Tulppaanikatu 119, Turku, Peltola

Previous

mökki tai huvila

29.5 m²

Turku, Peltola,
Tulppaanikatu 119
Mh. 52 500,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

PORTIN TAKANA VIHERPEUKALON PARATIISI

Tässä on sinulle tarjolla oiva mahdollisuus upottaa sormesi multaan ja viettää kivaa kesäajan elämää omalla aurinkoisella puutarhapihalla. Tulppaanitieltä on nyt mahdollisuus lunastaa itsellesi mökki 360 m2 tontilla, jossa kasvaa omenapuita, marjapensaita ja tilaa on pienelle kasvimaallekin. Keltainen kesäkoti on asumiskelpoinen eli täällä voi viettää yhtäjaksoisesti aikaa pidempäänkin. Siirtolapuutarhassa saa asua pysyvästi huhtikuun puolivälistä alkaen aina lokakuun alkuun saakka. Tänä aikana asukkailla on käytössään kesävesi eli tontin vierustalle tulee puhdas juomavesi. Mökeissä saa oleskella myös Peltolan siirtolapuutarhayhdistyksen toimikauden (1.5.–1.10.) ulkopuolella.

Mökissä on eteinen, yhdistetty oleskelutila/makuuhuone, pieni keittiö sekä ihastuttava lasitettu terassi sadepäivien varalle. Varustuksena on puuliesi ja jääkaappi. Alueella on yhteisiä tiloja: vuonna 2014 valmistunut huoltorakennus Pisula (miesten ja naisten wc:t, sekä inva-wc, miesten ja naisten suihkut ja pesukonevalmius). Mökkejä ja palstoja ei ole liitetty viemäriverkkoon, mutta kuivakäymälä on toki mahdollista sijoittaa mökkiin (tehdä esim. varastotilasta oma wc) Uutta yhteistä saunaa varten yhdistys kerää parhaillaan jäseniltä rahaa (kerättynä on jo noin 99 000 euroa).

Palstan 119 sijainti on hyvä ja rauhallinen, tänne on kohtalaisen lyhyt mutta toisaalta riittävän pitkä kävelymatka autopaikalta. Autoilla ajo hiekkateillä on pääosin, huoltoajoa lukuun ottamatta kielletty.
Ensimmäiset palstat on vuokrattu viljelijöille toukokuussa 1947 ja ensimmäiset mökit valmistuivat seuraavana keväänä 1948. Alueella on yhteensä 220 mökkiä.

Tervetuloa tutustumaan !
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, partner

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Kohdenumero
20794857
Kunta
20740 Turku
Alue
Peltola
Tyyppi
vapaa-ajan asunto (kiinteistö)
Pinta-ala
29.5 m2
Kokonaispinta-ala
29.5 m2
Kerros
1 / 1
Kiinteistövero
44,33 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Vuokraajan tulee liittyä Peltolan Siirtolapuutarhayhdistyksen jäseneksi. Liittymismaksu 500 euroa per palsta, jäsenmaksu 45 euroa, perhejäsenmaksu 20 euroa/perhejäsen. Yhteisten alueiden hoitomaksu on 100 euroa/vuosi. Käyttövesimaksu kulutuksen mukaan (kesävesi), jaettuna palstojen kesken, kustannus oli 21 euroa/palsta vuonna 2019. Talkoovelvoite: joko 12 tuntia talkoita tai suoritettava talkoomaksu 15 euroa puuttuvalta talkootunnilta. Kuluvan vuoden talkoovelvoite uusille jäsenille määräytyy kauppakirjan päiväyksen mukaan seuraavasti: toukokuu tai aiemmin 12 tuntia, kesäkuu 8 tuntia, heinäkuu 4 tuntia, elokuu tai myöhemmin 0 tuntia. Vuoden 2020 osalta talkoovelvoitetta tarkastellaan Covid-19 tilanteen takia uudestaan vuosikokouksessa 26.8.2020. Lisäksi vapaa-ajan asunnosta peritään kiinteistövero. Yhdistys on päättänyt, että nykyinen huonokuntoinen sauna tullaan purkamaan. Vuonna 2020 jokaiselta palstalta kerätään 100 euroa. Keväällä 50 euroa ja syksyllä 50 euroa. Yhdistys on tähän mennessä kerännyt jäseniltä yhteensä 99.000 euroa hanketta varten saunarahastoon. Mikäli palstalle halutaan rakentaa lisärakennus tai tehdä suurempi remontti mökin julkisivuun, tämä edellyttää alku- ja loppukatselmusta palstalla, josta peritään 50e katselmusmaksu. Lisäksi jotkin muutokset voivat vaatia Turun kaupungilta maksullisen rakennus- tai toimenpideluvan. Maksut peritään kahdessa erässä seuraavasti: Keväällä on laskutettu 1/2 maavuokrasta (0,12e/m2) ja hoitomaksu. Syksyllä laskutetaan loput maavuokrasta (0,12e/m2), vesimaksu ja mahdollinen talkoomaksu puuttuvilta tunneilta sekä kaikki muut kulutusmaksut käytön mukaan. Liittymismaksu ja jäsenmaksut laskutetaan ostajan liittyessä yhdistyksen jäseneksi.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Julkisivu on maalattu noin 4 vuotta (2016) sitten. Samoihin aikoihin katto uusittiin ammattilaisten toimesta. Viime kesänä (2019) ikkunoihin vaihdettiin viimeksi kitti ja muutamiin ikkunoihin myös ikkunalasit
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Profiilipeltikate, tiilikuvioinen.. Hyvä
Rakennusmateriaali
Puurakenteinen ja puuverhoiltu
Lämmitys
Irtonainen sähköpatteri
Tontin koko
360 m2
Tontin omistus
Vuokrattu
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi, puuliesi. Seinät pinkopahvia/maalattu, lautalattia.
Olohuone
Yhdistetty olohuone/makuuhuone. Seinät pinkopahvia/maalattu, lautalattia.
Palvelut
K-Market Ilpoinen n. 1km. K-Supermarket Koivula n. 1,5km. Sale Petrelius n. 1,5km. Kauppakeskus Skanssi n. 2km. Prisma Piispanristi n. 3,5km. K-Citymarket Kupittaa n. 3,7km.
Yhteydet
Linja-autopysäkit 519 & 514 Eteläkaarella n. 700m. Linjat 90 sekä 91. Linja-autopysäkit 460 & 590 Ilpoistentiellä n. 500m. Linjat 61 sekä 99. Linja-autopysäkit 461 & 506 Peltolantiellä/Hamppukadulla n. 800m. Linjat 18 & 67.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste