Peltisepäntie 39, Turku, Mälikkälä

Previous

rivitalo

109 m²

Turku, Mälikkälä,
Peltisepäntie 39
Mh. 284 000,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

ASUN – ELÄN – OLEN

Tämä koti on oiva levähdyspaikka. Ei tarvitse tehdä valtavasti kotitöitä tai pihatöitä. Asunnon sisääntulon iso aula toimii takkahuoneena, olohuoneena ja tarvittaessa myös makuu- ja/tai toisena ruokahuoneena. Taipuu mihin vain kokonsa ja mallinsa ansiosta. Tilasta voi tehdä nautinnollisen rauhoittumiskeitaan tai äijäporukalle sähäkän pelisalin. Ikkunoita on runsaasti ja kokonaisuus on valoisuuttaan huokuva. Tilaa täällä alhaalla on ja sen myötä tarjolla mahdollisuuksia moneen.

Täältä alakerrasta pääset astelemaan helppohoitoiselle ja mukavan suojaiselle, osittain katetulle takapihalle, joka ei vaadi välttämättä mitään muuta, kuin rauhaisaa katselua aurinkotuolista. Nurmikkoa ei tässä pihassa höylättäväksi ole ja rinteeseen istutetut monivuotiset kasvit alkavat nyt heräillä kukoistukseen lämpenevän kevään myötä. Sauna sijaitsee tämä rakennuksen alakerrassa, joten löylyistä on lyhyt matka tepastella vilvoittelemaan ulkoilmaan, rakennusta on porrastettu, niin jokaiselle jäsentyy suojainen piha. Pesuhuone on huomattavan väljä, kuten kuvat kertovat, koska wc-tila on toteutettu viereen erikseen omaksi tyylikkääksi huoneeksi, johon voit halutessa lisätä säilytystilaa.

Aukea tupakeittiö modernilla twistillä on rakennettu tässä kodissa yläkertaan. Täälläkään ei olo tunnu turhan ahtaalle, väljyyttä löytyy niin isolle ruokailutilalle, kuin sen oheen oleskeluunkin. On helppoa nähdä ison löhöilysohvan löytävän tiensä tänne. Parvekkeella voit kasvatella kesäkukkia tai yrttikasveja, istua ihmetellen tai vain tiputella hyviä toimintaohjeita terassilla kesäaikaan kokkaavan perheen grillimestarin harteille.

Yläkerrassa on lisäksi ns. päämakuuhuone ja asunnon toinen pieni, mutta sitäkin arvokkaampi wc-tila, joka alkuperäisessä asussaan kaipaa jo lempeää kohennusta uudelta asujaltaan. Keittiö, sauna, pesuhuone ja alakerran wc on jo läpikäyneet remontit. Täällä on paljon siistikuntoista tilaa, mutta varaudu siihen, että vähän on pinnoissa elämisen osumaa, ja pieni maalaaminen voisi olla hyvä pintojen piristykseksi. Tässä kodissa puhuttelee väljyys, läpitalon asunnon suoma ihastuttava valoisuus ja arkkitehtoninen persoonallisuus, kaksi hyvänkokoista pihaa huoneiston molemmin puolin ja sijainti täällä upealla sekä varsin rauhallisella pientaloalueella Mälikkälässä ei pilaa tämän kodin huipputunnelmaa.

Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, partner

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Kohdenumero
20755355
Kunta
20320 Turku
Alue
Mälikkälä
Huoneet ja tilat
5h+k+s
Pinta-ala
109 m2
Kokonaispinta-ala
109 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Hoitovastike
218 € / kk
Vesimaksu
20
Lisätietoja maksuista
Yhtiöllä on lainaa 40 000 euroa, josta on nostettu 30 000 euroa. Kyseinen laina on korjauslaina eli hoitolaina, jota ei voi maksaa pois. Hoitolainalla katetaan ne korjauskustannukset, jotka ovat vuosikorjauksia ja niihin ei voida ottaa pääomavastikkeilla maksettavaa lainaa. (Yhtiöjärjestys määrää mikä on sellainen laina, jonka voi maksaa lainaosuutena pois). Laina on otettu taloyhtiössä käynnissä olevaa remonttia varten, joka sisältää monia pieniä korjauksia taloyhtiössä. (Isännöitsijäntodistuksen liite Taloyhtiön remontit 2020). Tällä hetkellä ei ole tiedossa loppulainan nosto tarvetta. Mikäli lainaa käytetään muuhun kuin kyseessä olevaan projektiin siitä tarvitaan erillinen yhtiökokouspäätös.
Yhtiö
Asunto Oy Pajulan Kartano
Energialuokka
G2013 2017/2027
Tehdyt remontit
2020 alakerran suihkutila, sauna, alakerran wc, laminaatit alakerran lattiaan.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020 vesikourujen, syöksytorvien uusinta. 2020 ulkovarastojen laudoituksen uusinta. 2020 takaovia vaihdettu asunnoissa 1, 3 ja 6, loppujen takaovien uusinta. 2020 savupiippujen hattujen asennus. 2020 roska-aitauksen rakentaminen. 2020 etuovien vaihto. 2020 etuovien porraslaatoitus uusittu. 2019 vesipisteiden tarkastus. 2019 rakennuksen pohjoispäädyn kunnostus. 2018 autokatoksen piha-alueen tasaus. 2016 takapihalta puita harvennettu. 2016 etupihan aitoja uusittu ja maalattu. 2014 vesi- ja viemärijärjestelmä kuvattu. 2013 ilmastointihormien puhdistus. 2012 parvekkeiden ulkolaudoitus. Ilmanvaihto: talotuulettimia uusittu asunnoissa 3, 5 ja 6. Lämpöpattereita vaihdettu omatoimisesti ja v. 2016 asunnoissa 2,3 ja 7. Huoneistojen märkätilat: osassa asunnoista tehty remontin yhteydessä asianmukainen vesieristys. Vesivaraajat vaihdettu asunnoissa 4,5 ja,6. 2017 vesivaraaja vaihdettu asunnoissa 1 ja 2.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Ulko-ovet 7 kpl, terassi ja parvekeovet 3+2 kpl. Helat 14 oveen. As 1 päädyn korjaus.
Asunnon kunto
Hyvä , Siistikuntoinen huoneisto, osittain pinnoissa asumisesta johtuvaa kulumaa
Katon kuvaus
harjakatto. huopakate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö.
Tontin koko
2432 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: liesituuletin, kiinteät valaisimet. Liesi: keraaminen, erillisuuni. Seinät: kaakeli, maalattu. Lattia: laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
WC
Lukumäärä: 2.
Tämä yläkerran pieni alkuperäisessä kunnossa oleva tila kaipaa päivitystä. Alakerran wc on jo remontoitu.
Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2020
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.

Sauna
Remontoitu 2020
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Palvelut
Lidl Länsikeskus n. 300m. Prisma Länsikeskus n. 1km. K-Citymarket Länsikeskus n. 1km. Kauppakeskus Mylly n. 4km. Turun keskusta n. 5km.
Koulut
Teräsrautelan koulu, Teräsrautelan yksikkö n. 1,7km. Teräsrautelan koulu, Suikkilan yksikkö n. 2km. Hepokullan koulu n. 2,1km.
Lastenhoito
Päiväkoti Taikahattu n. 1,5km. Nättinummen päivähoitoyksikkö n. 1,8km. Suikkilanseudun päivähoitoyksikkö n. 2km.
Yhteydet
Linja-autopysäkit Viilarinkadulla n. 300m, linja P3. Linja-autopysäkit Satakunnantiellä n. 600m, linjat 6 & 7.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste