Hurtinkatu 1, Salo, Rappula/Pajula

Previous

omakotitalo

112 m²

Salo, Rappula/Pajula,
Hurtinkatu 1
Mh. 174000 €


Näytä kartalla



Twitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Uskomaton sijainti lähellä kaupungin keskustaa

SALAINEN PUUTARHA SYREENIPENSAIDEN SUOJASSA

Olet ehkä ajanut tästä ohi, mutta silmiin ei ole osunut tämä ihana punainen hirsitalo joka piiloutuu, varsinkin kesäaikaan, tehokkaasti valtavien syreenipensaiden taakse. Juuri sopivan kokoinen tontti sekä talo, ovat ihastuttavan tunnelmallisia ja yllättävän toimivia tiloiltaan.

Puutarha ympäröi taloa ja jokaiseen vuorokauden aikaan löytyy paikka, johon pysähtyä nauttimaan auringosta ja puutarhan ihmeistä.

Talon sisältä löytyy kolme makuuhuonetta, olohuone ja keittiö, sekä kph/wc –tilat ylä- ja alakerrasta. Yläkerta on nerokkaasti suunniteltu niin, että poiketen tämän tyyppisten talojen yläkerroista, täällä makuuhuoneet ovat erillisiä ja tilaa jää vielä aulalle, johon saa vaikka työtilan.

HYVÄSTI KLIININEN VALKOINEN - TERVETULOA HIRSISEINÄT, TAPETIT, RUUTUIKKUNAT...

Kodikas hirsitalon tunnelma jatkuu ulkoa sisälle. Täältä et löydä kliinisen valkoisia seiniä, vaan pehmeitä, lempeitä luonnon sävyjä, tapettia, puuta, ruutuikkunoita jne. Näkyvissä olevat hirsiseinät ovat kerta kaikkiaan upeat. Yläkerta on erityisen valoisa pehmeine tapetin sävyineen ja puulattioineen.

VANHAA KUNNIOITTAEN, PERUSKORJATTU LAAJASTI

Tässä 1936 rakennetussa hirsitalossa on tehty mittavia peruskorjauksia sekä yläkerran ja kuistin laajennus ammattilaisten toimesta. Pintaremontin, lattioiden, keittiön ja kph:n uusimisen lisäksi mm. katto ja ulkoverhous on uusittu sekä sähköt, käyttövesiputket ja viemärit myös. Alakerran vanhat ikkunat on tarkoituksella jätetty vaihtamatta, ja ne kaipaavatkin seuraavaksi huoltoa.

Yläkertaa ei ole pelkästään pintaremontoitu asuintiloiksi, vaan rakennettu kokonaan ja mm. koko talon katto on korotettu, jotta huonetila on saatu mukavan korkeaksi. Lisätilaa on saatu myös rakentamalla uusi lämmin kuisti.

OTA PIHASAUNA KÄYTTÖÖN!

Pihalla on Vehasen sahan saunarakennus, jossa ei ole viime vuosina saunottu, vaan tilaa on käytetty varastona, mutta melko pienellä kunnostuksella ja puunaamisella se on taas käyttökunnossa.

Jos tämä kuulostaa juuri sinun unelmapaikaltasi, ota yhteyttä niin mennään katsomaan paikan päälle!

Teppo Tuijula, 0500 530 942, [email protected]
Leena Tuijula, 044 206 0600, [email protected]

Kohdenumero
9807998
Kunta
24240 Salo
Alue
Rappula/Pajula
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
2mh, makuualkovi, oh, k, 2xwc/ph, yläk. aula, eteinen, kuisti
Pinta-ala
112 m2
Muut tilat
12.5 m2
Kokonaispinta-ala
124.5 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1936
Käyttöönottovuosi
1936
Vapautuminen
Noin 2 kk kaupasta
Rakennuksen lisätiedot
Saunarakennus ollut pitkään vain varastokäytössä. Kunto on välttävä, mutta huopakate on uusittu 2013.
Kiinteistövero
394e/2019 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Sähköä kulunut nykyisellä asukkaalla noin 10000-12000 kwh/v
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Tekeillä.
Tehdyt remontit
Salaojitus on asennettu 1966, mutta sen jälkeen tehdyt remontit ja rakentamiset ovat vuosilta 2007-2013. Vuosiluvut ovat remonttien osalta arvioita ja saattavat heittää vähän, mutta ei niin, että sillä olisi merkitystä -alakerran ja kellarin sähköjohtojen ja -keskuksen uusiminen 2008 -käyttövesiputkien ja viemäriputkien uusiminen (huomio: runkovesilinjat talosta kaupungin liittymään ovat alkuperäiset) 2008 -keittiön ja alakerran kph:n sekä alakerran pintamateriaalien kunnostus/uusiminen, lautalattian ja eristeiden asennus 2007-2010 -kuistin/ulkoeteisen rakentaminen 2010, lopputarkastus 2013 -alakerran lisäeristys 2011 -ulkoverhouksen asennus ja maalaus 2012 -yläkerran rakentaminen 2012, lopputarkastus 2013 Tiedossa olevat kunnostus ja remonttitarpeet: -alakerran ikkunoiden kunnostus tai vaihto -runkovesijohdon ja viemärin uusiminen talosta kaupungin verkkoon tarvittaessa -saunarakennuksen kunnostus ennen käyttöön ottoa -suurien koivujen kaataminen tontin rajalla tarvittaessa
Asunnon kunto
Hyvä , Rakennus peruskorjattu 2007-2010, laajennettu (yläkerta ja ulkoeteinen) 2012, mm. katto korotettu yläkerran laajennuksen yhteydessä.
Katon kuvaus
harjakatto. Tiilikate. Hyvä
Lämmitys
Suora sähkölämmitys, varaava takka
Tontin koko
623 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Avestian Airisto -keittiö. Keraaminen liesitaso, erillinen kiertoilmauuni, liesituuletin (aktiivihiili), jenkkikaappi, massiivipuutasot. laattalattia, levytetyt hirsiseinät, jotka "rapattu". Lattialämmitys. Katto puupaneelia/kattoparrut.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Alkovissa lautalattia, osin levytetyt hirsiseinät, jotka "rapattu", osin hirsi näkyvissä. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja aulatilassa työtila. Lautalattiat, seinät tapetoitua kipsilevyä. Katot puupaneelia/kattoparrut.
Olohuone
Lautalattia, osin levytetyt hirsiseinät, jotka "rapattu", osin hirsi näkyvissä. Katto puupaneelia/kattoparrut.
WC
Lukumäärä: 2.
Kts pesutilat.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa wc, jossa suihkukaappi, lavuaari, wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattiat ja seinät laatoitettu. Lattialämmitys. Yläkerrassa kph, jossa amme, lavuaari, wc -istuin, lattiat ja seinät laatoitettu. Lattialämmitys.

Sauna
Pihalla saunarakennus, joka on viimeiset vuodet ollut varastokäytössä. Vehasen höylähirsisauna, seinät puuta, saunassa muovimatto, pukuhuoneessa lautalattia. Saunaa ei ole päivitetty.
Palvelut
Salon keskustan palvelut. Lähikauppaan n. 500 m

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot



Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste