Vahdontie 921, Rusko, Merttelä

Previous

omakotitalo

95.0 m²

Rusko, Merttelä,
Vahdontie 921
Mh. 172 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

VAIN 4 KILOMETRIÄ JA 4 MINUUTTIA OMAN KODIN RAUHAAN

Tämä mieltä rauhoittava ja ihastuttavan perinteinen pihamiljöö, oiva koti kaksine rakennuksineen sijaitsee Vahdonjoen vierustalla, mutta ei ihan sen varrella. Ruskon keskustaan täältä on matkaa vain 4 kilometriä, joka taittuu omalla autolla nopeusrajoituksia noudattamalla vain 4 minuutissa. Ruskon koulut, päiväkodit ja yllättävän runsaat palvelut (mm. bensa-asema, pankki, terveyskeskus, neuvola, kirjasto, 2 lähikauppaa ja kahvila) eivät tosiaan ole turhan kaukana.

Tästä kauniin keltaisesta omakotitalosta on pidetty hyvää huolta ja sen huomaa heti huolitellusta ulkokuoresta, kun kurvaa autolla pihaan. Piha-alue on vehreä ja kutsuu tulijaa astumaan peremmälle. Talosta löytyy olohuoneen ja keittiön lisäksi makuuhuone keittiön vieressä, yläkerrassa yksi makuuhuone/työtila sekä yksi valtavan kokoinen makuuhuonetila, jonka voi halutessaan jakaa parille lapselle omiksi nukkumatiloikseen (eivät täytä virallisen huoneen määräyksiä). Pesuhuone suihkulla on heti sisäänkäynnin, viehättävän lasiverannan yhteydessä. Tekninen tila löytyy rakennuksen kellarista. Päärakennus on läpikäynyt vuosien saatossa koko joukon hyviä korjauksia ja remontteja, joista mainittakoon mm.:

• asuinrakennuksen ulkolaudoitus uusittu ja uusi peltikatto
• uudet lämpölasit asuinrakennukseen
• asuinrakennuksen yläkerta täysremontoitu ja keittiö uusittu
• salaojat asuinrakennuksen ympärille ja sähköt uusittu

Kukapa meistä ei haluaisi omaan pihaan kotoisaa punamullansävyistä 127 neliön talousrakennusta, johon on rakennettu v. 1985 pihasauna sillä ainoalla oikealla puukiukaalla, rustiikkinen tilava pesuhuone sen kylkeen ja kaiken kruunaa takkahuone (äijäluola?). Avotakkaan on asennettu Kastorin takkasydän, joka hönkii tämän tunnelmallisen oleskelutilan nopeasti lämpimäksi. Pesuhuoneeseen on valjastettu tilavaraus pesutornille. Rakennuksessa on runsaasti tilaa ja sitä riittää näiden nyt mainittujen lisäksi hyödynnettäväksi vielä moneen muuhun hyödylliseen tarkoitukseen, vain oma kekseliäisyys on rajana. Autolle on suojaisa talli tai moottoripyöräpaja? tai veneen talvisäilytyspaikka? - valitse vapaasti oman rakkaan harrastuksen mukaan.

Rakennuksen alkuperäinen ikä huomioiden, rakennuspiirustuksia tai lupa-asiakirjoja ei ole löydettävissä tai saatavissa. Rakennusoikeus on kokonaan jo käytetty ja vähän jo ylitettykin. Käsiä ei ole kuitenkaan sidottu, muutostöitä voi tehdä nykyisten seinien sisäpuolella, jotka eivät vaadi lupaa.
Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille!

Kohdenumero
9795489
Kunta
21290 Rusko
Alue
Merttelä
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet
4h+k+kph+pihas./talousrak.
Pinta-ala
95.0 m2
Muut tilat
127.0 m2
Kokonaispinta-ala
222.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Talo on rekisterin mukaan 95 m2 ja talousrakennuksen ala on 127 m2.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1948
Käyttöönottovuosi
1948
Vapautuminen
n. 1kk kaupasta tai sopimuksen mukaan.
Rakennuksen lisätiedot
Talousrakennuksessa mm. sauna ja pesutila, takkahuone, kodinhoitotila, autotalli.
Kiinteistövero
73.42 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Kiintestövero on 17,90 ja 55,52 euroa. Nykyisten omistajien sähkönkulutus on ollut n. 18 000 kWh/vuosi. Sähkön kulutus on riippuvainen asunnossa asuvien määrästä ja asumistottumuksista: paljonko lämmintä vettä käytetään ja kuinka korkeaa huonelämpötilaa halutaan pitää jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. Kunnan vesi tulee, mutta vesi omasta kaivosta on maksutonta. Umpisäiliön tyhjennys on ollut n. 2 kertaa vuodessa.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
2010 saunan lauteet ja seinäpinnat uusittu. 2010 lattialämmitys asennettu pesuhuoneeseen. 2003 asuinrakennuksen ulkolaudoitus uusittu. 2002 salaojat asuinrakennuksen ympäri. 2002 asuinrakennukseen wc/suihkutila rakennettu. 2000 sähköt uusittu. 2000 lattialämmitys keittiöön ja eteiseen. 2000 keittiö uusittu kokonaan. 1998 talousrakennuksen peltikatto uusittu. 1995 uusi peltikatto asuinrakennukseen. 1993 asuinrakennuksen yläkerta täysremontoitu. 1992 uudet lämpölasit asuinrakennukseen. 1985 pihasauna, pesuhuone ja takkahuone rakennettu.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto.. Peltikate..
Rakennusmateriaali
Puurunkoinen, puuverhoiltu.
Lämmitys
Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu. Lattialämpö/kaakeloidut tilat.
Tontin koko
0.179 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen lattialiesi, liesituuletin (hormiin), pakastin piharakennuksessa. Seinät tapetti ja lattia laattaa.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Lattia laminaattia, seinät tapettia, maalattu, puupaneelia.
Olohuone
Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus asuinrakennus: suihkukaappi, suihku, wc-istuin, tasoallas, allaskaappi, hana, seinäpeili, valaisin. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Varustus piharakennus: sadesuihku. lattia laattaa ja seinät tummaksi käsiteltyä puupaneelia.
Kodinhoitohuone
Talousrakennus: Pyykinpesutornille tilavaraus/liitäntä pesuhuoneen yhteydessä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste