Liponkuja 5, Raisio, Ihala

Previous

omakotitalo

142 m²

Raisio, Ihala,
Liponkuja 5
Mh. 265000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

______________
JYKEVÄ TALO SUURELLA TONTILLA -
TILAA JA PERSOONALLISTA ILMETTÄ
______________

Arkkitehtuurisesti mielenkiintoinen, persoonallinen ja moneen osaan porrastettu talo suurelle perheelle tai tilaa tarvitsevalle.

TALO KUIN LINNA
Arkkitehti otti tämän massiivisen talon julkisivuun vaikutteita jokilaakson toisella puolella olevasta Huhkon kartanosta.

Talon sisätilat ovat persoonalliset ja poikkeuksellisen monimuotoiset. Jokaiselle perheen jäsenelle löytyy tästä tilavasta talosta oma rauhallinen soppensa.

Makuuhuoneita on yläkerrassa 3 kpl ja jokaisesta niistä pääsee parvekkeelle. Yläkerrassa on oma kylpyhuone. Vanhempien makuuhuone on alakerrassa omassa rauhassaan. Yhteiset tilat ruokailuun ja oleskeluun muodostavat talon keskiöön oman ihastuttavan kokonaisuutensa. Tilojen porrastus tuo tyylikkään ja ilmeikkään vaikutelman. Kellarista löytyy askarteluhuone ja tilavat varastot.

Talo on rakennettu 1986 ja taloon on uusittu 2008 jälkeen katto, 2015 ikkunat ja 2020 lämmitysjärjestelmä. Lämpö tuotetaan energiatehokkaalla vesi-ilmalämpöpumpulla, mutta myös vanha järjestelmä (puulämmitys) on jätetty vaihtoehdoksi rinnalle. Lisäksi löytyy ilmalämpöpumppu ja massiivinen takka/leivinuuni.

Kahden auton lämmin autotalli on monen moottoriharrastajan unelma. Autotallista on oma vesipiste. Uusitut sähkötoimiset nosto-ovet helpottavat tilojen aktivisempaakin käyttöä.

SUURI PUUTARHA RAJOITTUU RAISIONJOKEEN
Talo on vaikuttavalla paikalla rinteenteessä. Näkymät avautuvat pitkälle yli 8-tien, Huhkon kartanon peltomaisemiin saakka.

Oma valtavan kokoinen 2700 neliön tontti rajoittuu Raisionjokeen. Joen vedenpinta vaihtelee mutta parhainpina aikoina voi joessa jopa kalastella.

Pihalta löytyy myös kasvimaa, josta saat omat perunat, sipulit, salaatit ja yrtit sekä runsaasti hedelmäpuita ja marjapensaita.

IHANA IHALA
Raision Ihala on kaunis ja viihtyisä asuinalue aivan Turun rajalla. Yhteydet ovat nopeat ja sujuvat mihin sitten suuntaatkin. Lapsiperheen pienille löytyy Ihalan koulu kävelymatkan päästä (1 km) sekä Lapiokujan lastentarha. Turun keskustaan on omalla autolla noin 7 km ja Raision keskustaan noin 2 km.

________________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, osakas

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
________________

Kohdenumero
20291409
Kunta
21260 Raisio
Alue
Ihala
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
4 mh, oh, rh, th, k, 2 kph, 3 wc, s, kellarin tilat, 2 auton talli
Pinta-ala
142 m2
Muut tilat
100.5 m2
Kokonaispinta-ala
242.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksiin, jonka mukaan asuinpinta-ala on 142 m2 ja muut tilat 100,5 m2 sisältäen kahden auton talli (35,5 m2), kellarin askarteluhuone (15,5 m2), kellarin puuvarasto (23,5 m2), lämpökeskus (5,5 m2), kellarin porrashuone (9 m2), kellarin varastokopit (2 m2 + 2,5 m2) ja erillinen kellaritila (7 m2). Kaikki yhteensä 242,50 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Lisätietoja maksuista
Vesi, sähkö ja jätehuolto oman kulutuksen ja sopimuksen mukaan. Tämän hetkisen asukkaan (1 hlö) sähkönkulus ei ole vertailukelpoinen, koska VILP on asennettu vasta hiljattain ja lämmitys on tapahtunut pääosin puilla. Kiinteistövero noin 800€/vuosi. Lain mukainen varainsiirtovero 4% toteutuneesta kauppahinnasta.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Katto uusittu 2008-2010. Kaikki ikkunat uusittu 2015. Lämmitysjärjestelmä (VILP) asennettu 2020
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Kokonaisuutena hyvä / tyydyttävä. Pinnat kaipaavat osittain laittoa. Remontin tarve riippuu täysin ostajan omasta vaatimustasosta ja mieltymyksistä. Toki kylpyhuone/sauna-osasto ja wc-tilat kaipailevat varmasti jo päivitystä. Tämä on otettu huomioon hintapyynnissä.
Rakennusmateriaali
Alapohja teräsbetonia, perusmuurit kiviharkkoa. Seinät osittain harkkoa, mutta pääasiallisesti puuta. Tiiliverhous. Yläpohja tuulettuvaa tilaa. Harjakatto ja katteena huopa. Rakennuspiirustukset saa sähköpostiin.
Lämmitys
vesi-ilmalämpopumppu + ILP + puulämmitys
Tontin koko
2700 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapistot. Varustus: jääkaappi, keittoliesi, uuni, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Keittiön yhteydessä kodinhoitotila, joka jatkuu takkahuoneeseen. Keittiössä leivinuuni.
Olohuone
Olohuoneessa kulmaikkuna ja ovi ulos terassille. Olohuone porrastettu hieman ruokailutilaa korkeammalle. Ruokailutilasta on toinen ovi ulos terassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaikki pesu- ja wc-tilat ovat alkuperäisessa kunnnossa.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste