Kalasvahantie 4, Raisio, Viheriäinen

Previous

kerrostalo

57 m²

Raisio, Viheriäinen,
Kalasvahantie 4
Mh. 39500 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

9.8.2020 12:00 - 12:30Twitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

______________
VIHERIÄINEN – PAIKKA MEREN LÄHELLÄ
______________

ALUE
Viheriäisen rauhallinen alue ja kaunis luonto suo hyvät ulkoilumahdollisuudet meren äärellä. Ihastuttavat lenkkipolut ja mukavan väljä miljöö ovat niitä elementtejä, jotka tekevät tästä tutustumisen arvoisen paikan. 1960 valmistuneen kivitalon muotokieli liukurappauksineen on aikakaudelleen tyypillinen ja koruttoman kaunis.

ASUNTO
Huoneisto on remontoitu 2009 ja on edelleen siistissä (vaikkei huippumodernissa) kunnossa. Asunto on läpitalon huoneisto, jossa valo kulkee kivasti läpi. Täällä nautitaan auringon säteistä ja luontoon suuntaavista isoista ikkunoista. Keittiö, ruokailutila ja olohuone sijaitsevat ilta-auringon puolella. Makuuhuoneen ja parvekkeen rintamasuunta ovat vastaavasti aamuaurinkoon.

YHTEYDET
Alue on täysin omassa rauhassaan, mutta johtuen sijainnista Naantalin ja Turun kaupunkien rajakulmassa, myös yhteydet ovat huippusujuvat joka suuntaan. Naantalin ydinkeskustaan 6 km / 7 minuuttia. Turun ydinkeskustaan (kauppatorille) 10 km / 15 minuuttia. Raision ydinkeskustaan 5 km / 8 minuuttia.

MUTTA…
Taloyhtiössä esitetään vastikkeen korotuksia. Katsothan kohdan ”lisätietoja maksuista”.

ASUNNON LÄHTÖHINTA ON 39 500 €. TARJOUKSET TEHDÄÄN POHJAHINNASTA YLÖSPÄIN.

Yhtiön taloudellinen ym. tilanne on siis huomioitu myös hinnassa. Yhtiön paperit saa pyydettäessä sähköpostiin.

___________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
____________

Kohdenumero
20196603
Kunta
21120 Raisio
Alue
Viheriäinen
Huoneet ja tilat
2h, k, kph, vh, parveke
Pinta-ala
57 m2
Kokonaispinta-ala
57 m2
Kerros
2 / 4
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vesimaksu
24
Lisätietoja maksuista
Yhtiökokous pidetään 26.8.2020, jossa käsitellään 2019 tilinpäätös (nyt tilintarkastajalla) sekä talousarvio. Taloyhtiössä on 2017 maalämpöjärjestelmäremonttiin otettu hoitolaina ja kyseistä Hypon lainaa on tähän saakka katettu nykyisellä hoitovastikkeella ja muun muassa sen seurauksena hoitoalijäämää on kertynyt noin 110.000€ viime vuoden loppuun mennessä ja vielä lisää tämän vuoden 2020 puolella. Nyt hallitus esittämässä yhtiökokoukselle kahta eri talousarviota: BUDJETTIVERSIO NRO 1: Hypo hoitolainana: Hoitovastike nostetaan 5,70€:sta/m2 14,00€:oon/m2 1.9.2020 lukien. BUDJETTIVERSIO NRO 2: Hypo pääomalainana: Hoitovastike nostetaan 5,70€:sta/m2 9,50€:oon/m2 ja rahoitusvastike 1,765€/m2 1.9.2020 lukien. Edellä mainittu tarkoitaisi tämän asunnon osalta seuraavaa: Vaihtoehto nro 1 (hoitolainavaihtoehto) hoitovastike olisi 798,00€ 1.9.2020-30.6.2021. Vaihtoehto nro 2 (pääomalainavaihtoehto) hoitovastike olisi 541,50€ + rahoitusvastike 100,61€ 1.9.2020-30.6.2021. Yhtiökokous, joka päättää asiasta, pidetään 26.8.2020. Sitä ennen tämä on vain arvio. Yhtiökokous voi päättää asiassa muutakin!
Yhtiö
Asunto Oy Viheriäistentammi
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Yhtiössä ei ole laadittu ajantasaista energiatodistusta
Rakennukseen
tehdyt remontit
2017 Öljylämmitys korvattu maalämpöjärjestelmällä (osa saneerauksen kuluista on riitautettu ja asian käsittely on vielä kesken). Suunnitelmien mukaan öljyn käytöstä päästään eroon tämän syksyn 2020 aikana ja maalämpö saadaan täysin käyttöön). ** 2017 Ilmanvaihdon saneeraus tulo- ja poistoilmakanavin. ** 2011 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (asunnot, porraskäytävä, kellari ja ullakko) sekä ikkunoiden pystyvälien eristäminen. ** 2011 IV-järjestelmän puhdistus ja säätö. ** 2010 Lämpöjohtoverkoston perussäätö. ** 2009 Peruskuntoarvio. ** 2004 Yhtiöön asennettu veden- ja sähkön erillismittarit. (Asuntojen käyttöveden erillismittausta ei kuitenkaan toteutettu tässä yhteydessä). ** 2000 Peltikaton maalaus
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Maalämpö ja IV-järjestelmän toimintakuntoon saattaminen. ** Muista remonteista ei ole päätöksiä. Yhtiössä on tehty aikaisemmin korjauksia ilman tarkempia tutkimuksia ja selvityksiä. Remonteista tehdään siis tästä eteenpäin yhtiökokouksen päätöksiä vain sen mukaan/perusteella, mitä rakennuksen tiettyyn osaan tai tekniseen järjestelmään tehty erillinen korjaustarpeen kartoitus suosittelee. ** Yhtiön hallituksen 2019 toimintakertomuksen mukaan linjasaneeraukseen (luonnollisesti, rakennuksen ikä huomioiden) tulee varautua. Siihen tulee valmistautua ensin verkoston kuntokartoituksella optimaalisen korjaustavan löytämiseksi.
Asunnon kunto
Hyvä , Ei viimeisen huudon mukainen mutta siisti ja muuttovalmis. Remontin tarve on suhteellinen käsite ja riippuu täysin ostajan omasta vaatimustasosta.
Katon kuvaus
harja. pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö.
Tontin koko
13622 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2009. Varustus: astianpesukone, kaasuhella, jääkaappipakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitettu. Varustus: suihkukaappi, kaapistot, allas, wc ja pesukoneliitäntä. Yläkerran kylpyhuoneessa käynyt vesivahinko, jonka jäljet näkyvät myynnissä olevan asunnon kylpyhuoneen katossa. Asia taloyhtiö hoidossa ja korjataan. Yhtiöltä on annettu toimeksianto vahinkosaneerausfirma Polygonille. Aikataulu vielä auki.
Taloyhtiössä on:
Taloyhtiössä osakkaiden käytössä ovat kaapeli DNA, sauna, pesutupa, urheiluvälinevarasto, autopaikat ja henkilökohtaiset varastokopit.
Palvelut
Bussipysäkki: noin 200 metrin päässä. Kaanaan koulu ja päiväkoti: noin 1 km. Lähin kauppa: Naantalin Lild, noin 4 km.
Yhteydet
Naantalin ydinkeskustaan 6 km / 7 minuuttia. Turun ydinkeskustaan (kauppatorille) 10 km / 15 minuuttia. Raision ydinkeskustaan 5 km / 8 minuuttia.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste