Rysäkatu 10, Turku, Hirvensalo

Previous

omakotitalo

167 m²

Turku, Hirvensalo,
Rysäkatu 10
Mh. 426 000,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

TÄHÄN TALOON KÄTKEYTYY KAUNIS SALAISUUS

Upea kaksitasoinen tiiliverhoiltu Vaajatalon vuonna 1997 toimittama iso omakotitalo omalla tontilla, rauhaisalla sijainnilla Hirvensalon Kaistarniemessä, on asteittain päivitetty menneinä lähivuosina kauniisti tälle vuosikymmenelle. Tässä huolellisesti aikanaan oman perheen kodiksi suunnitellussa kodissa on tarjolla runsaasti asuintilaa sitä tarvitsevalle. Remonttia on tehty mm.:

- ilmavesilämpöpumpun asennus
- keittiöremontti, mm. Gaggenaun kodinkoneita
- kylpyhuoneet ja sauna sekä wc
- makuuhuoneet ja olohuone
- alakerran korkkilattia

Heti rakennuksen aulaan astuttaessa tulee vastaan tämän kodin ihastuttava kotoisa tunnelma, selkeys ja väljyys. Monet alakerran asuintilat yhdistävästä aulasta aukeaa suora näköyhteys lämminsävyisen ja vinokattoisen olohuoneen pohjimmaisille perukoille saakka, onkohan tämä jättikokoisesta sohvasta unelmoivan toiveiden täyttymys?

Tämän kodin ehdoton herkku on valkoinen minimalistinen, nykyaikainen avokeittiö, jossa jokainen yksityiskohta ja toiminto on tarkoin harkittu, integroitune ja laadukkaine kodinkoneineen. Tässä keittiössä on perinteinen kiertoilmauuni ja sen rinnalla höyryuuni. Saareke varustettuna liedellä ja lamppua muistuttavalla liesituulettimella on erittäin kaunis ja erilainen yksityiskohta, joka jakaa varsinaista keittiötä viereiseen ruokailutilaan, johon saat asetettua niin ison pöydän, että koko talon väki mahtuu varmuudella sen äärelle.

Kauniit portaat johtavat kulkijan yläkerran asuintiloihin. Makuuhuoneita on rakennuksessa yhteensä neljä, joista kaksi on yläkerrassa omassa rauhassaan. Toisen kerroksen asujille on varustuksena myös oma hyvin varusteltu pesuhuone suihkuineen. Saunaremontissa on myös onnistuttu, osittain lasiseinillä verhoiltu sauna pukeutumistiloineen, pesuhuoneineen ja poreammeineen on aivan tätä päivää. Saunakokemusta voi jatkaa ja virkistää pulahtamalla oman suojaisan terassin uima-altaaseen. Monimuotoisella pihalla on kauniisti asetettu istutukset, suojaisaa aitaa naapureiden suuntaan ja lapsille tilaa temmeltää sekä pehmeää nurmikenttää kutittamaan pienten jalkapohjia.

Kiinnitä huomiota säilytystiloihin, sillä sitä on täällä tarjolla yllin kyllin sekä autotallin yhteydessä, että itse asunnossakin. Autotallikin täältä löytyy ja omaan pihaan saa ajettua useamman auton.

Tässä kodissa on asuttu rakennusvaiheesta saakka, koko rakennuksen historia on hyvässä tiedossa ja talosta on pidetty hyvä huoli. Nyt on kuitenkin muutoksen aika.

Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, partner

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Kohdenumero
20397107
Kunta
20900 Turku
Alue
Hirvensalo
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
4h+k/rt+oh+khh+2ph+s+wc+at+var
Pinta-ala
167 m2
Muut tilat
66 m2
Kokonaispinta-ala
233 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Kerrosala: alakerta 193 m2 ja yläkerta 40 m2.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1998
Käyttöönottovuosi
1998
Vapautuminen
n. 1kk / sopimuksen mukaan
Kiinteistövero
535,20 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
SÄHKÖ: nykyisellä omistajalla ollut n. 18 kWh//vuosi. Sähkön kulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutustavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän sähkön kulutus ei ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. VESI: vesi+jätevesi laskutetaan oman kulutuksen ja Turun kaupungin hinnaston mukaisesti. Tähän voi vaikuttaa merkittävästi omilla kulutustottumuksilla. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta sopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä (1-4 kertaa/kk).
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Tehdään uusi energiatodistus. Rakennuksen lämmitysmuoto on muuttunut, uudistettu 2019.
Tehdyt remontit
Makuuhuoneet ja olohuone (2005) Ilmalämpöpumppujen asennus (2005) KPH (yläkerta ja alakerta) + Sauna + wc (2006) Keittiöremontti (2009) Alakerran lattia (2012) Alakerran WC:n poistoilmanvaihtoputken lämmöneristyksen lisäämiseen yläpohjatilan osalla (2016), Vesikatteella olevan liesituulettimen läpiviennin korjaamiseen (2016), Vaatekaapin kosteusvaurion korjaamiseen (2016) Ilmanvaihtokoneen kondenssiovesien poisjohtamiseen (2016), Lämminvesivaraajassa olevien vuotavien laippojen tiivistyksen korjaamiseen (2016), Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistamiseen (2016) Salaojien tarkistus (2018) Ilmavesilämpöpumpun asennus (2019)
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Tiilikate.
Rakennusmateriaali
Ulkoseinät: puurakenteinen. Julkisivupinnoite: puuverhous, tiiliverhous. Väliseinät: levyrakenteiset, kiviainesrakenteiset. Välipohjat 1.kers/2.krs: puurakenteinen.
Lämmitys
Ilmavesilämpöpumppu (2019), vesikiertoinen lattialämmitys (muoviputket), takka, ilmalämpöpumppu 2kpl
Tontin koko
863 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiöremontti (2009) Varustus: Gaggenaun integroitu höyryuuni ja kiertoilmauuni. Kalusteeseen integroitu jääkaappi ja astianpesukone, allas ja hana, runsaasti kaapistoa ja työtasoa. Työtaso ja kalusteiden välitila kvartsia. Seinät maalattu/tapettia, lattia laadukasta laminaattia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 4
Varustus: komerokaapistoa. Seinät maalattu/tapettia, lattia korkkia alakerrassa, laminaattia yläkerrassa.
Olohuone
Seinät maalattu/sisal tapettia, lattia korkkia. Käynti terassille.
WC
Lukumäärä: 1.
ALAKERTA. Varustus: kulhoallas, hana, kaapistoa, seinäpeili, avohyllyja, wc-istuin. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
ALAKERTA. Varustus: pesuhuone: suihku, rakenteisiin integroitu poreamme, pyyhekuivain. pukeutumistila: kaapistoa. Seinät kaakelia, lattia laattaa. YLÄKERTA. Varustus: Varustus: kaksi kulhoallasta, kaksi hanaa, allaskaapistoa, peilikaapistoa, avohylly, suihkuseinät, suihku, wc-istuin. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kodinhoitohuone
Varustus: viinikaappi, integroitu pakastin, tilavaraus mikroaaltouunille, allas ja hana, tilavaraus pyykinpesutornille, pesukoneliitäntä, pyykinkuivausteline, runsaasti kaapistoa. Seinät maalattu, lattia laattaa.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Seinät puupaneelia/lasia, lattia laattaa.
Palvelut
Sorttamäen uimaranta n. 600m. Moikoisten hammahoitola n. 1,5km. Friskalanlahden luonnonsuojelualue n. 1,6km. K-Market Moikoinen n. 1,4km. K-Supermarket Hirvensalo n. 2,1km. K-Market Deli n. 2,5km. S-Market Majakkaranta n. 3,6km.
Koulut
Wäinö Aaltosen koulu n. 1,9km. Syvälahden koulu n. 2,3km. Haarlan koulu n. 2,6km.
Lastenhoito
Pilke päiväkoti Pikku-Omppu n. 1,4km. Moikoisten päivähoitoyksikkö n. 1,4km. Kukolan päivähoitoyksikkö n. 1,6km. Haarlan päiväkoti n. 2,6km. Haarla-Pikisaaren päivähoitoyksikkö Meteorikatu n. 2,6km. Pilke päiväkoti Tähtimetsä n. 2,8km. Mukulax Hirvensalo n. 2,8km.
Yhteydet
Lähimmät linja-autopysäkit Nuottakadulla sekä Seiskarinkadulla (pysäkkinumerot 1743, 1742 sekä 1741) n. 200m, linja 54. Linja-autopysäkit Kaskenkerrantiellä (pysäkkinumerot 345 & 1357), n. 650m, linjat 14, 15, 54 & 55.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste