Tuulismäentie 4, Turku, Kärsämäki

Previous

rivitalo

100.2 m²

Turku, Kärsämäki,
Tuulismäentie 4
Mh. 228350 €
Vh. 239000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

AS OY PÄHKINÄRINNE – Herkkupala uudeksi kodiksi

Tässä rivitalohuoneistossa parasta on persoonallisuus, tilojen avaruus ja ehdottoman hyvä sijainti omakotitalovoittoisessa vehreässä Kärsämäessä. Nyt on kivaa tarjolla, joten älä anna tämän perinteikkään puu- ja tiiliverhoillun, yhteensä kahdeksan asuntoa käsittävän, 60-luvun rakennuksen julkisivun hämätä. Tämä nyt seuraavalle asukkaalle vapautuva koti on kokonaan remontoitu, kaikki tilat on päivitetty nykyvaatimukset täyttäviksi ja vaativaankin makuun sopivaksi. Kodikkuus ja raikkaus on onnistuttu säilyttämään. Kiinnitä tässä valoisuutta huokuvassa, vaaleansävyisessä asunnossa huomiota mm.:

- avokeittiö integroiduilla kodinkoneilla, luonnonpuutasot
- tilan avaruus ala- ja yläkerrassa
- kodinhoitohuone
- upea pesuhuone saunalla, puukiuas
- kummassakin kerroksessa on oma wc
- upeasti viimeistelty etupiha ja takapiha terasseineen
- oma autotalli
- ilmanlämpöpumppu, varaava takka ja suora sähkölämmitys

Tämä rivitaloasunto ei vastaa miltään osin markkinoilla enimmäkseen tarjolla olevia 1980-1990 luvun kaksikerroksisia perusratkaisuja. Sisäänkäynti, pienellä eteisellä, on sijoitettuna hauskasti asuinkerrosten puoliväliin. Valtaisa avokeittiö reilulla ruokatilalla ja olohuone syvennyksineen löytyvät rakennuksen yläkerrasta. Alakertaan on loihdittu viihtyisä takkahuone tyylikkäine pesutiloineen. Kummassakin kerroksessa on oma wc. Bonuksena kodinhoitotila ja kaksi eri kerrokseen sijoittuvaa makuuhuonetilaa. Parhaat löylyt tulevat puukiukaasta, niin täälläkin.

Alakerrasta on kulku omalle ja poikkeuksellisen isolle iltapäivä- ja ilta-auringon puoleiselle puuterassille,
osin marjapensain ja puuaidatulla omalla nurmipiha-alueella pysyvät lapset ja kotieläimet turvallisesti
hallinnassa. Nykyiset asukkaat ovat onnistuneesti satsanneet sekä ala- että yläpihan viihtyvyyteen, käytettävyyteen ja turvallisuuteen mm. pollarivalaistus. Autotalli ihastuttavine viherkattoineen on heti asunnon edustalla.

Lähimmät koulut ja päiväkodit löytyvät pienen kävelymatkan päästä.

Tervetuloa tutustumaan !
Soita ja sovi katseluaika kanssani.
Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi järjestämme vain yksityisnäyttöjä viranomaisten määräyksiä tarkasti noudattaen. Saatte tilaisuuden tutustua kohteeseen kaikessa rauhassa ja terveyttänne vaarantamatta.
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Kohdenumero
9777462
Kunta
20360 Turku
Alue
Kärsämäki
Huoneet ja tilat
3h+keittiö+tv-huone,sauna
Pinta-ala
100.2 m2
Kokonaispinta-ala
100.2 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
n. 1kk / sopimuksen mukaan
Hoitovastike
190 € / kk
Rahoitusvastike
135 € / kk
Vesimaksu
15
Lisätietoja maksuista
Vesiennakko 15e/hlö/kk, tasausmaksu kulutuksen mukaan. Sähkö kulutuksen mukaan. Nykyisellä omistajalla (4 henkeä) on sähkönkulutus ollut noin 14 500 kWh/vuosi. Sähkönkulutus riippuu aina asukkaiden määrästä, huoneiston lämpötilasta, asukkaan kulutustottumuksista eikä ole näin ollen välttämättä lainkaan vertailukelpoisia uuden asukkaan oman kulutuksen kanssa. Ilmalämpöpumppu on hankittu vastikään eli sen vaikutus ei ole vielä todennettavissa. Lisäksi on varaava takka.
Yhtiö
Asunto-osakeyhtiö Pähkinärinne
Energialuokka
F2018 18.9.2018/18.9.2028
Tehdyt remontit
2020 asunnon seinät maalattu tammikuussa. 2019 ilmalämpöpumppu (Mitsubishi Electric FH35) ostettu ja asennettu elokuussa, asennus IVT Center Turku. Alakerran wc remontoitu putkiremontin yhteydessä syksyllä. 2018 ala- ja yläkerran välisen välipohjan jäykistäminen, alakerrassa vanha vaatehuone poistettu ja tilalle tehty makuutila. Eteiseen rakennettu kolme kaappia eteisen oven yläpuolelle, etupihan betoniportaat valettu ja etupihan polku laatoitettu ja pengermuuri tehty heinäkuussa. 2013 takapihan terassi. 2012 viemärit ja vesijohdot uusittu (Putkityö Laitinen Oy), kaikki asunnon sähköt uusittu (Sähköpalvelu Timo Levo, Rusko), koko asuntoon lisätty koneellinen poistoilma, lämmityspatterit uusittu koko asunnossa, alkuperäinen asunnon pohja muutettu muuttamalla alkuperäisen keittiön paikkaa niin, että keittiö̈ on nyt avokeittiö, lisäämällä yläkertaan wc ja alakertaan kodinhoitohuone. Kylpyhuone ja sauna uusittu; putkityöt tehnyt Putkityö Laitinen Oy ja vesierityksen tarkastanut rakennusmestari Hannu Malminen. Lattialämmitys asennettu molempiin wc:iin, kylpyhuoneeseen ja khh:een. Kodinhoitohuone tehty siten, että kaksi kylmää varastoa poistettu ja muutettu lämpimäksi asuintilaksi. Tiilerin täystiilitakka tilattu ja Tiiterin kautta tilattu muuraus. Alakerrasta poistettu tuulikaappi, sähköpääkeskus poistettu em. tuulikaapista, uusi sähköpääkeskus khh: een (Sähköpalvelu Timo Levo). Naapurin vastainen seinä yläkerrassa (B- ja C-asuntojen välinen) äänieristetty (lisätty 50 mm mineraalivillaa), keittiö: Ks. sähkö- ja putkitöiden tekijät yllä, yläkerran wc; Ks. sähkö- ja putkitöiden tekijät yllä.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019 pohjaviemärien sukitus, ulko-ovien ja -valaisimien uusiminen, lukituksen uusiminen. 2018 G-H autotallin katon korjaus. 2017 C-asunnon takapihan ratapalkkien poisto. 2016 roska-aitauksen teko. 2012 huopakatteen uusiminen ja autotallin ovien uusiminen. 2006 päävesijohdon uusiminen, vesimittarien lisäys, kiinteistön sähkökaapin uusiminen ja taloantennin päivittäminen. 1983 seinät.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2018-2023: normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi ikkunoiden maalaus ja kunnostus, roska-aitaukseen portin teko.
Asunnon kunto
Hyvä , Laadukkaasti remontoitu.
Katon kuvaus
harjakatto. huopakate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö.
Tontin koko
2861 m2
Tontin omistus
Vuokrattu
Keittiön kuvaus
Varustus: integroitu jääkaappi/pakastin, erillisuuni, induktio liesitaso, aktiivihiililiesituuletin, allas hana, integroitu astianpesukone. Kaapistoa ja massiivipuutaso. Seinät tapetti/maali, lattia valkolakattua saarniparkettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Seinät osittain tiiltä/maalattu, lattia valkolakattua saarniparkettia, katto paneloitu. Alakerran makuusoppi on ikkunaton tila, eikä näin ollen täytä virallisen makuuhuoneen määritelmiä.
Olohuone
Seinät tapetti/maali, lattia valkolakattua saarniparkettia.
WC
Lukumäärä: 2.
Varustus: yläkerta: tasoallas, allaskaappi, seinäpeili, valaisin, hana, wc-istuin, bide-suihku. Seinät tapetti/maalattu, lattia laattaa, katto levytetty/maalattu. Varustus: alakerta: tasoallas, allaskaappi, seinäpeili, valaisin, lasihyllyt, hana, wc-istuin, bide-suihku. Seinät hiertokäsitelty/maalattu, lattia laattaa, katto levytetty/maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: suihku. Seinät kaakelia, lattia laattaa, paneelikatto. Lattialämmitys.
Kodinhoitohuone
Varustus: allas, hana, kaapistoa, työtasoa, seinähyllyt, tilavaraus pesukoneelle, pesukoneliitäntä. Seinät maalattu, lattia laattaa, katto levytetty/maalattu.

Sauna
Varustus: puukiuas. Seinät lämpökäsitelty haapapanelointi/tiilimuuraus, lattia laattaa, katto puupaneelia. Ikkuna.
Palvelut
Kaupat: Lidl Kärsämäki. Prisma Tampereentie, jossa apteekki ja Alko. K-Supermarket Runosmäki. Pizza Perez n. 950 m. Orikedon Taverna n. 950 m. Terveys: Turun kaupunki Mullintien lähipalvelupiste. Turun kaupunki Runosmäen terveysasema. Turun kaupunki Kirkkotien terveysasema. Turun yliopistollinen keskussairaala.
Koulut
Alakoulut: Turun kaupunki Kärsämäen koulu n. 500m. Turun kaupunki Kärsämäen koulu Pallivahan yksikkö. Yläkoulut: Turun kaupunki Rieskalähteen koulu n. 2 km. Turun kaupunki Nummenpakan koulu Halisten yksikkö. Turun kaupunki Turun lyseon koulu. Turun kaupunki suomalaisen yhteiskoulun lukio.
Lastenhoito
Nappula-ahon päiväkoti (Verkanappulat Oy) n. 750 m. Turun kaupunki Kaerlan päivähoitoyksikkö. Turun kaupunki Piiparinpolun päivähoitoyksikkö.
Yhteydet
Erinomaiset, lähin Föli-pysäkki n. 100m.

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste