Kotikatu 4, Turku, Itäinen keskusta

Previous

puutalo-osake

132.0 m²

Turku, Itäinen keskusta,
Kotikatu 4
Mh. 598 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

________________
UNIIKKI JA TÄYDELLINEN KOTI KESKELLÄ TURKUA
________________

Myynnissä ihastuttava ja boheemi taiteilijakoti puujugendtalossa vehreällä Vartiovuorella. Tämä on täydellinen valinta perheelle tai pariskunnalle, joka arvostaa historiaa ja vanhoja puutaloja.

Vuonna 1907 valmistuneen rakennuksen on suunnitellut Adrian Thomander, joka on myös taidemuseon taakse rakennettujen, saman tyylisten talojen arkkitehti. Kun taloa rakennettiin, ei Kotikadulla ollut vielä edes nimeä. Vuonna 1907 katu nimettiin Kotikaduksi Hemmet-vanhainkodin mukaan. Talon ensimmäinen omistaja oli herra Arvid Söderblom. Rakennuksen tiilistä tehtyä alempaa kerrosta ei ole aikakauden tyylin mukaisesti rapattu, vaan kauniit tiilet on jätetty persoonallisesti näkyviin. Rakennus vaurioitui pahoin talvisodan pommituksissa vuonna 1940, mutta se korjattiin entiselleen. Puuosan alkuperäinen väri on tosin myöhemmin vaihdettu kokovalkoiseen.

Asunnon valoisa, hyvin varusteltu keittiö on joka kokin unelma; kaappi- ja laskutilaa on sopivasti ja keittiössä on paikka myös pienelle ruokapöydälle. Erilliseen ruokasaliin mahtuu isompikin seurue ruokailemaan ja viereiseen olohuoneeseen iltaa viettämään. Asunnossa on lisäksi kolme makuuhuonetta, kaksi talon rakennusaikakauden mukaista kaakeliuunia sekä moderni WC ja kylpyhuone sadevesisuihkulla.

Yksitasoisen arvokodin alapuolella on noin 50 m2 kokoinen upea kellaritila, jonka voi halutessaan remontoida mieleiseensä käyttöön kuten esimerkiksi spa- ja saunaosastoksi. Asunnossa on valmiiksi paikka ja varaus kierreportaille. Asunnossa myös 5 aikakaudenaikaista alkuperäistä kakluunia lämmittämässä talviaikana.
Pohjapiirustuksessa oleva kellaritila on hahmotelma. Kellaritilaa ei ole rakennettu.

Pihapiiri on kertakaikkisen idyllinen ja kodin sijainti Turun parhaimmistoa. Voit kuunnella lintujen laulua sekä Vartiovuoren kesäteatterilta kantautuvaa musisointia lämpiminä kesäiltoina.

Olisiko tämä uniikki, upea koti täydellinen kenties juuri sinulle?

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Ensiesittely maanantaina klo 17:15 - 18:00.
________________

Solid House Oy LKV
Tiina Koivukangas
050 555 8826

[email protected]
________________
www.solidhouse.fi

Kohdenumero
9684060
Kunta
20700 Turku
Alue
Itäinen keskusta
Huoneet
5h+k+kph+kellaritila
Pinta-ala
132.0 m2
Muut tilat
50.0 m2
Kokonaispinta-ala
182.0 m2
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1906
Käyttöönottovuosi
1906
Vapautuminen
viim. 31.8.2019 tai sop. mukaan
Hoitovastike
316.8 € / kk
Vesimaksu
14 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Nykyisellä omistajalla kulunut noin 18 400 kWh vuodessa. Rikosilmoitin/palovaroitinjärjestelmä 20,00 €/kk.
Yhtiö
Asunto-osakeyhtiö Sirkkalankatu 17
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Rakennukseen
tehdyt remontit
* 2017 Ulko-ovikartoitus * 2017 As 1 keittiön lattia ja pihankalllistus korjauksia * 2015 Piiput ja kattoturvatuotteet uusittu * 2015 Lukitus uusittu Abloy Sentoon * 2014 A- ja C-talon välinen vesijohto uusittu * 2013 A- ja B-talon julkisivumaalaus ja A-talon kattomaalaus * 2012 Jätepisteen aitaaminen * 2012 B-talon kattoa paikkakorjattu * 2011 Itäpäädyn aita uusittu * 2009 A-talon vesikatto uusittu * 2009 Vesijohtoliittymä Sirkkalankadulla sekä vesijohto liittymästä vesimittariin saakka uusittu * 2008 Pihalle rakennettu yksi sadevesikaivo lisää * 2007 Sirkkalankadun puoleinen portti uusittu * 2007 Pihan sadevesiviemäri uusittu
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Perustukset ja runko: Ei tarvetta. Julkisivut: C-talon julkisivujen maalaus, talojen kuntokartoitus. Ilmanvaihto: Ei tarvetta. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ei tarvetta. Hissit: Ei hissejä, Huoneisto 1: Sirkkalankadun puoleisten ikkunoiden huoltomaalaus 2020.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
Harja.. Pelti..
Tontin koko
1420.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin Bosch 2016, induktioliesi Bosch 2016, erillisuuni Bosch, liesituuletin hormiin, mikroaaltouuni, astianpesukone Bosch 2016, Italialaiset kiinteät valaisimet. Alkuperäiset lautalattiat, jotka on maalattu 2016. Seinät maalattu.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Tammiparketti. Seinät maalattu.
Olohuone
Vahattu tammiparketti. Seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu 2016. Varustelu: suihku, peili, kiinteät valaisimet, kaapistot, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa.
Lisätietoja
Yhtiöjärjestyksen 15 §. Siitä poiketen, mitä asunto-osakeyhtiölaissa määrätään asunto-osakeyhtiön ja sen osakkaan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, jaetaan yhtiön hallituksen korjaus- ja uusimiskohteiksi hyväksy;nien ikkunoiden korjaus- ja kunnossapito- ja uusimistoimenpiteiden kustannukset kunkin ikkunan osalta siten, että ikkunan korjaus- ja uusimistyön .kohteeksi tulleen huoneiston osakas maksaa kustannuksista 30 % ja asunto-osakeyhtiö 70%. Muilta osin korjaus- ja kunnossapitovastuun osalta noudatetaan asunto-osakeyhtiölain määräyksiä korjaus- ja kunnossapitovastuusta.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste