Varkkavuorenkatu 36, Turku, Hepokulta

Previous

kerrostalo

54.5 m²

Turku, Hepokulta,
Varkkavuorenkatu 36
Mh. 99000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

___________________
HISSITALON YLIN 4. KERROS – TÄYSIN MUUTTOVALMIS KOTI
___________________

Kaunis ja hyvällä maulla remontoitu asunto Hepokullan keskiössä.

Huoneistoremontti on harmonisesti toteutettu ja värimaailma henkii lämpöä. Raikas ja nuorekas koti sinulle, joka et halua, jaksa, osaa tai ehdi itse tehdä mitään ja arvostat huolettomuutta: Muuttolaatikot sisään ja asumaan.

Kodin pohjaratkaisussa viehättää se, että makuuhuone on asunnon toisella puolella, täysin omassa rauhassa. Olohuoneessa on kunnon seurustelutilat ja tilaan mahtuu kevyesti jopa 8 hengen ruokapöytä. Myös kylpyhuone on ruhtinaallisen iso.

Asunnon hoitovastikkeeseen kuulu kaikki asumiskulut: Vesi, sähkö ja netti.

Hepokullan lähiön erottaa muista lähiöistä sen yllättävän lyhyt sijainti keskustasta sekä miellyttävä ympäristö. Alue syntyi 70-luvulla Vätin kaupunginosaan, vain muutaman kilometrin päähän keskustasta. Asuinalueen talot suunnitteli arkkitehtitoimisto Olli Vahtera.

Hepokullan liikekeskus ja asukkaiden käytössä oleva uimahalli toimivat alueen keskiössä. Impivaaran lukuisiin urheilumahdollisuuksiin on vain kiven heitto. Liikunnallisen ihmisen unelmasijainti.

Kauppa, bussipysäkki, 24/7-kuntosali löytyy kotioven vierestä.

ASUNTOON EI JÄRJESTETÄ YLEISNÄYTTÖJÄ, JOTEN OLETHAN YHTEYDESSÄ VÄLITTÄJÄÄN JA SOVI YKSITYISESITTELY.
______________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
______________

Kohdenumero
9845961
Kunta
20320 Turku
Alue
Hepokulta
Huoneet ja tilat
2h+k+kph+parveke
Pinta-ala
54.5 m2
Kokonaispinta-ala
54.5 m2
Kerros
4 / 4
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
2 viikkoa kaupantekopäivästä
Lisätietoja maksuista
Tässä taloyhtiössä kaikki asumiskustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen: sähkö, vesi ja laajakaista (10 Mb)
Yhtiö
As Oy Varkkapelto
Energialuokka
F2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
Talojen vesikatot ja räystäskourut uusittu 1995-1996 / Huoneistojen ikkunat uusittu (ei parvekeikkunoita 1993-2001 / Monikko-jätepisteen kalusto hankittu 2002 / Talojen julkisivut maalattu ja maalatuilla seinillä korjattu betonivauriot 2003 / Patteriverkoston säätö ja tasapainotus sekä termostaattipatteriventtiilit asennettu 2004 / Tehty ilmastoinnin nuohous- ja säätötyöt 2005 / Porrashuoneiden ikkunoiden sisäpokien maalaus 2010 / Porrashuoneiden seinien ja kattojen maalaus 2011-2012 / Saunojen pukuhuoneiden kunnostus 2012-2013 / Ulko-ovien ja huoneistojen ovien uusiminen sekä lukituksen uusiminen 2013 / LV-rakennusautomaation päivittäminen 3013 / Autopaikat, asfaltoinnin korjaus 2014 / Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö 2014 / ilmanvaihtokoneiden uusiminen ja laitteiston päivitys 2014-15 / Autokatosten sähköistyksen uusiminen 2015 / Paikoitusalueen asfaltoinnin korjauksia 2017 / Leikkivälineiden uusintaa 2017.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Talojen päätyelementtien, julkisivujen ja salaojien korjauksen suunnittelua jatketaan ja se sisältyy alueen yhteiseen peruskorjaus- ja hankesuunnitteluun. Seuraavien vuosien (2020-luvun) remontit tarkentuvat alueen taloyhtiöiden yhteisen peruskorjaus- ja hankesuunnittelun valmistuttua: Hepokulta 2040 -hankkeessa pyritään saamaan taloudellista hyötyä remonttien yhteishankkeena. Mukana ovat alueen 7 eri taloyhtiötä. Tarkoituksena on rakennusten kokonaisvaltainen saneeraus ja talotekninen nykyaikastaminen sekä mahdollisesti lisärakentaminen alueelle. Asunnot ovat tällä hetkellä tulevien remonttien vuoksi verraten edullisia sijaintiinsa nähden mutta huomioithan, että alueen arvonnousu onkin vasta edessä.
Asunnon kunto
Hyvä , Siisti, muuttovalmis, remontoitu koti. Vaatekaapistot, keittiö, kylpyhuone, ovet, lattiat, seinät ym. pinnat uusittu.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
12138 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2016. Ajattomat valkoiset kaapistot. Varustus: hella, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Tasot laminaattia ja välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu 2016 ja remontista tehty asianmukainen ilmoitus myös taloyhtiölle. Vesieristetty ja laatoitettu. Osittainen mukavuuslattialämmitys. Pesukoneliitäntä ja paikat pesukoneelle ja kuivausrummulle.

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste