Pikkuhaankuja 6, Turku, Haarla, Hirvensalo

Previous

omakotitalotontti

1257 m²

Turku, Haarla, Hirvensalo,
Pikkuhaankuja 6
Mh. 65 000,00 €

Video asunnosta

Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

______________
TONTTI HIRVENSALON AURINGON ALLA
______________

VALOISA JA TASAINEN RAKENNUSPAIKKA
Hirvensalossa vanhasta puutarhatontista lohkotaan kaksi huikean upeaa aurinkoista rakennuspaikkaa, johon pääset suunnittelemaan täysin oman näköisen yksitasoisen talon ilman tiukkoja kaavamääräyksiä.

Sinulla voi olla jo ajatus unelmiesi talosta jo valmiina, mutta tontti vain puuttuu? Onko uusi koti pulpettikattoinen lasiseinällä varustettu moderni koti vai perinteisiä linjoja mukaileva klassikko? Kaikki on mahdollista.

Tonttien lohkoaminen on laitettu vireille ja homma on ns. viittä vaille valmis. Ostajalta jää siltä osin hankalat paperityö pois. Rakentamaan pääset heti kun tontit on lohkottu ja rakennusvalvonta lyönyt leimat unelmien kotisi lupakuviin.

Rakennusoikeus 251,4 m2. Liittymät: vesi- ja viemäri sekä sähkö ovat vieressä.

HIRVENSALO ALUEENA JA LÄHIPALVELUT
Alueena Hirvensalo on ollut nosteessa jo kauan ja uutta rakennuskantaa on rakennettu kovalla tahdilla. Sen vanavedessä palveluitakin on tullut lisää ja ne kehittyvät jatkuvasti.

Hirvensalossa on useita ruokakauppoja. Lähin K-kauppa on noin 1.7 km päässä. Tosin kotiin ajaessasi, matkan varrella (teet sen todennäköisesti kuitenkin autolla) Hirvensalon sillan lähellä oleva S-market on aloittanut juuri 24/7-kauppana.

Päiväkoteja Hirvensalon alueella on useita ja lähin sijaitsee Haarlan koulun yhteydessä 1 kilometrin mukavan kävelymatkan päässä. Niin ikään pienten koululaisen tie Haarlan kouluun kulkee turvallisesti omakotitaloalueiden ja kävelyteiden kautta samaan osoitteeseen.

Bussipysäkki on 100 metrin päästä ja Turun keskustaan noin 8 km.

Monet urheilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä uimaranta löytyvät alueelta. Luontopolut, metsät ja meren läheisyys ovat myös niitä juttuja, joista alueen asukkaat ammentavat virikkeitä.

Pyydä kartat, esite ja lisätiedot sähköpostiisi.

HUOM! Pikkuhaankuja 6 on kiinteistön osoite, josta tontit lohkotaan. Tonteille pääsee tällä hetkellä kätevimmin Lehtohaankujan kautta (aseta osoitteeksi Lehtohaankuja 17). Kulku tonteille tulee olemaan Kommonkadulta.
___________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

044 323 3234
[email protected]
____________

Kohdenumero
20020328
Kunta
20900 Turku
Alue
Haarla, Hirvensalo
Tyyppi
määräala (kiinteistö)
Rasitteet
Nyt myytävän määräalan kantatilaa rasittaa yhteensä 265000 € kiinnitykset, joita vastaavat, sähköiset panttikirjat jäävät rasittamaan kantatilaa ja nyt myytävä maaräala myydään vapaana rasituksista.
Lisätietoja maksuista
Ostaja maksaa lain mukaisen varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta. Lisäksi kaupanvahvistajan maksu 120 € ja lohkoamiskulut. Kaikki rakentamiseen ja rakennusprosessiin liittyvät kustannukset jäävävät luonnollisesti ostajalle.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tontin koko
1257 m²
Tontin omistus
Oma

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste