Karjakuja 31-33, Turku, Itäharju

Previous

rivitalo

145.0 m²

Turku, Itäharju,
Karjakuja 31-33
Mh. 344 353,57 €
Vh. 358 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

HYVIN SUUNNITELTUJA MUKAVUUKSIA VAATIVAANKIN MAKUUN – LOISTOSIJAINNILLA

Kun arvostat tilaa, avaruutta ja ylellisiä yksityiskohtia, joiden avulla elämä helpottuu, tässä sinulle koti, joita on harvoin tarjolla ja ostettavissa. Frank Schauman on ollut arkkitehtina tässä vuonna 1979 valmistuneessa, seitsemän asuntoa käsittävässä selkeälinjaisessa ja ajattoman modernissa rivitalossa, jonka julkisivu aukeaa edustavana pihan puolelle. Asuinalueena arvostettu ja haluttu Itäharju on tunnettu ennen kaikkea rauhallisuudestaan ja viihtyisyydestään. Etäisyydet asunnolta TYKSiin, BioCityyn, yliopistolle ja Kupittaan juna-asemalle ovat erittäin lyhyet ja matka niihin taittuu, vaikka kävellen.

Tässä nykyasussaan arvokkaassa, kaksikerroksisessa huoneistossa, on tehty vuonna 2009 täydellinen huoneistoremontti (hoidettu rakennusluvan kanssa ja kaupungin toimesta lopputarkastettu). Remontti käsittää mm.:

• huonejärjestystä on onnistuneesti muutettu, lisätty toimivuutta
• nykyisen keittiön suunnitteluun ja materiaaleihin on satsattu ja se näkyy
• keittiön kodinkoneet ovat kaikki laadukkaita ja kalusteisiin integroituja
• asunnossa on muutoksen jälkeen yhteensä neljä makuuhuonetta
• saunaosasto pesuhuoneineen on uutta vastaava kunnoltaan ja ulkoasultaan
• yläkerran wc on muuttanut tyylikkäästi muotoaan ja kokoaan entisestä
• kaikki seinä-, katto- ja lattiapinnat ovat lähes uutta vastaavia
• avotakka on korjattu ja varustettu takkasydämellä
• lähes kaikki huoneiston vesiputket ja viemärit uusittu (osa oli jo muovia)
• kaikki huoneiston sähköt on remontissa uusittu
• kiinteät valaisimet on uusittu
• olohuoneen ikkunoita on kasvatettu julkisivuremontin yhteydessä

Myös yhtiössä on tehty vuosien saatossa tarvittavat korjaus- ja huoltotoimenpiteet, eikä mitään erityisen suurta korjaustarvetta ole tiedossa. Viimeisimpänä korjaustoimenpiteistä mainittakoon öljylämmityksestä kaukolämpöön siirtyminen ja katon pinnoitteen uusiminen.

Tämän Asunto Oy Karjapiika yhtiön seitsemässä huoneistossa on asuintilaa 145m2. Asunnon edustalla on autopaikat kahdelle autolle. Asunnon yhteyteen kuuluu oma viherpiha-alue omine patioineen. Lapsille on leikkitilaa ja tenniksestä innostuneelle löytyy yhtiöstä oma tenniskenttä, jonka tekonurmi on uudistettu 2013. Isännöinti ja huolto ovat tässä yhtiössä ulkoistettuja ja tämä mahdollistaa hyvin huolettoman asumisen.

Löydätkö sinä tästä erinomaisella sijainnilla olevasta asunnosta oman perheesi tarpeet täyttävän kodin?

Ole hyvä ja ota yhteyttä, mikäli haluat osallistua mukaan tämän asunnon esittelyyn ke 17.7.2019
______
Aija Varjonen
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut ilmaiselle arviokäyn

Kohdenumero
9802522
Kunta
20540 Turku
Alue
Itäharju
Huoneet
4h+k+saunaosasto
Pinta-ala
145.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
145.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistoselitelmä on 4h+k 105 + 40 m2 saunaosasto. Huoneiston remontin yhteydessä keittiö on siirretty olohuoneen yhteyteen ja entisestä keittiöstä on tehty makuuhuone eli nykyään huoneisto on 5h+k+saunaosasto.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
n. 1kk kaupasta / sopimuksen mukaan
Yhtiövastike
491.0 € / kk ( hoitovastike 370.0 € / kk + rahoitusvastike 121.0 € / kk )
Vesimaksu
15 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan. Hoitovastike on nyt 370 euroa/kk, mutta nousee 1.7.2019 alkaen ja on sen jälkeen 450 euroa/kk. Vastikkeen nousu: yhtiön vanha huoltoyhtiö lopetti toimintansa ja on jouduttu etsimään uusi tilalle. Lisäksi viime vuonna on tehty ennakoimaton ulkovalaistuksen kunnostus. Nämä seikat ja lisäksi yleinen kustannustason nousu ovat luoneet paineet vastikkeen nousulle.
Yhtiö
Asunto Oy Karjapiika
Energialuokka
B2007
Tehdyt remontit
Vuonna 2009 asunto on läpikäynyt suuren remontin: huonejärjestystä muutettu, lähes kaikki huoneiston pinnat on uusittu. Kaikki huoneiston vesiputket uusittiin. Lähes kaikki viemärit uusittiin (osa oli jo muovia). Sähköt myös uusittu. Sauna ja pesuhuone on remontoitu kokonaisuudessaan uudestaan, pinnat ja saunan ja pesuhuoneen välinen seinä rakennettu uudestaan.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2018 autotallin betonimuurin kunnostus ja maalaus (aloitettu 2017 ja saatettu loppuun 2018). 2018 ulkovalaistusryhmän korjaus. 2018 asuntojen ilmanvaihtokoneet uusittu asunnoissa: A,B,C,D,E ja G. 2017 autotallin syvennyksen kunnostus ja maalaus. 2017 uppopumppu uusittu. 2017 huoltomaalauksia, mm. ikkunoiden puuosat ja ylälautojen maalaus ja korjaus. 2017 rännit, syöksyt ja pellitykset uusittu kadun puolelta. 2016 katon pinnoitteen uusiminen. 2014 parvekkeiden alalippojen pellitys. 2014 varaston ovien vaihto. 2013 tenniskentän korjaus. 2013 kaukolämpöön siirtyminen. 2009 etupihan laudoituksen uusinta, piipunhatut, öljypoltin, korvausilmaventtiilien asennus ja ilmanvaihdon säätö. 2007 olohuoneen isot ikkunat ja yläikkunat vaihdettu. 2007 routalevyt patioiden alle. 2003-2004 ja 2007 salaojitus. 2008 takapihan kunnostus. 2007 takapihan laudoituksen uusinta.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
2019-2024: Ovikatosten asennus ulko-oville, varastojen seinien pesu. Piippujen ja varastojen seinien tiiliverhoilun kunnon tarkistus. Kunnossapitotarveselvitykseen merkittyjen toimenpiteiden toteuttamisesta päättää yhtiökokous. Jotkin selvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat olla sellaisia, jotka voidaan ilman vahinkoa suorittaa tarkastelujakson 2019-2024 jälkeen. Kaikkien rakennusosien kuntoa seurataan aktiivisesti, ja uusia korjaustarpeita, joita ei ole selvityksessä ole esitetty, saattaa äkillisten tapahtumien tms. vuoksi olla välttämätöntä tehdä nopeutetulla aikataululla. Joillekin rakennusosille voidaan tehdä vuosittaiseen korjausbudjettiin sisältyvää pienimuotoisempaa säilyttävää tai ylläpitävää huoltoa ja kunnostusta, joita ei ole kunnossapitotarveselvityksessä mainittu.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
Pulpettikatto. Huopakate (uusittu 2016).
Tila
Erinomainen
Tontin koko
3084.0 m2
Tontin omistus
vuokrattu
Keittiön kuvaus
Varustus: integroitu astianpesukone, keraaminen liesitaso, erillisuuni, mikroaaltouuni, integroitu 1/1 jääkaappi, integroitu 1/2 pakastin. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 4
Varustus: liukuovikomerot. Seinät maalattu, lattia yläkerrassa parkettia, alakerrassa linoleum laattaa.
Olohuone
Seinät maalattu, lattia parkettia.
WC
Lukumäärä: 2.
Varustus yläkerta: tasoallas, allaskaappi, hana, seinäkaappi, seinäpeili, valaisin, wc-istuin, bide-hana. Seinät kaakeloitu, lattia laattaa. Varustus alakerta: wc-istuin, bide-hana, allas, allaskaappi, hana, valaisin, seinäpeili. Seinä kaakeloitu, lattia laattaa. (Tätä tilaa ei ole pinnoiltaan remontoitu muun remontin yhteydessä, vesikalusteet yms. uusittu)
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: ovaalin mallinen amme ja hana, suihku 1 kpl, moderni pyyhekuivain. Kylpyhuoneen lattiassa sähköinen lattialämmitys. Seinät kaakeloitu, lattia laataa.
Kodinhoitohuone
Varustus: tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle, pesukoneliitäntä, allas, seinähana, kaapistoa, liukuovellinen komerokaapisto. Seinät maalattu tiiliseinä, lattia vesieristävä muovimatto.

Sauna
Varustus: lauteisiin integroitu sähkökiuas. Seinät puupaneelia (vaaka- ja pystysuuntaan) ja osittain lasia/kaakelia, lattia laattaa.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste