Kappelinkulmantie 49 B, Salo, Kiikala

Previous

mökki tai huvila

99.0 m²

Salo, Kiikala,
Kappelinkulmantie 49 B
Mh. 69 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

20.7.2019 13:30-14:00Twitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Tämä aivan ihana vapaa-ajanviettopaikka sijaitsee hyvässä piilossa, mutta ei kuitenkaan täydessä yksinäisyydessä.

NYT OLLAAN MAASEUDULLA

Voit nauttia tuoksuista, hiljaisuudesta ja luonnon äänistä, vehreistä maisemista ja maaseudun viehkeydestä aivan omassa rauhassa. Pienellä tilalla 1928 rakennettu viehättävä päärakennus sekä entinen, hieman sinnetänne kallellaan oleva ihana punamultainen navetta sekä uudempi saunarakennus odottavat uutta omistajaa.

TILAA ON, VAIKKA EI IHAN HETI USKOISI

Mökki ei ole liian suuri ja sopii hyvin pienelle perheelle, mutta myös yllättävästi suuremmallekin. Mökki on asuintiloiltaan noin 100m2, ja nukkujia mahtuu mukavasti jopa 10! Alakerrassa on makuuhuone (2), olohuoneeseen sopii vuodesohva (2), yläkerrassa on kaksi makuusoppea, joihin molempiin sopii kaksi makuupaikkaa (2+2=4) sekä pieneen yläkerran lappeenalustilaan sopii lapsille kerrossänky (2). Tämän lisäksi tilaa löytyy mukavasti ruokapöydille ja avaruutta riittää vielä eteistiloissakin. Eli koko suku tai ystäväpiiri mahtuu viettämään täällä kesäjuhlia ja viikonloppuja helposti. Saunakamarissa on myös lisätilaa parille hengelle.

TÄYDELLINEN PIHA VAPAA-AJANVIETTOON

Suuren nurmipihan keskellä seisoo komea vaahtera, jonka oksiin voit ripustaa vaikka keinun, riippumaton ja valoja. Pihalle on rakennettu myös suurehko puupatio, jossa voi viettää iltaa grillaillen isommallakin porukalla.

Talon takana avautuu suuri nurmikenttä, jossa voi pelata, järjestää kilpailuja yms. Puutarhanhoidon ystäville on valtavasti mahdollisuuksia, tilalta löytyy jo nyt hedelmäpuita ja marjapensaita.

Ulkorakennukseen mahtuu kaikenlaiset harrastevälineet ja pienellä fiksauksella myös työpajaa, harrastetilaa yms.

…ja jos oma piha hetkeksi kyllästyttää, voit aina lähteä uintiretkelle Härjänvatsan suositulle hiekkapohjaiselle lammelle, johon on matkaa linnuntietä noin 2 km.

MUKAVUUKSIA SUOMALAISELLA KESÄMÖKKIPERINTEELLÄ

Mökkiin tulee sähköt (eteisessä jopa lattialämmitys). Olohuoneessa lämmittää myös kamiina. Vesi kannetaan sisään vieressä olevasta kaivosta. Kiikalan vesi on yksi maan parhaita hienon hiekkaisen maalaadun ansiosta, joten tämänkin kaivon vesi kelpaa juotavaksi. Talon takaa löytyy puucee, jossa on helppo Biolanin kuivakäymälä. Ja tietysti löytyy tv-antenni!

TÄSSÄ EI OLLA TÄYDELLISIÄ, VAAN NAUTITAAN ELÄMÄSTÄ

Mökki ulkorakennuksineen on jo iäkäs ja siitä on nautittu vain vapaa-aikana, joten uudelta omistajalta toivotaankin ymmärrystä siihen, että kaikki ei ole täydellistä. Pahimmat viat ja vauriot on tietysti asiallisesti korjattu, mutta jos joku seinä tai lattia on vähän vinossa tai kallellaan, ja maali vähän jostakin rapisee, niin se vain kuuluu asiaan, eikä siitä pidä turhia nipottaa.

Jos tämä kuulostaa juuri sinun unelmapaikaltasi, ota yhteyttä niin mennään katsomaan paikan päälle!

Kadri-Ann Öunap, 040 154 7844, [email protected]

Kohdenumero
9586225
Kunta
25390 Salo
Alue
Kiikala
Tyyppi
tila (kiinteistö)
Huoneet
mh, oh, keittiö, eteinen, kuisti, yläkerta
Pinta-ala
99.0 m2
Muut tilat
15.0 m2
Kokonaispinta-ala
114.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Saunarakennuksen pinta-ala n. 15m2, mökin avoveranta n. 4m2.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1928
Käyttöönottovuosi
1928
Vapautuminen
1-2 kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan
Rakennuksen lisätiedot
Talousrakennuksessa paljon säilytystilaa. Rakennus on vanha ja huonokuntoinen, mutta sopii varastoksi. Sauna on ns. jalassauna, eikä sillä ole rakennuslupaa. Ulko-wc.
Lisätietoja maksuista
Kiinteistövero 223,32e/2019, tiemaksut n. 45e/v, jätemaksu n. 20e/v, lämmityskustannukset vaihtelevat käytön mukaan
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Energiatodistusta ei vaadita vapaa-ajanrakennuksille.
Tehdyt remontit
Tiilikatto uusittu 2008, sokkelin reunaa korjattu sitä ennen, alimpia hirsiä vaihdettu ja korjattu 2008 jälkeen. Lattiat avattu kokonaan ja rakenne uusittu yhtä tukihirttä lukuunottamatta sekä uusi maalattu lautalattia asennettu 2009-2010, jäljelle jäänyt lattian tukihirsi vaihdettiin 2018, ulkolaudoitus 2011, samalla vaihdettu villoja ja vaihdettu ikkunoita (käytetyt, mutta tiiviimmät), keittiöön rakennettu ovi ulos 2011 ja rakennettu veranta 2014, grilliterassi rakennettu 2011, sähköt uusittu 2014, kiinteistölle tulevat ilmajohdot vaihdettu maakaapeliin 2017, keittiöstä ja makuuhuoneesta poistettu tulisijat, olohuoneeseen lisätty kamiina, nuohous 2016, uusi ulko-wc 2016, lämmin kuisti rakennettu ja asennettu lattialämmitys kuistiin 2017, saunan lattia uusittu 2018
Asunnon kunto
tyydyttävä
Katon kuvaus
Harja. Tiili.
Tila
Mökki on vuodelta 1928 ja sitä on käytetty jo pitkään vain vapaa-ajanasuntona. Mökkiä on kunnostettu ja laiteltu tarpeen mukaan vuosien aikana, mutta ei peruskorjattu siinä laajuudessa kuin asuinrakennuksia, joten monilta osin mökki on alkuperäiskuntoinen. Mökin mukavuuksiin kuuluu sähkö, mutta ei esim vesijohtoa, sisävessaa yms.
Rakennusmateriaali
Osin hirsirunko, osin puurankarakenne
Lämmitys
Sähkö/puu
Tontin koko
1.2528 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Keittiössä tiskiallastaso, jääkaappi, sähköliesi, lattiat maalattua lautaa seinät maalattu/tapetoitu
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Alakerran makuuhuoneessa maalattu lautalattia, seinät tapetoitu/maalattu, yläkerran makuutiloissa maalattu puulevylattia, seinät tapetoitu/maalattu. Makuupaikkoja mökissä: alakerran makuuhuoneessa 2,, olohuoneessa tilaa vuodesohvalle (2), yläkerrassa avointa makuutilaa, johon mahtuu esim 4 vuodetta sekä kerrossänky lapsille. Lisäksi saunakamariin mahtuu esim vuodesohva
Olohuone
Maalattu lautalattia, seinät maalattu
WC
Lukumäärä: 1.
Puucee: Biolan kuivakäymälä
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunarakennus, kantovesi.

Sauna
Puukiuas, lauteet, puulattia, saunakamari (9m2)
Palvelut
Lähimmät palvelut Kiikalan kirkonkylässä n. 4 km päässä mm. kauppa, apteekki.
Yhteydet
Helsinki-Turku moottoritieliittymä n. 8 km, Kiikala n. 4 km, Suomusjärvi n. 9 km, Salo n. 38 km, Helsinki n. 96 km

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste