Rautalankatu 2, Turku, Nättinummi

Previous

rivitalo

84.5 m²

Turku, Nättinummi,
Rautalankatu 2
Mh. 183 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

KOTI LÄHELLÄ KAIKKEA!

Tilat ovat kahdessa tasossa. Alakerrassa on vaalea keittiö ja valoisa olohuone ruokailutiloineen. Ruokailutilasta on kulku suojaisalle takapihalle. Yläkerrasta löytyy pesuhuone saunoineen ja makuuhuoneet. Masterbedroomista on käynti parvekkeelle. Itseasiassa masterbedroom on niin iso, että sen voi jakaa tarvittaessa jopa kahdeksi makuuhuoneeksi! Säilytystiloja tässä kodissa on runsaasti ja jokaisella huoneistolla on käytössään lukittava sähköpistokkeellinen katospaikka.

As Oy Kuninkojantie 103 on rakennettu vuonna 1997 ja asunnon pinnat ovat alkuperäiset. Yhtiössä on päätetty tehdä asuntoihin kylpyhuone- ja saunaremontit, joten sinun ei tarvitse murehtia remontin valvomisesta tai hinnan kilpailutuksesta, vain miettiä millaisen saunaosaston haluat ja nauttia sitten lopputuloksesta.

Kaikki palvelut ovat aivan lähellä; Länsikeskuksen palveluihin on matkaa noin kilometri, kauppakeskus Myllyyn noin neljä kilometriä ja Turun keskustaankin on matkaa vain noin viisi kilometriä. Lähin Fölipysäkki on Kuninkojantien varressa noin 100 metrin päässä, joten nämäkin matkat on helppo kulkea halutessaan linja-autolla.


Lisätiedot ja esittelyt:

Tea Lehvänen, LKV
puh. 045 108 5200
[email protected]

______________

Mikäli harkitset oman kotisi myyntiä, autan mielelläni!
Arviokäynti on aina maksuton.
Tehdään yhdessä asuntounelmistasi totta!

SOME
FB Solid House Tea Lehvänen
IG solidhouse_tea

Kohdenumero
9900991
Kunta
20320 Turku
Alue
Nättinummi
Huoneet
3h, k, s
Pinta-ala
84.5 m2
Muut tilat
6.0 m2
Kokonaispinta-ala
90.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Muihin tiloihin ilmoitettu pinta-ala käsittää varaston. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Hoitovastike
313.63 € / kk
Lisätietoja maksuista
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan.
Yhtiö
Asunto Oy Kuninkojantie 103
Energialuokka
D2007
Rakennukseen
tehdyt remontit
Ilmastointikanavien ja -laitteiden puhdistus ja säätö (2007). Vesikaton tuuliohjaimien asennus (2008). Lattialämmityksen säätölaitteiston uusiminen (2009). Piha-aitojen maalaus (2009-2010). Sadevesikaivojen korjaus (2010). Parvekkeiden ja julkisivujen puuosien maalaus (2011). Leikkialueen ja -kalusteiden kunnostus/uusiminen, A-talon pohjaviemärien asuntojen 1 ja 2 pohjaviemärien pesu- ja kuvaus, lattialämmityksen venttiilin ja moottorin uusiminen, lämpimän käyttöveden säätimen uusiminen (2012). Leikkialueen kunnostus (hiekkalaatikko), uusittu LKV 2-tieventtili moottorilla (2013). Korjattu/asfaltoitu pihatien painumat (2013-2014). Jätekatoksen säsäpuolen maalaus (2014). Ilmanvaihtokanavien puhdistus, poistoilmaputkien eristys välikatossa, kattojen pesu ja pinnoitus (2017). Kylmävesimittareiden tiivisteet ja lämminvesimittarit vaihdettu, hiekkalaatikon hiekka vaihdettu (2018).
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Asuntojen kylpyhuoneet ja saunat on päätetty saneerata (pintaremontoida). Taloyhtiössä ei ole muita päätettyjä remontteja, mutta hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan tulevat korjaukset seuraavalle viidelle vuodelle ovat: Jätekatokseen lukittava portti, puuosien korjaus (otsalaudat jms), väliaitojen maalaus/kunnostus ja lämmönvaihtimen uusiminen.
Asunnon kunto
tyydyttävä
Katon kuvaus
Harjakatto. Tiilikate.
Tila
Alkuperäiskuntoinen
Tontin koko
8643.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin (hormi), astianpesukone (uusittu n. 6kk sitten). Lattia: muovi. Seinät: maalattu.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Lattia: muovi. Seinät: maalattu
Olohuone
Lattia: muovi. Seinät: maalattu.
WC
Varustus: peili, allaskaappi, bidee-suihku, lattialämmitys. Lattia: laatta. Seinät: maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: suihku, peili, allaskaappi, wc-istuin, bidee-suihku, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Lattia: muovi. Seinät: kaakeli.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Lattia: muovi. Seinät: paneeli.
Palvelut
K-Market Nättäri n. 2 km (kävellen n. 700 m), Länsikeskuksen palvelut n. 1,5 km, Kauppakeskus Mylly n. 3,5 km, Turun keskustaan n. 5,5 km.
Koulut
Teräsrautelan alakoulu n. 2,3 km, Hepokullan alakoulu n. 2,4 km, Rieskalähteen yläkoulu n. 4,5 km.
Lastenhoito
Nättinummen päiväkoti n. 1 km, Liikuntapäiväkoti Touhula Nättinummi n. 500 m, Liikuntapainotteinen päiväkoti Karusellimaa n. 1,8 km (kävellen n. 600 m).
Yhteydet
Lähin linja-autopysäkki Kuninkojantien varressa n. 100 m

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste