Rakennusmestarintie 11, Turku, Mälikkälä

Previous

rivitalo

89.0 m²

Turku, Mälikkälä,
Rakennusmestarintie 11
Mh. 204 917,58 €
Vh. 210 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_
TERVETULOA MÄLIKKÄLÄN ARVOSTETULLE ASUINALUEELLE
_

Noin 5 km Turun Kauppatorilta aivan Länsikeskuksen palveluiden vieressä sijaitsee seesteinen ja vetovoimainen Mälikkälän alue.

Asuinalue on yksi Turun arvostetuimmista ja luonto on täällä merkittävällä tavalla läsnä. Alueen ympärille levittäytyy laajat metsäalueet. Turun upeimmat ja suurimmat Mälikkälänpuiston sekä Kuninkojanlaakson ulkoilureitit avautuvat lähes kotiovelta. Talvisin pururadalta löytyy myös hoidettuja hiihtolatuja.

Asunto sijaitsee 1989 valmistuneessa rivitalossa, jossa isoja remontteja ei ole näköpiirissä. Persoonallista ilmettä asuntoon tuo ruokailutilan erkkeri ja parveke, mitä harvoista rivitaloasunnoista löytyy. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on kevytrakenteinen ja sen voi helposti poitaa esim. keittiöremontin yhteydessä.

Omalle länteen avautuvalle pihalle on tehty terassi ja aidatulta piha-alueelta löytyy sopivasti pihaa pienelle puutarhalle. Asuntoon kuuluu myös autokatospaikka sekä ulkovarasto.

Tähän kotiin pääset muuttamaan ennätysnopeasti. Avaimet saat jo kaupanteossa.

______________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
______________

Kohdenumero
9497782
Kunta
20320 Turku
Alue
Mälikkälä
Huoneet
4h+k+kph/s+wc+parveke+piha
Pinta-ala
89.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
89.0 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Yhtiövastike
335.53 € / kk ( hoitovastike 275.9 € / kk + rahoitusvastike 59.63 € / kk )
Vesimaksu
25 € / hlö / kk
Yhtiö
Asunto Oy Kyläkartio
Energialuokka
C2018
Rakennukseen
tehdyt remontit
2006: Ulko-ovien ja ikkunoiden osittainen maalaus sekä katon maalaus. 2007: Aitojen maalaus. 2008: Autokatosten puuosien maalaus. 2009: Vesikattojen takuukorjaus. 2010: Elementtisaumausten ja vesikourujen uusiminen. 2011: E-talon osittaiset kosteusvaurion korjaukset yläpohjan jäätymisen sulamisvesien jäljiltä. 2011: Tuuliohjaimien asentaminen E-talon jokaisen asunnon kohdalle ja E-talon yläpohjan tuuletuksen parantaminen sekä jyrsijäverkon asentaminen E-talon kolmelle sivulle. 2011: E22 kylpyhuoneen kuivatus ja uusiminen. 2012: Antennimaakaapelin uusiminen. A ja B-talojen aitojen uusiminen. Jyrsijäverkkojen asennus A, B, C ja D-taloihin. Asunnon D17 kylpyhuoneen kosteusvaurion korjaus. 2013: A ja B talojen ulko-ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus. 2014: C, D ja E talojen ulko-ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus ja leikkikentän kunnostus. 2015: B talon porraslaattojen uusiminen. 2016: Lämmönvaihtimen uusinta ja pihateiden korjaus. 2017: Varastorakennusten julkisivun ja ovien korjaus. 2018: Molok jäteaseman asentaminen ja IV-kanavien puhdistus.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Hallituksen 5 vuoden kunnossapitotarveselvityksen mukaan: Katuaidan uusiminen 2019 (käynnissä), valkoisten puuosien huoltomaalaus 2019-2021 sekä lukitusten uusiminen. Lisäksi teetetään katon takuun lopputarkastus sekä varasto-ovien takuukorjaus 2019.
Asunnon kunto
hyvä
Tila
Remontoitu aikavälillä 2003-2007. Asunnon yleiskunto on hyvä ja osittain tyydyttävä (esim. keittiö)
Tontin koko
m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Kaapistot 2000-luvulla. Varustus: astianpesukone, kalusteuuni, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, induktiokeittotaso ja liesituuletin, josta ohjataan huoneiston koneellista poistoilmanvaihtoa.
WC
Remontoitu 2003
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu (vuodesta ei tarkkaa tietoa). Laatoitettu uudelleen 2005 vanhan laatan päälle. Tiloissa sähköinen mukavuuslattialämmitys ja pesukoneliitäntä.
Lisätietoja
YHTIÖN TILAT JA TONTTI: Asunto Oy Kyläkartio koostuu viidestä vuonna 1989 valmistuneesta 1-2 kerroksisesta asuinrakennuksesta. Yhtiöön kuuluu 24 asuntoa (huoneistoala yht. 1763 m2). Asukkaiden käytössä on huoneistokohtaiset varastot ja autokatospaikat sekä yhteisvarasto. Tontti on taloyhtiön oma (7059 m2). *** AUTOPAIKAT: Asunnolle kuuluu oma katospaikka etupihalla, josta ei mene erillistä maksua. Katospaikassa lämmityspistoke. Vapaata pysäköintitilaa löytyy lisäksi Rakennusmestarintien varresta. *** RAKENNUSMATERIAALI JA TALOTEKNIIKKA: Rakennus on pääosin betonirakenteinen. Katto on harjamallinen ja katteena peltikate. Lämmitysmuoto on kaukolämpö ja lämmönjakotapana vesikiertoinen patteriverkosto. Talossa on huoneistokohtainen koneellinen poistoilmanvaihto, jota ohjataan keittiön liesituulettimesta. Yhtiössä on kaapeli-tv (Telia Oy) *** ISÄNNÖINTI JA KIINTEISTÖHUOLTO: Isännöintiä hoitaa Estico Oy Esko Saarinen ja huoltoyhtiönä toimii Kiinteistöässä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste