Korppolaistie 13, Turku, Korppolaismäki

Previous

omakotitalo

134.0 m²

Turku, Korppolaismäki,
Korppolaistie 13
Mh. 298 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

__
NYT MYYDÄÄN TALO TIMANTTIPAIKALTA
__

Nyt on sijainti kohdillaan! Korppolaismäen kalliolla vain 3 km Turun ydinkeskustasta löytyy varsinainen helmi.
KALLEIMMAT PERUSKORJAUKSET JO TAKANA
Jos haet omakotitaloa, jossa olet valmis tekemään pieniä viilauksia ja fiksauksia, mutta et ole valmis mittaviin remontteihin, se on tässä. Ikävimmät ja hintavimmat remontit ovat jo tehty, mm:

•Kattoremontti
•Julkisivuremontti
•Putkiremontti
•Ikkunaremontti
•Salaojat ja hulevesijärjestelmät
•Lämmitysjärjestelmä

NÄKYMÄT PITKÄLLE LUOLAVUOREEN ASTI
Ollaan omakotitalossa ja silti näkymät ovat kuin kerrostalon ylimmästä kerroksesta. Maisemat ovatkin tämän kohteen ehdoton valtti. Sekä pihalta että sisältä avautuvat seesteiset ja avarat näkymät yli Vähäheikkilän.

KAUPUNGISSA ON KAIKKI LÄHELLÄ
City-elämää rakastavalle tämä talo on löytö. Vain 3 km niin olet kauppatorilla. Lapsiperheet varmasti arvostavat myös Vähäheikkilän koulun läheisyyttä ja sitä, että päiväkoti löytyy kävelyetäisyydeltä. Omaa autoakaan ei välttämättä tarvita, sillä bussit kulkevat tiuhaan Stålarminkadulta.
LUNASTA PAIKKASI HUIPULTA
Lämpimästi tervetuloa esittelyyn. Nyt kannattaa olla nopea, sillä näitä ei tule myyntiin joka päivä.
__________________
SOLID HOUSE OY
Eetu Lehtinen & Helena Koivisto

Soittellaan: 045 7876 0626
__________________

Kohdenumero
9642773
Kunta
20810 Turku
Alue
Korppolaismäki
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
4h+avokeittiö+s/kph+wc+ala-aula+varasto+autotalli
Pinta-ala
134.0 m2
Muut tilat
28.0 m2
Kokonaispinta-ala
162.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala on 134 m2 ja kokonaisala 162 m2. Pinta-alasta on virallinen tarkistusmittaus.
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Lisätietoja maksuista
Sähkönkulutus ilmavesilämpöpumpun käyttöönoton jälkeen omistajien asuessa ollut noin 14000kWh-15000kWh/vuosi. *** Vesi oman kulutuksen mukaan. *** Jätemaksut oman sopimuksen ja roska-astian tyhjennysvälin mukaan. *** Kiinteistövero noin 400 e/vuosi.
Energialuokka
B2018 Energialuokka B2018 on tämän ikäiselle talolle erinomainen
Tehdyt remontit
Talon ympäri on uusittu SALAOJAT ja SADEVESIPUTKET vuonna 2011. Talon ympärille on myös asennettu 50 mm Finfoam-routaeristys. Kaupunki tehnyt alueella erillisen hulevesijärjestelmän vuoden 2010 jälkeen. *** Vuonna tehtiin JULKISIVUREMONTTI, jolloin vanha julkisivuverhous pitkiltä sivuilta poistettiin kokonaan ja asennetiin uusi julkisivulaudoitus. Talon päädyissä on alun perin ollut tiiliverhous, joka on jätetty paikalleen ja sen päälle asennettu uusi laudoitus. Näin talon julkisivuista on saatu yhtenäisen näköinen. Pihavaloja on samalla uusittu sekä ulko-ovet, rännit ja syöksytorvet. *** Vuonna 2014-2015 talossa uusittiin kaikki KÄYTTÖVESIPUTKET sekä VIEMÄRIPUTKET. *** Vuonna 2014 on tehty LÄMMITYSJÄRJESTELMÄREMONTTI, jolloin öljylämmitys on poistettu käytöstä ja öljysäiliö purettu. Uudeksi lämmitysjärjestelmäksi on valittu ympäristön energiaa hyödyntävä vesi-ilmalämpöpumppu. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisen patterijärjestelmän kautta. 2011 on asennettu myös ilmalämpöpumppu yläkertaan ja 2013 alakertaan. *** SÄHKÖT UUSITTU osittain vuonna 2011, ei kaikkia sähköjä. *** KATTO UUSITTU vuonna 2011. Vanha ulkokattomateriaali poistettiin ja asennettiin uusi peltikate. Samalla lisäeristettiin yläpohja lisäämällä sinne 350mm puhallusvillaa. *** Vuonna 2019 kaikki IKKUNAT UUSITTU. *** MUUTA: 2011 ulkovajan ulkoseinät laudoitettu ja maalattu. 2014 autotalliin tehty öljyerotuskaivo ja viemäri sekä varastoon (entinen öljykattilahuone) viemäri. 2019 autotallin seinät ja lattia maalattu. 2014 vanhasta kylmiöstä (alakerran oikeassa nurkassa) on tehty varastohuone purkamalla kylmäkoneistot. 2019 vuokralaisen lähdön jälkeen on tehty pintaremontti: Yläkerran lattia uusittu (olohuone, makuuhuoneet ja vaatehuone) sekä seinät, raput, sisäovet ym. maalattu.
Asunnon kunto
hyvä
Tila
Yleisarvosana on hyvä, mutta paikka paikoin kunto on tyydyttävä. Talo on ollut vuokralla 2017-2019, joten kulumaa ja käytön jälkeä löytyy eteenkin keittiöstä, wc-tiloista, alakerran pinnoista jne. Jos yläkerran ilmalämpöpumpun haluaa säilyttää, se todennäköisesti vaatii huoltoa, koska toiminta on epävarmaa. Mäkeen on asennettu sulanapitokaapelit asfaltin alle, jotka eivät ole olleet 3 vuoteen käytössä eikä niiden toimivuutta pääse näin kesällä testaamaan.
Rakennusmateriaali
Perustukset: Kallion varaan perusmuureilla (betoni) *** Välipohja: betonia. Yläpohja: puurakenteinen. *** Seinärakenne: Ulko- ja väliseinät puurunkoisia ja eristeenä villa. Julkisivut puuverhoiltu: pintalauta, vaakakoolaus, pystykoolaus, tuulensuojalevy. Talon päädyissä ollut tiiliverhous, jonka päälle julkisivuremontin yhteydessä on myös asennettu lautaverhoilu. *** Katto: harjamallinen ja katteena peltikate.
Lämmitys
vesi-ilmalämpöpumppu ja 2 x ilmalämpöpumppu
Tontin koko
799.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Remontoitu noin 2007. Valkoiset korkeakiitokaapistot. Varustus: liesitaso, kalusteisiin upotettu mikro ja uuni, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin (noin 2015). Työtasot, lavuaari ja hana uusittu 2014. Välitila mosaiikkilaattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone/saunatilat kellarissa. Remontoitu 2014: saunan lattia, seinät, lauteet, kiuas, kylpyhuoneen lattia ja seinät, asennettu vessanpönttö, suihku ja amme. Toinen erillinen wc löytyy asuinkerroksesta.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste