Pampinkuja 4, Turku, Hirvensalo

Previous

rivitalo

123.5 m²

Turku, Hirvensalo,
Pampinkuja 4
Mh. 298 314,05 €
Vh. 299 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

18.4.2021 15:15 - 15:45Twitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

ONNI ON OMA KOTI

Muuta tähän siistikuntoiseen vuonna 1987 valmistuneeseen siistikuntoiseen kaksitasoiseen osittain puuverhoiltuun punatiiliseen rivitalokotiin, jossa on - ei lainkaan tälle aikakaudelle tyypillinen - yhdistetty avoin olohuone varaavalla takalla ja viehättävällä pyhäruokailutilalla, jossa on osittain erittäin korkea huonekorkeus. Valkoiset avoportaat johtavat yläkertaan ja tässä kerroksien välisessä avoimessa tilassa on tarjolla jotain arkkitehtonisesti erittäin kaunista, yläkerran kattoikkunoista säteilevä auringonvalo, pehmeä ja pyöreä seinämuoto pesuhuoneen kulmassa. Tämä sanallisesti vaikeasti avattava kokonaisuus on erittäin onnistunut ja tuo ainutlaatuista persoonallisuutta tähän upeaan kotiin, ehdottomasti.

Ikkunapinnoissa ei ole säästelty, asunto huokuu valoisuuttaan pilvisenäkin päivänä. Näkymä olohuoneesta aukeaa viereiseen puistoalueeseen, jossa on metsää ja niittyä. Olohuoneesta on kulku aurinkoiselle isolle omalle pihalle, jossa on sopivassa suhteessa terassia oleskeluun ja grillailuun sekä puutarhaa kauniisti rinteeseen porrastaen jäsenneltyinä.

Kiinnitä tässä kodissa huomiota arkea helpottaviin ominaisuuksiin, joista mainittakoon mm.:
• kodikas ja varustukseltaan nykyaikainen, mutta perinteinen keittiötila kotikylmiöineen
• uudistettu ikkunallinen ja tyylikäs sauna komeine pesuhuoneineen
• kummassakin asuinkerroksessa on oma pesuhuone
• kätevä kodinhoitotila alakerran pesuhuoneen yhteydessä

Tässä asunnossa on otettu kaikki mahdolliset neliöt tehokkaasti käyttöön. Huoneistoon kuuluu huoneiston yläpuolinen ullakkotila (39 m2), joka on sisustettu asuinkäyttöön. Ullakolle on rakennettu aula ja kaksi
makuuhuoneena toimivaa, lapeikkunoin varustettua tilaa sekä pesuhuone. On hyvä myös tietää, että ullakkotilasta ei suoriteta vastiketta.

Yhtiössä on yhteensä 5 rakennusta, joissa on 19 asuinhuoneistoa. Lisäksi kolme autokatosta, joissa on jokaiselle asunnolle varattuna yksi sähköpistokkeellinen autopaikka. Asunto-osakkeeseen kuuluu myös ulkovarasto.

Yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä eli täällä ei ole häiritsevää läpiajoliikennettä. Tämän hyväkuntoisen, muuttovalmiin kodin valtti on sen sijainti suojaisalla ja lapsiystävällisellä alueella lisäksi Hirvensalon peruspalvelut kouluineen ja päiväkoteineen ovat kaikki lähettyvillä ja bussipysäkkikin on vain pienen kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, partner

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.


Kohdenumero
21295267
Kunta
20900 Turku
Alue
Hirvensalo
Huoneet ja tilat
3h+k+s+ullakko
Pinta-ala
123.5 m2
Kokonaispinta-ala
123.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaispinta-ala on 123,5 m2. Alakerta 84.5 m2 ja ullakko 39 m2. Ullakolla on kaksi makuuhuonetta sekä pesuhuone. Huoneistoihin kuuluu lisäksi huoneiston yläpuolinen ullakkotila, jonka osakkeenomistaja on oikeutettu sisustamaan asuinkäyttöön. Osakkaan asuinkäyttöön sisustaman ullakkotilan kaikista välittömistä ja välillisistä korjauksista ja kunnossapidosta aiheutuneista kustannuksista vastaa osakkeenomistaja.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1987
Käyttöönottovuosi
1987
Vapautuminen
n. 1kk / sopimuksen mukaan
Hoitovastike
185.9 € / kk
Rahoitusvastike
16.9 € / kk
Lisätietoja maksuista
Vesi laskutetaan huoneistokohtaisten mittarien mukaan. Huoneistoissa on suora sähkölämmitys, kaikissa asunnoissa on oma mittari. Nykyisen perheen sähkönkulutus on ollut noin 16 000 -18 000 kWh/vuosi. Sähkön kulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. Autopaikkavuokra 20,00e/kk. Ullakkotilasta ja asuinkäyttöön sisustetuista ullakkotiloista ei suoriteta vastiketta. Osakkeenomistajille saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajalta.
Yhtiö
Asunto Oy Suvivalkama
Energialuokka
E2013
Tehdyt remontit
Keittiö-, sauna- pesuhuone ja kodinhoitotilaremontti 2016. Asennettu etupihalle pollarivalaisin ja uusittu istutukset/kiveykset. Asennettu ilmalämpöpumppu. Yläkerran kattoikkunat uusittu 2020.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019 viemärijärjestelmän huuhtelu. 2019 pintavesikaivojen puhdistus. 2019 elementtisaumojen läpikäynti ja mahdollinen korjaus, 2018 ilmastointijärjestelmän huolto, ilmanvaihtokanavien puhdistus. Viemärijärjestelmän huuhtelu, E-talo. 2017 viemärijärjestelmän kuvaaminen, numerovalaisimien vaihto, jätevesikaivon saneeraus. 2016 katon pesu ja käsittely. 2016-2015 alkuperäisten pesuhuoneiden korjauksia (osaan huoneistoja). 2009 ilmastoinnin nuohous ja säätö. 2007 taloyhtiön jätevesipumput ohjauskeskuksineen uusittu, asuntojen 14-19 pohjaviemäreiden korjaus. 1998 julkisivumaalaus, lämmitysboilerit uusittu/korjattu.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Ulko-ovien uusinta. Lämmitysjärjestelmän rikkinäiset alkuperäiset patterit uusitaan yhtiön toimesta. Maaperän painumisen tarkkailu, D ja E talojen maaperän täyttö- jatkuva/2021. Likakaivon toiminnan tarkastaminen 2021. Ulkomaalaus 2022. Viemärijärjestelmän kuvaaminen 2020. Väliaitojen osittainen uusiminen/korjaaminen 2021 - 22. Asfaltin laitto autokatokseen ja pihakäytäviin/sähköautojen latausjärjestelmä. Sorapintaisten käytävien laatoitus/kivetys.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
harjakatto. tiilikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö.
Tontin koko
7820 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Festivo kotikylmiö
Liesi: keraaminen, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu. Lattia: korkki. Varustus: liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
yksi makuuhuoneista alakerrassa ja kaksi yläkerrassa
Seinät: maalattu. Lattia: parketti, laminaatti.
Olohuone
Olohuoneesta kulku takapihalle
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
WC
Lukumäärä: 1.
Varustus: seinäpeili valaisin, allas ja hana, kaapistoa, wc-istuin
Lattia: laatta. Varustus: bidee-suihku. Seinät: kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone ylä- ja alakerrassa. Varustus alakerta: sadesuihku. Varustus yläkerta: suihku, suihkuseinä, wc-istuin, kaapistoa, allas, hana, peilikaappi valaisimella.
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitotila on pesuhuoneen yhteydessä.

Sauna
Saunassa on ikkuna
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli)
Lisätietoja
YHTIÖJÄRJESTYS 7 § Korjaus- ja kunnossapitovastuut: Osakkaan asuinkäyttöön sisustaman ullakkotilan kaikista välittömistä ja välillisistä korjauksista ja kunnossapidosta aiheutuneista kustannuksista vastaa osakkeenomistaja. Lämminvesivaraajat kokonaisuudessaan säätimineen ja lattialämmitysvastukset säätimineen kuuluvat yhtiön korjausvastuuseen. Huoneiston pintamateriaalien korjausvastuu kuuluu osakkeenomistajalle. Kun yhtiö suorittaessaan korjausvastuulleen kuuluvia korjaustöitä joutuu rikkomaan pintamateriaaleja, korjaa yhtiö pintamateriaalit yhtiön alkuperäiseen tavanomaiseen tasoon. Muilta osin korjaus- ja kunnossapitovastuun jakautumisessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain määräyksiä.
Palvelut
Sorttamäen uimaranta n. 1 km. Moikoisten hammahoitola n. 1km. Friskalanlahden luonnonsuojelualue n. 3,3km. K-Market Moikoinen n. 1 km. K-Supermarket Hirvensalo n. 1,6km. S-Market Majakkaranta n. 2,7km. K-Market Deli n. 3,8km.
Koulut
Wäinö Aaltosen koulu n. 1,5km. Syvälahden koulu n. 1,8km. Haarlan koulu n. 3,8km.
Lastenhoito
Pilke päiväkoti Pikku-Omppu n. 800m. Moikoisten päivähoitoyksikkö n. 700m. Kukolan päivähoitoyksikkö n. 1,5km. Haarlan päiväkoti n. 3,8km. Haarla-Pikisaaren päivähoitoyksikkö Meteorikatu n. 3,8km. Pilke päiväkoti Tähtimetsä n. 4km. Mukulax Hirvensalo n. 2,8km.
Yhteydet
Lähimmät linja-autopysäkit Honkaistentiellä n. 250m. Linjat 50, 51, 53 ja 54 Linja-autopysäkit Kakskerrantiellä n. 1km. Linjat 14, 15, 52 54, 55 ja 71.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste