/saunaremontti parhaillaan yhtiössä käynnissä olevan remontin yhteydessä.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2016 salaojien tarkastus ja korjaus. 2016 lämmitysjärjestelmän kunnon tarkastus. 2015 maa-ainesten vaihto kivijalkojen vieressä, rakennusten etupuolella. 2015 leikkialueiden maapohjan kunnostus. 2014 ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö. 2013 takapihan ovien ja ikkunoiden uusiminen. 2013 Peruskuntoarvio. 2012 huoneistoihin asennettu korvausilmaventtiilit. 2012 asuntojen numerovalaisimien uusiminen. 2009 lämmönsiirrin uusittu. 2008 salaojituksen ja sadevesiviemäröinnin uusinta. 2007 ulko-ovet ja ovikatokset sekä julkisivuikkunoiden uusinta. 2007 lukituksen uusinta. 2004 talojen 3-5 vesikatot uusittu. 2003 talojen 1-2 vesikatot uusittu. 2002 ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Yhtiössä toteutetaan parhaillaan valesokkeli- ja alapohjakorjauksia 2019-2020. Maa-ainesten vaihto autokatosten edessä (talot 1 ja 2) 2021. Lämpökanaalin kunnon kartoitus talojen 1,2 ja 3 osalta 2021. Aitojen kunnostus 2021. Autokatosten korjaus 2022. Tiilijulkisivun korjaus 2023.
Asunnon kunto
Hyvä , Siistikuntoinen ja muuttovalmis huoneisto.
Katon kuvaus
Harjakatto. Huopakate (uusittu 2003).
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
11229.5 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaaminen lattialiesi, liesituuletin, kaapistoa. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Varustus: kaapistoa. seinät tapetti/maali, lattia muovimattoa.
Olohuone
Varustus: avotakka. Käyttö ollut erittäin vähäistä. Seinät tapetti/maali, lattia parkettia.
WC
Lukumäärä: 1.
Yläkerta: varustus: allas, allaskaappi, peilikaappi, hana, wc-istuin, bide-hana. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: suihku, allas, allaskaappi, peilikaappi, hana, wc-istuin, bide-hana. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Remontoitu 2019.
Kodinhoitohuone
Varustus: tilavaraus pesukoneelle, kaapistoa, työtasoa. Seinät maalattu, lattia laattaa.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Seinät puupaneelia, lattia laattaa. Remontoitu 2019.
Taloyhtiössä on:
Kaapelitelevisiojärjestelmä: Turun Kaapelitelevisio Oy. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät talon n:o 2 päässä lämpökeskus pinta-alaltaan noin 25 m2 sekä autokatospaikat varustettuna sähköpistokkeella kutakin huoneistoa varten jokaisen talon päässä.
Lisätietoja
AS OY TAVASTINKARTANO ALAPOHJIEN KORJAUS Asunnoissa käytännössä kaikki alakerran pintamateriaalit menevät uusiksi, pois lukien katto. Näihin tarjotaan yhteistyökumppanien kautta perusmateriaalit (mm. RTV, Sarokas) Urakka sisältää uuden wc-istuimen ja pesualtaan wc-tilaan. Ennen aloitusta tullaan tekemään täydellinen asbestikartoitus laajentamaan jo nykyisiä tietoja. Tehtävät työt vaiheittain: -suojataan paikoilleen jäävät kalusteet ja osastoidaan yläkerta -irrotetaan ja toimitetaan varastoon kaikki säästettävät kiintokalusteet ja varusteet -puretaan koko alakerran lattia eristeineen pohjalaattaan asti -kengitetään harkoilla ulkoseinien alaohjauspuut n. 20 cm ylemmäs ja tuetaan väliaikaisesti väliseinät, jotta niiden alaohjauspuut lähtevät vasta uuden valun päältä -eristetään ja valetaan lattia -käsitellään seinät -käsitellään lattiat valun kuivuttua -kalustetaan ja varustetaan asunto -loppusiivous ja luovutus Lisätyöt: -kaikki työt, jotka eivät sisälly tarjottuun urakkaan (keittiökalusteiden päivittäminen, erikoislauteet tai valaistus, uusi kiuas, uudet kylpyhuonekalusteet, sähkö- ja LVI muutokset) ovat lisätöitä ja niistä sovitaan aina kirjallisesti erikseen. -kaikista lisätöistä ja materiaaleista TeppMan Oy antaa tarjouksen. Remontin kustannus tämän asunnon osalta on myyjän kertoman mukaan n. 40 000 euroa.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste