60.452866
22.256171

Humalistonkatu 15a, Turku, Keskusta

Previous

kerrostalo

86 m²

Turku, Keskusta,
Humalistonkatu 15a
Mh. 256 310,81 €
Vh. 268 000 €

Video asunnosta

Näytä kartalla

Seuraava esittely

21.10.2021 17:30 - 18:00Twitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

AURALINNA – KOTI HISTORIALLISESSA TALOSSA
_________________

- KATSO KOHTEESTA TARKEMMIN LISÄÄ ESITTELYVIDEOSSA –

Asunto-osakeyhtiö Auralinna on jugend-arkkitehti Adrian Thomanderin suunnittelema arvoyhtiö Turun ydinkeskustassa, lähellä rautatieasemaa. Auralinnan massiiviset kivitalot on rakennettu vuosina 1910-1912. Talot ovat seisoneet järkähtämättöminä paikallaan jo yli 100 vuotta ja ovat merkittävä osa Turun kulttuurihistoriaa.

Auralinnaan kuuluu 2 kerrostaloa, joista toinen on sisäpihan puolella ja toisen, T-mallisen talon monumentaalinen julkisivu kohoaa näyttävänä Humalistonkadun suuntaan. Talossa on aikanaan asunut monia kuuluisuuksia, mm. Alvar Aalto.

Huoneisto sijaitsee toisessa kerroksessa ja ulottuu läpi talon: Rauhoittavalta sisäpihalta vireälle Humalistonkadulle. Asunto on virallisesti 2h, mutta keittiön siirtyessä aikanaan vanhan alkovin/vaatehuoneen paikalle, vapautui paikka pienelle ikkunalliselle työhuoneelle.

Suuret ikkunat, upea kaarierkkeri, leveät ikkunalaudat ja huikea yli 3 metrin huonekorkeus huokuvat aikakautensa eleganssia, mitä et uudemmista kerrostaloista löydä.

Huoneisto on siisti ja muuttovalmis, mutta sinulla on halutessasi mahdollisuus muokata tästä myös täysin omien visioiden ja mieltymysten mukainen kokonaisuus.

Auralinnalla on huikea historia. Tervetuloa osaksi sitä!

________________
SOLID HOUSE OY LKV
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
www.solidhouse.fi/helena-koivisto
_______________

VÄLITTÄJÄ MYÖS SINUN KODILLESI?
Jos etsit omalle asunnollesi välittäjää, löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään.

Kohdenumero
21955938
Kunta
20100 Turku
Alue
Keskusta
Huoneet ja tilat
2h + k + th + kph/s
Pinta-ala
86 m2
Kokonaispinta-ala
86 m2
Kerros
2 / 6
Rakennusvuosi
1912
Käyttöönottovuosi
1912
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupantekopäivästä
Hoitovastike
336 € / kk
Rahoitusvastike
65.1 € / kk
Vesimaksu
30
Lisätietoja maksuista
Veden laskutus muuttuu käyttöön perustuvaksi (oma mittari) linjasaneerauksen yhteydessä. Sähkö oman kulutuksen ja sopimuksen mukaan. Autopaikkavuokra 30 €/kk. Autokatosvuokra 60 €/kk. Lain mukainen varainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteon yhteydessä mikäli ostaja ei täytä varainsiirtoverolain 25 §:n ensiasunnon ostajan varainsiirtoverovapautta koskevia edellytyksiä.
Yhtiö
Asunto-osakeyhtiö Auralinna
Energialuokka
G2013 Laadittu 31.12.2014
Rakennukseen
tehdyt remontit
*2019-2020 kattorakenteiden/atriumin korjauksia *2018 Loput julkisivukorjaukset, liiketilojen ikkunoiden ja ovien entisöinti/peruskorjaus sekä porraskäytävien ovien uusimiset ja korjaukset *2015 Viemäriliittymä uusittu *2013 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus- ja säätö sekä venttiili- ja termostaattiuusinnat *2012 Pesutupa rakennettu *2010 Humalistonkadun puoleisen julkisivun yhtenäistämishanke *2009 Tuuletusparvekkeiden ovien ja ikkunoiden kunnostus *2009 F/G-portaiden aulojen seiniä maalattu *2008 A/B-portaan aulojen seiniä maalattu *2008 Patteriventtiilien huoltoa suoritettu *2006 Pihan puolen julkisivukorjaukset, A/B-talo *2006 Pihatalon takaseinän kunnostus *2006 Ikkunoita uusittu *2004 Selvitys perustusrakenteiden olosuhteista (Lisätietona: korjauksille ei tarvetta) *2001 Kadunpuolen julkisivukorjaus, A-talo *2001 Antenniverkosto korjattu *1998 Ikkunoita uusittu *1997 Ikkunoita uusittu *1995 A-portaan hissin modernisointi *1991 B-portaan hissin modernisointi *1990 Kattokorjauksia *1983 Putkistokorjaukset
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
*2021 Linjasaneeraushankkeen toteutussuunnittelu ja urakkakilpailutus (Lisätietona: Hanke on urakkakilpailutuksessa, eikä isännöitsijällä ole hintatietoja ole vielä julkaistavaksi) *2022 Kokonaisvaltainen linjasaneeraus, jonka yhteydessä on tarkoitus toteuttaa seuraavat asiat: • Saattaa kiinteistön talotekniset järjestelmät nykyvaatimusten mukaisiksi. • Uusia käyttövesiputket ja viemärit sekä sähköjärjestelmät asuntojen ryhmäkeskuksille saakka ryhmäkeskukset mukaan lukien (asuntoihin tuodaan myös kiinteä nettiyhteys). • Uudistaa märkätilat (osakkailla on mahdollisuus vaikuttaa märkätilojen ulkonäköön. Märkätilat varustetaan sähköisellä lattialämmityksellä). • Uusia vesikalusteet. • Siirtyä huoneistokohtaiseen veden kulutusmittaukseen (oma mittari ja maksu kulutuksen mukaan). • Uusia asuntojen ulko-ovet. • Kunnostaa porrashuoneet huomioiden rakennuksen arkkitehtuuri ja parantaa porrashuoneiden valaistusta. • Parantaa painovoimaisen ilmanvaihdon toimivuutta. Työmaan kokonaiskesto on alustavan arvion mukaan noin 12-15 kuukautta (4-5 kuukautta/porrashuone). Aikataulu tulee tarkentumaan, kun työn suorittava urakoitsija on valittu. *2026 Hissien uusiminen
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
harja. pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
2171 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö siirretty aikanaan olohuoneen viereisestä tilasta nykyiselle paikalleen, jossa oli aikaisemmin vaatehuone ja alkovi. Mahdollista palauttaa takaisin. Varustus: kaapistot, jääkaappipakastin (rost.), kalusteuuni (rost.), induktiokeittotaso, liesituuletin (rost.) ja astianpesukone (rost.) Lisäksi pesukoneliitäntä ja paikka pesukoneelle tai kuivaavalle pesukoneelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2000-luvun alussa ja rakennettu sauna. Laatoitettu. Saunan ja kylpyhuoneen välissä lasitiili. Varustus: wc, sadesuihku, allaskaluste, pöytätaso, peili ja kaapistot.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste