Kirkkoväärtinkuja 1, Raisio, Keskusta

Previous

kerrostalo

75.5 m²

Raisio, Keskusta,
Kirkkoväärtinkuja 1
Mh. 141 626,90 €
Vh. 283 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

AS OY PAPPILANMÄKI- koti komeilla näkymillä

Tartu kiinni tähän hienoon mahdollisuuteen. Raision elinvoimaisen ydinkeskustan läheisyydessä oleva upea ylimmän kerroksen kolmio, josta on silmiä hivelevät näkymät yli viereisten rakennusten. Rakennuksen keskeisestä sijainnista huolimatta, tämä huoneisto erittäin hiljainen koti asuttavaksi, liikenteen äänet eivät kantaudu häiritsevästi asuntoon ja täältä voi halutessaan seurailla keskustan elämänmenoa.

Tämä talo parkkihalleineen on valmistunut vuonna 2019, asunto on uutta vastaavassa kunnossa. Tähän kuudennen kerroksen huoneistoon on tehty rakennusvaiheessa onnistuneita muutoksia mm. sähköistykseen ja perusmateriaalien tasoa on monin osin korotettu. Kiinnitä tässä kodissa huomiota mm.:

- sijainti aivan keskustassa
- hissillisen rakennuksen ylin kerros
- jännä ulosvedetty terassiparveke
- yhdistetty keittiö, ruokatila ja olohuone
- kaksi toisistaan erillään olevaa makuuhuonetta
- laadukkaasti varusteltu
- uutta vastaava kunto

Mahdollisuus ostaa hyvällä sijainnilla oleva autohallipaikka, johon voi halutessaan asennuttaa omalle sähköautolle lataustolpan, maltillisella kustannuksella (on jo muutamia). Myös ilmalämpöpumppu on mahdollinen (edellyttää normaalin yhtiön lupakäsittelyn).

Kauniissa Raisiontien varrella olevassa rakennuksessa on yhteensä 37 huoneistoa ja 27 autohallipaikkaa. Yhtiön piha-alueesta ja korttelin kolmen muun yhtiön tonttien piha-alueiden ja muiden yhteisten alueiden, sekä yhteisen autohallin ylläpidosta ja kustannuksista yhtiöt vastaavat yhteisjärjestelysopimuksen mukaan. Yhteisen autohallirakennuksen päälle aikanaan valmistuva monikäyttöinen ja vehreäkin oleskelupiha tulee olemaan erittäin edustava ja viihtyisä keidas asukkaille.

Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____

Kohdenumero
20817628
Kunta
21200 Raisio
Alue
Keskusta
Huoneet ja tilat
3h+kt+s
Pinta-ala
75.5 m2
Kokonaispinta-ala
75.5 m2
Kerros
6 / 6
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
02.01.2022
Hoitovastike
317.1 € / kk
Rahoitusvastike
595 € / kk
Lisätietoja maksuista
Vesimaksu oman kulutuksen mukaan (oma vesimittari). RAKENNUSAIK.LAINA pääomavastike 1 ja 2. Lainojen päättymisaika on 31.07.2044. Lainojen korko on 1,15 %. Osakkeenomistajalle saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajilta.
Yhtiö
Asunto Oy Pappilanmäki Raisio
Energialuokka
C2018 20.03.2019/20.03.2029
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö tehdään n. 10v. kohdalla. Suodattimien vaihto 2 krt/vuosi.
Asunnon kunto
Hyvä , Uutta vastaava
kumibitumikermikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
1548 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi, integroitu pakastin, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, erillisuuni, induktioliesitaso, astianpesukone. Räätälöinti: musta komposittiallas teräsaltaan tilalle, kylmälaitteet vaihdettu laadukkaammiksi, lisätty kalusteisiin integroitu mikroaaltouuni, lisätty kaapistoihin ulosvedettäviä laatikoita (korkeissa lasilaidat), pistorasioita lisätty. Seinät maalattu/tapettia, lattia parkettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Varustus: kiintokomerot. Räätälöinti: lisätty 1kpl komero kumpaakin makuuhuoneeseen (600, 500 mm), komeroiden eteen peililiukuovet (kirkas peili + hopeakehys), sähkömuutoksia. Väliovi vaihdettu laadukkaampaan, yksipeiliseen. Seinät maalattu/tapettia, lattia parkettia.
Seinät: tapetti.
Olohuone
Seinät maalattu/tapettia, lattia parkettia.
WC
Lukumäärä: 1.
Varustus: allaskaappi, tasoallas, hana, seinäpeili, valaisin, wc-istuin, bidee-suihku. Räätälöinti: seinämallinen wc-istuin, allastaso (800+300), laatikosto ja avohylly, peili seinästä seinään. Väliovi vaihdettu laadukkaampaan, yksipeiliseen. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: allaskaappi, tasoallas, hana, suihkuseinä, suihku, wc-istuin, bidee-suihku, tilavaraus pesukone/kuivausrumpu -tornille, pesukoneliitäntä, kiintokomerot. Räätälöinti: korotettu wc-istuin, pistorasia peilikaappiin. Väliovi vaihdettu laadukkaampaan, yksipeiliseen. Seinät kaakelia, lattia laattaa.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Seinät kuusivaakapaneeli, lauteet haapaa. Lattia laattaa. Räätälöinti: vaihdettu sävytetty saunan lasiovi, vakion kirkkaan lasioven sijaan.
Taloyhtiössä on:
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tilat: - Kerhohuone (sis. WC, varasto) - Ulkoiluvälinevarasto - Sähkö-/telekeskus - Siivouskomero - Lämmönjakohuone - Kuivaushuone - Irtainvarastot nrot 1-23 / väestönsuoja - Irtainvarastot nrot 24-37 - Talovarasto
Lisätietoja
ILMALÄMPÖPUMPPU: Ilmalämpöpumpuista on päätetty helmikuun 2020 ylimääräisessä yhtiökokouksessa, jonka jälkeen ilmalämpöpumppulupa on haettu. Se on voimassa kevääseen 2023 asti. Vaatii muutostyöluvan yhtiöltä, laite myös hyväksytettävä yhtiöllä- SÄHKÖAUTON LATAUS AUTOTALLISSA: vaatii muutostyöluvan yhtiöltä. Nyt on asennettu 3 kpl. Tonteilla 11, 10, 9 ja 8 sijaitsevien yhtiöiden kesken on solmittu yhteisjärjestelysopimus, jossa osapuolet ovat sopineet tonttien yhteisestä käytöstä sekä maankäyttö- ja rakennuslain 158 §:nmmukaisista pysyvistä rasiteoikeuksista kiinteistöjen alueilla sekä maanalaisissa osissa. Korttelilla on yhteinen yhteisjärjestelysopimuksen määrittelemä piha-alue, joka käsitetään yhteiskäyttöalueena. Yhteiskäyttöalueen käytöstä on sovittu yhteisjärjestelysopimuksessa, jonka mukaan yhtiöillä on pysyvä oikeus käyttää puolin ja toisin tonttien 11, 10, 9 ja 8 maanpäällisiä alueita. Piha-alueiden hoito- ja ylläpitokustannukset jaetaan korttelin yhteisjärjestelysopimuksessa mainitulla tavalla. Tonteille 11, 10 ja 8 rakennetaan yksi yhteinen rakenteellinen autopaikoitus. Autohallin käytöstä on sovittu korttelin yhteisessä yhteisjärjestelysopimuksessa. Tontin 11 käyttöön ja omistukseen kuuluu hallista 27 autohallipaikkaa (paikat 1-27). Autohalli sijoittuu tonteille 11, 10 ja 8.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste