Hakastaronkatu 15, Salo, Alhaisi

Previous

rivitalo

88 m²

Salo, Alhaisi,
Hakastaronkatu 15
Mh. 61 484,62 €
Vh. 74 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

REMONTISTA HAAVEILEVALLE RIVITALOKOTI HUIPPUSIJAINNILLA KERA OMAN AUTOTALLIN

Erinomainen tilaisuus päästä remontoimaan juuri omien toiveiden koti, ja jonka sijainti on mitä parhain! Kaksikerroksinen koti sopii niin yksinasuvalle, pariskunnalle kuin perheellekin.

Sisääntulokerrokseen voi sijoittaa keittiön, olohuoneen, yhden makuuhuoneen sekä erillisen wc:een. Talon sijoittuessa rinteeseen, on tästä kerroksesta mainiot näkyvät kattojen yli.

Alakertaan siirrytään komeita kierreportaita pitkin, jotka halutessaan voi hyvän kunnon vuoksi säästää. Tilaa on kahden makuuhuoneen lisäksi jopa kahdelle vaatehuoneelle sekä saunaosastolle. Alakerrasta pääsee myöskin asunnon takapihalle, jonne suojaa tuo juuri uusitut asuntojen väliset aidat, ja halutessaan pihasta voi muokata omaan makuun sopivan.

Huoneiston lisäksi myydään autotallipaikkaosake, joten auton saa aina säältä suojaan omaan autotalliin. Lisäksi huoneiston edessä on tilaa autolle, ja vieraat saavat autonsa Hakastaronkadun varrella oleville autopaikoille.

Asunto Oy Salon Hakastaronkatu 15 on vuonna 1967 valmistunut rivitaloyhtiö, joka koostuu 12 asunnosta ja 12 autotallipaikasta. Vuosien varrella yhtiöstä on pidetty hyvää huolta, ja vuonna 2017 yhtiö koki laajamittaisen uudistuksen, kun opiskelija-asuntolana toimineen rivitalon huoneistot muutettiin täysin asuinhuoneistoiksi. Rakennusvalvonnalta saadun luvan ohessa myös mm. yhtiön salaojitus sekä sadevesi- ja jätevesiviemäröinti uusittiin.

Lähikauppa löytyy vain vajaan 250m päästä, isompien kauppojen ja Salon keskustan palveluiden sijaitessa noin 2-3km päässä. Perheen pienemmät huomioon ottaen sijainti on loistava, sillä päiväkodit sekä koulut löytyvät läheltä.

Kiinnostaisiko nähdä, miltä tämä koti näyttää paikan päällä? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!


________


Tiedustelut ja esittelyt:
Katri Lagrén 044 519 9421 [email protected]
Teppo Tuijula 0500 530 942 [email protected]

Jos nykyinen asuntosi on vielä myymättä, ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Saat arvion asuntosi hinnasta sekä juuri sinun asunnollesi räätälöidyn myyntisuunnitelman.

Kohdenumero
20600038
Kunta
24130 Salo
Alue
Alhaisi
Huoneet ja tilat
4h, k, s, wc (yj:n mukaan 4h, k, tk)
Pinta-ala
88 m2
Muut tilat
3 m2
Kokonaispinta-ala
91 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Muut tilat: alakerrassa sijaitseva isompi vaatehuone / varasto. Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Hoitovastike
294.8 € / kk
Rahoitusvastike
85.27 € / kk
Vesimaksu
20
Lisätietoja maksuista
Autotallivastike 33,50 euroa / kk
Yhtiö
Asunto Oy Salon Hakastaronkatu 15
Energialuokka
D2018 Laadittu 1/2019, voimassa 1/2029 saakka.
Tehdyt remontit
Huoneisto on purettu. Uuden omistajan vastuulle jää käyttövesiputket, viemärit sekä sähköt.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2002 Kaukolämpö, 2016 Ovikellot, postilaatikot ja pihavalaistus, 2016 Ulkoalueiden siistiminen, puiden kaato ja kantojen jyrsintä, 2016 Huoltomaalaus, puuikkunat, 2016 Runkoputki käyttövesiputkistoon uusittu, 2016 Vesimittarit asennettu, 2016 Sähkölinjat uusittu, 2016 Talo maalattu + osa ulkoverhoilusta uusittu, 2017 Asbestikartoitus, 2018 Sadevesi- ja salaojajärjestelmä uusittu + pihan muokkaus, 2019 Energiatodistus, 2020 Väliaidat huoneistojen välille, 2020 Taloyhtiön lukitus uudistettu, Sento lukitusjärjestelmä. Lisäksi 2017 haettu lupamuutos rakennusvalvonnalta: yhtiön rakennuksen muuttamiseksi opiskelija-asunnoista huoneistoksi.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Korjaustarve vuosille 2022 - 2027 Selvitys esitetään asunto-osakeyhtiön vaatimuksesta vasinaiselle yhtiökokoukselle. Tämä selvitys perustuu isännöitsijän ja osakkeenomistajien yhdessa suorittamaan arvioon. - Katon huoltomaalaus - Patteritermost/ventt uusiminen, tasapainoitus ja säätö.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu , Huoneisto on osittain purettu.
Katon kuvaus
pulpettikatto. pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
3901 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Taloyhtiössä on:
Pesutupa, sauna, kuivaushuone, talouskellari. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen.
Lisätietoja
Huoneisto on osittain purettu.
Palvelut
240m K-market Alhaisi 2km km Kauppakeskus Plaza 2,4km K-Citymarket n.3km Salon keskustan palvelut 450m Salon Pääterveysasema ja Tyks Salon Sairaala 1,1km Urheilupuisto (jäähallit, uimahalli, tennishalli, golfkeskus, ratsastuskeskus, urheilukenttä, Salohalli, koirapuisto)
Koulut
280m Alhaisten koulu 1,6km Hermannin koulu 2km Hakastaron koulu 2,1km Salo Svenska Skola (1.-6.lk) 2,3km Moision koulu 650m Salon lukio
Lastenhoito
70m Päiväkoti Satumaa 900m Anisten päiväkoti
Yhteydet
Lisätietoa ja aikataulut: www.salonpaikku.fi

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste