Stålarminkatu 8-10, Turku, Martti

Previous

puutalo-osake

67.5 m²

Turku, Martti,
Stålarminkatu 8-10
Mh. 182891.12 €
Vh. 184000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

LÄMMINHENKINEN KOTI - JUST EIKÄ MELKEIN

Tutustu tähän uuteen ja kivaan tulokkaaseen. Nyt on tarjolla ulkokuorestaan pelkistetyn kaunis puutalokoti halutulla ja perinteikkäällä asuinalueella Martissa. Huoneisto on rauhaisasti rakennuksen sisäsiivessä, kauniissa pihapiirissä, pois kadun vilinästä. Siistikuntoiset asuintilat ovat jaettuna kolmeen eri kerrokseen.

Monimuotoinen ja luonnonvaloisa makuuhuone pääty- ja kattoikkunoineen sijaitsee yhdessä asunnon wc:n kanssa yläkerrassa, kodin keskikerroksesta löytyy hyvin varusteltu tupakeittiö ja alakerrassa on pesutila saunoineen sekä kivan kokoinen ja monikäyttöinen viihtyisä oleskelutila.

Asunnosta löytyy sieltä täältä ripaus puutalolle ominaisia elementtejä kuten rosoista punatiilimuurausta, tukipuuparrut huoneiston yläkerrassa, rakennuksen ristikkoikkunat ja viehättäviä vanhoja puuovia alakerrassa. Portaikko on ratkaistu kätevästi ja tilaa säästäen, asunnon sisäänkäynti on kellarikerroksen ja keskikerroksen puolivälistä.

Turun Työläisten Asunto Osakeyhtiö Peltomäki – yhtiössä on neljä asuinrakennusta, joissa on yhteensä 26 asuntoa. Yhtiön hallinnassa on lisäksi kaksi piharakennusta: entinen sauna ja pesutuparakennus ja autotallirakennus. Suunnitelija on Alexander Nyström (v. 1925)

Martin alueen sijainti on erinomainen. Turun keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa kävellen, pyöräilen tai busseilla. Aurajoki virtaa verrattain lähellä tarjoten varsinkin näin kesäaikaan paljon eri toimintaa ja tapahtumia, veneretkiä ja virvokkeita, lisäksi joenvarrelta on löydettävissä maukkaita ruokailupaikkoja ja jäätelökioskeja. Liikenneyhteydet on erittäin kattavat viereisiltä kaduilta.

Tähän kotiin voi muuttaa asumaan heti.
Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, partner

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Kohdenumero
20343421
Kunta
20810 Turku
Alue
Martti
Huoneet ja tilat
hh + ak aputila + yk 1h
Pinta-ala
67.5 m2
Kokonaispinta-ala
67.5 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1925
Käyttöönottovuosi
1925
Hoitovastike
128.25 € / kk
Rahoitusvastike
30.38 € / kk
Vesimaksu
15
Lisätietoja maksuista
Sähkö kulutuksen mukaan.
Yhtiö
Turun Työläisten Asunto Osakeyhtiö Peltomäki
Energialuokka
E2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
2018 hirsinurkka. 2017 B-rakennuksen sokkelin painauman korjaus. 2016 Pihapiirissä olevien, kiinteistön perustuksia vahingoittavien puiden poistaminen ja korvaaminen pienemmillä puilla. 2014 pohjaviemärit sukitettu. 2012 talojen ja peltikaton maalaus. 2009 ulko-ovet uusittu ja ulkopuitteet. 2007 peltikatot maalattu. 2001 peltikatot uusittu. 1996 pihaviemäröinti. 1992 ulkoseinälaudoitus.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: sokkelien korjaukset, kattojen pesu, käyttöveden runkoputkien uusiminen, sähköautojen latauspisteet.
Asunnon kunto
Hyvä , Yhtiökokous on päättänyt, että keskikerroksen oikaisu tehdään yhtiön toimesta (ykpk 7. kohta / 10.04.2019)
Katon kuvaus
harjakatto. peltikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö, muu.
Tontin koko
2784 m2
Tontin omistus
Vuokrattu
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin, liesikupu, keraaminen sähköliesi, astianpesukone, allas ja hana, kaapistoa. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1
Seinät maalattu, lattia parkettia.
WC
Lukumäärä: 1.
Varustus: wc-istuin, bide-hana, allas, hana, pesukoneliitäntä ja pyykinpesukone. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: tasoallas, hana, allaskaappi, seinäpeili, valaisin, wc-istuin, suihkukaappi, sadesuihku. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Suihkukaappi on hankittu vuonna 2018.

Sauna
Varustus: sähkökiuas.
Taloyhtiössä on:
Ullakko/kellarikomero, ulkoiluvälinevarasto
Lisätietoja
LIITE VOIMASSAOLEVAAN YHTIÖJÄRJESTYKSEEN. Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien ullakkotilojen, kellaritilojen, saunojen ja niin edelleen; kunnossapidosta, niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Pääsääntönä kunnossapitovastuu ulkoseinärakenteista ja julkisivuista, katosta, ikkunoista ja ulko-ovista kuuluu yhtiölle (poislukien osakkaan jälkikäteen asentamat kattoikkunat tai kattoerkkerit). Ulkopuoliset lämmöneristeet kuuluvat yhtiön vastuulle ja sisäpuoliset lämmöneristeet osakkaan vastuulle. Märkätilojen vesieristeet kuuluvat osakkaan vastuulle. Sähkösyöttökaapelit huoneiston sähköpäätauluun saakka kuuluvat yhtiön vastuulle. Sähköpäätaulusta eteenpäin vastuu on osakkaalla (mukaan lukien varoketaulu). Vesi- ja viemäriputkien kellarissa kulkevat päälinjat kulkevat yhtiön kunnossapitovastuuseen. Osakkaat vastaavat muilta osin vesi- ja viemäriputkista, mukaan lukien viemäritukoksista ja vesivuodoista, sekä wc-istuimesta huuhtelulaitteineen, vesihanoista, vesilukon ja lattiakaivon korjauksesta ja uusimisesta, huoneiston lämpötilan perussäädöstä, patteriventtiileistä, lämmityslaitteista sekä lämminvesivaraajasta. Muilta osin noudetaan kulloinkin voimassa olevaa asunto-osakeyhtiölakia.
Palvelut
Paavo Nurmen stadion ja urheilupuisto n. 700m. Mäntymäen terveysasema n. 1,5km. Samppalinnan maauimala n. 1,5km. K-Market Vähä-Heikkilä n. 500m. Sale Martti n. 700m. Lidl Vähäheikkilä n. 1,5km. K-Supermarket Föri n. 1,5km. S-Market Majakkaranta n. 2km.
Koulut
Turun Steiner-koulu n. 200m. Luostarivuoren koulu Martin yksikkö n. 500m. Samppalinnan koulu n. 700m. Vähä-Heikkilän koulu n. 1km. Braheskolan n. 1km. Puropellon koulu n. 1,5km.
Lastenhoito
Päiväkoti Ankkalampi n. 500m. Verkanappulat n. 500m. Mäntymäen päivähoitoyksikkö n. 600m. Stålarminkadun päivähoitoyksikkö n. 1km.
Yhteydet
Lähin linja-autopysäkki (pysäkit 103 ja 75) n. 150m. Linjat 3, 36, 50, 51, 53, 54 ja 58. Linja-autopysäkki (pysäkit 104 ja 156) n. 250m. Linjat 9 ja P1. Föli-fillarit kaupunkipyöräasema, Martti n. 50m.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste