Seuravuorenkatu 19, Turku, Paattinen

Previous

omakotitalo

160.0 m²

Turku, Paattinen,
Seuravuorenkatu 19
Mh. 315 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

________
TILAVA KIVITALO – SUOJAISA TONTTI
________

Betonitalo, joka kestää vielä lasten lapsillesikin. Siitä lähdetään.

JÄREÄÄ TEKOA
Vuonna 2004 rakennettu talo vapautuu nyt alkuperäiseltä omistajalta ja rakentajalta, joka on pitänyt talosta esimerkillistä huolta. Hyvin näyttää sanonta ”Kun itselleen tekee, ei tee sutta” pitävän paikkansa. Lämmitysmuodoksi viisas rakentaja valitsi tietysti ekologisen MAALÄMMÖN, joten asumiskustannukset pysyvät kurissa. Jos arvostat tulevassa talossasi näitä asioita, osuit oikeaan kohteeseen.

Sisätilojen layout on kaikin puolin toimiva. Kaikkein vaikuttavinta tässä kodissa on yläkerta, jossa sisätilat ulottuvat harjakorkeuteen. Avaruuden ja valon määrä on maksimoitu. Kulutusta kestävät ja tyylikkään vaaleat epoksilattiat tuovat tiloihin myös ripauksen luksusta.

Suurempia remontin tarpeita täällä ei ole ja pintoja on helppo jokaisen viilata oman näköisekseen.
METSÄALUEESEEN RAJOITTUVA TONTTI
Pintamateriaaleja voi aina muuttaa, mutta maisemaa ei. Takapihalla on nurmialue, joka päättyy metsään. Seesteinen ja mäntyjen ryhdittämä näkymä aukeaa olohuoneen ikkunoista kuin suuri taulu. Talo on kaikin puolin asemoitunut niin, etteivät naapurit pääse tuijottamaan suoraan ikkunoista sisällä.

Tontti on Turun kaupungin vuokratontti, mutta vuokra on suorastaan ilmainen: vain 370€/vuosi. Tontin voi luonnollisesti myös ostaa omaksi. Lunastushinta on 14 000€.

Etupiha on laatoitettu ja pihalla oleva autotalli lämpenee myös maalämmöllä. Autotallin yhteydessä on erillinen varasto, jossa vesipiste.

MITÄ TARJOAA PAATTINEN
Paattisten alueella toimii kaksi päiväkotia ja alakoulu. Koulu on tunnettu hyvästä sisäilmastaan. Koulun yhteydessä toimii myös päiväkodin yksikkö. Paattisilla on aluetalo, jossa on nuorisotila, kuntosali sekä uimahalli. Lisäksi löytyy kauppaa, urheilukenttää, skeittiramppia, lentopallokenttää ja vaikka mitä. Kaikki tämä aivan vieressä. Täydellinen paikka lapsiperheelle. Arkea helpottaa, kun lapsen päiväkoti on kiven heiton päässä kodista ja tiedät, että myös pienen alakoululaisen koulumatka taittuu turvallisesti.
Matka Turun keskustaan taittuu noin 20 minuutissa, eli kohtuullisilla etäisyyksillä liikutaan.

_____________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
______________

Kohdenumero
9407625
Kunta
21330 Turku
Alue
Paattinen
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
5h+k+kts. pohjakuva
Pinta-ala
160.0 m2
Muut tilat
56.0 m2
Kokonaispinta-ala
216.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Perustuu rakennuspiirustuksiin.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
1 kk kaupantekopäivästä tai sopimuksen mukaan
Lisätietoja maksuista
ASUMISKUSTANNUKSET: *** SÄHKÖ: Myyjän sähkön kulutus on ollut n. 11000-12000 kWh/vuosi. 0,13€/kWh laskettaessa kuukausikustannuksen keskiarvo on noin 119–130€/kk sisältäen myös siirtomaksun. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen omasta sähkösopimuksesta, asunnossa asuvien määrästä, kulutustavoista, asumistavoista, kodinkoneiden ja muiden laitteiden käyttöasteesta jne. *** VESI: Oman kulutuksen ja Turun kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. *** JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 10-20€/kk. ***TONTIN VUOKRA: 369,40€/vuosi. Tontti on mahdollista ostaa myös omaksi. Tontin lunastushinta on vyöhykehinnan mukainen, eli tällä hetkellä 14000€. *** RAKENNUSTEN KIINTEISTÖVERO: Tällä hetkellä noin 500€/vuosi. MUUT OSTAJALLE TULEVAT KUSTANNUKSET: *** KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus ennen omakotitalon kauppaa. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti, joka lähetetään tilaajille viikon sisällä tarkastuksesta. *** VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. *** MUUTA: Ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainannoston, panttikirjojen siirron tai vuokraoikeuden kirjaamisen yhteydessä syntyviä kuluja pankin hinnaston mukaisesti. Lisätietoja saa omasta pankista.
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Hankinnassa
Tehdyt remontit
Yläkerran pintaremontti 2018 (tehty epoksilattia, seinät tasoitettu ja maalattu sekä porraskäytävää avarrettu ja asennettu lasit). Autotallin maalaus 2017. Sokkelin rappaus 2017. Ilmanvaihtokoneen laakerin uusiminen 2017. Katon pesu 2015. Alakertaan asennettu harmaa vinyylikorkkilattia noin 2013. Ilmanvaihtokanvien nouhous 2012.
Asunnon kunto
hyvä
Lämmitys
maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Tontin koko
1079.0 m2
Tontin omistus
vuokrattu
Keittiön kuvaus
Nixi-keittiö. Varustus: Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone ja mikro, induktiokeittotaso, kalusteuuni ja liesituuletin. (Liesi, uuni, jääkaappi ja pakastin uusittu 2018).
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa saunan yhteydessä ja yläkerran wc:n yhteydessä.

Sauna
Sähkökiuas. Lisäksi Infapunasauna

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste