60.482069
22.272964

Suovantie 90b, Turku, Kaerla

Previous

omakotitalo

144 m²

Turku, Kaerla,
Suovantie 90b
Mh. 298 000,00 €

Video asunnosta

Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

TYYLIÄ JA HELPPOA ASUMISTA
___________

- KATSO KOHTEESTA LISÄÄ ESITTELYVIDEOSSA -

Noin 3,5 km keskustasta, Kaerlan alueella odottaa ehtaa 60-luvun aikakautta edustava kaunis omakotitalo uusia asukkaita.

Vaikka vanha tyyli on ulkoisesti säilynyt, ovat tekniikka ja pinnat menneet kokonaan uusiksi. Tähän taloon on omistajan toimesta teetetty kaikki kalliit ja merkittävimmät peruskorjaukset ja remontit, joiden arvo liikkuu jo pienen omakotitalon hinnoissa. Täällä on laitettu uusiksi mm.

•Sähköt 2009
•Käyttövesiputket 2009
•Viemärit 2009
•Katto ja yläpohjan eristeet 2009
•Takka 2009
•Keittiö
•Wc:t, märkätilat vesieristeineen ja sauna 2009
•Kaikki lattia- seinä- ja kattopinnat 2009
•Ikkunat ja ulko-ovet 2012
•Maalämpö ja maaviileä asennettu 2020
•Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla 2020

Suurimmat korjaukset on siis hoidettu pois alta ja seuraava pääsee helpolla. Jotain viilauksia jää toki ostajallekin, mutta tehtyjen remonttien rinnalla pienet fiksaukset eivät tunnu miltään.

Pääasialliset asumistilat ovat yhdessä tasossa, mutta kellarista löytyy lisää tilaa arkiaskareille, harrastuksille, työlle ja rentoutumiseen. Autotallissa on kiva rassata vaikka moottoripyörää ja leffahuoneessa kuluu helposti tunti jos toinenkin Netflixin parissa. Kellariin on lisäksi oma sisäänkäynti, mikä mahdollistaa työhuoneen valjastamisen vaikkapa toimistoksi tai vastaanotoksi.

Alueelta löytyy kaikki päivittäiset palvelut kävelyetäisyydeltä: K-Supermarket, koulu ja päiväkoti. Impivaaran liikuntakeskukseen on alle 2 km. Keskustaan ajaa omalla autolla noin 7 min ja julkiset kulkee 10 min välein. Bussipysäkki löytyy viereiseltä Tampereentieltä. Ohitustielle on myös lyhyt ja sujuva yhteys (noin 3 min) joten työn puolesta paljon liikkuvalle sijainti on oivallinen.

Näetkö mahdollisesti itsesi asumassa täällä? Siinä tapauksessa ota ensimmäinen askel ja suuntaa esittelyyn. Nähdään Kaerlassa.
___________
SOLID HOUSE OY LKV
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä, partner

044 323 3234
[email protected]
www.solidhouse.fi/helena-koivisto

Kohdenumero
20623847
Kunta
20360 Turku
Alue
Kaerla
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
2 mh, oh, rh, k, 2wc, kph/s, khh, elokuvahuone, työhuone, varastotilat ja autotalli
Pinta-ala
144 m2
Kokonaispinta-ala
144 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Tarkkaa pinta-alaa ei ole tiedossa. Turun kaupungilta ei löydy alkuperäisiä rakennuspiirustuksia, koska ne hävisivät Kaerlan kylän liityttyä Turkuun. Pinta-ala perustuu energiatodistukseen, jonka mukaan lämmitetty nettoala on 144 m2. Esitetty pinta-ala ei ole tarkemitattu eikä täysin vastaa nykyisen asuintilojen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavaa pinta-alaa. Pinta-ala on siis vain suuntaa antava eikä kauppahinta perustu pinta-alaan vaan kokonaisuuteen.
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupantekopäivästä tai sopimuksen mukaan. Vapautuminen sovitaan tarjouksessa
Lisätietoja maksuista
*SÄHKÖ: Oman kulutuksen ja sähkösopimuksen mukaan. Kustannukset ovat aina riippuvaisia omasta sähkösopimuksesta, asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, asumistavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta, takan käyttöasteesta jne. Myyjäperheen kokonaissähkönkulutus on ollut 17 000 kWh/vuosi. *VESI: Oman kulutuksen ja Turun kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustavasta ja tottumuksista riippuen 10-30 €/hlö/kk. *JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennyskertojen määrästä. Noin 8-15 €/kk. *KIINTEISTÖVERO: 60,36 €/vuosi 2021 *NUOHOUS: Lakisääteinen ja tehtävä kerran vuodessa. Noin 80 €/kerta. *KUNTOTARKASTUS: Mahdollisesta asuntokaupan kuntotarkastuksesta sovitaan tarjouksessa. Tarkastus tehdään vasta yhdessä ostajan kanssa, jotta molemmilla kaupan osapuolilla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Tarkastuksen hinta noin 1000-1300 €. Kustannuksesta vastaa yleensä myyjä ja ostaja puoliksi tai miten ostotarjouksessa sovitaan.
Energialuokka
B2018 Laadittu 5.3.2021
Tehdyt remontit
*Asennettu autopistokkeet ja pihavalot 2020. *Lämmitysjärjestelmän uusiminen maalämpöön 2020 *Maaviileä 2020 *Asennettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla 2020 *Kaikki ikkunat ja ulko-ovet uusittu (Tiivi) 2012 *Kaikki talon sähköt on uusittu 2009 *Kaikki käyttövesiputket uusittu 2009 *Kaikki viemäriputket uusittu muoviputkiksi 2009 ja talon ulkopuolinen viemärilinja (betonia) on kuvattu ja todettu hyväkuntoiseksi *Takka uusittu 2009 (Nunnauuni) *Katto uusittu 2009 ja samalla uusittu kaikki yläpohjan eristeet (paloturvallinen kivivilla) *Keittiö uusittu 2009 *Märkätilat, wc:t ja sauna uusittu 2009 *Lattiat, seinät ja sisäkatot pintaremontoitu 2009 *Rakennettu terassi
Asunnon kunto
Hyvä , Kokonaisuutena ja tekniikaltaan hyvä. Normaalia asumisen tuomaa jälkeä luonnollisesti löytyy ja mm. väliovet, muutama lista ja terassin sisäkatto kaipaa fiksausta.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö.
Rakennusmateriaali
Puurunko. Julkisivut rapattu. Kellari ja välipohja kiviainesrakenteinen. Katto harjamallinen ja katteena pelti.
Tontin koko
1149 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu 2009. Varustus: kalusteuuni, liesituuletin (puhaltaa ulos), induktiokeittotaso, jääkaappi, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone.
WC
Molemmat wc:t uusittu 2009
Kylpyhuoneen kuvaus
Uusittu 2009. Vesieristys, laatoitus, sähköinen lattialämmitys
Kodinhoitohuone
Uusittu 2009. Reilusti kaappi- ja laskutilaa, pesukoneliitäntä.

Sauna
Uusittu 2009. Puukiuas.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste